- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #29.341
ay kızlar hepimize mi nazar değdi yoksa. Valla herkeste bir dert allah daha büyüklerini vermesin ama kuzucuklarla olan her dert bize büyük geliyor işte.
Mmmf ay çok üzüldüm okuyunca. O bakışları bilmem mi. Kıyamam memo'ya. Geçmiş olsun canım dediğin gibi çok sakınmamak gerekiyor ben de öğrendim bunu o yüzden dün bi badyle çıkardım gezmeye. Zaten evin için yanıyor. üstüne kısa kollu giydiriyorum bir tek altına da patiksiz uzun penye. Bazen çorabını bile çıkartıyorum o kadar sıcak oluyor ki. Bugün de eşim diyor penyesini de çıkardım bir tek body le duruyor. çocuğu çıkarsan dert çıkarmasan bir dert.
Eylül dişiniz hayırlı olsun dünün tek güzel haberi bu sanırım
nazlıcım sana da geçmiş olsun.
Beyazmelek bi sen bi de ben varım galiba gene. Pazar nöbetçileri.
Dark ne yapıyor kızlar özledim onu da. Haberi olan var mı
Ya bi diyorum çalışmak istemiyorum artık bööö geldi kızımın yanında olmak istiyorum bir diyorum çalışmadan olmaz. Beyazmelek yok mu ortası bu işin yahuu. Bizi de öğretmen yapsınlar ne olur ki. Kızmasın öğretmen arkadaşlarımız bize. Ama en azından saati belli günü belli. Şuna bak günde 10 saat kızımdan ayrıyım. 1 yaşından sonra haftada sadece 1 gün iznim olacak. Sırf bunları düşünmek bile canımı acıtıyor.
Bir de haftanın 2 günü izin yapıyorsun zaten kaç dakika süt sağıyorsun diyen bir müdür. Yüksek beklentiler. Sen doğum izni yaptın süt izni yapıyorsun daha çok çalış diye bunları da burnundan getirmeler.
Bu da yetmiyormuş gibi çalışmaya gelince onu isterler çocuğn var demezler ama terfi işini yapmazlar. Terfi edecektim müdürüm bana sen evlisin ve çcocuğun var kusura bakma seni yapamam dedi. Buyurun burdan yakın. Zaten bu yoğunluk yüzünden de gelemiyordum siteye falan. Böyle işte sizden uzak kaldığım günlerin özeti.
ayyy çok sinirlendim bu müdüre şimdi...işte gel de çıldırma şimdi, bizimkilerde ilk anlaşırlarken senin çocuğun var hocam sen yeterki gel sana biraz daha müsamaha göstereceğiz, daha anlayışlı olacağız dediler şimdi 5dakika geç kalsam hesabının veriyorum, geçenlerde biraz geç kaldım sabah, öğlden sonra müdür diyor bugün biraz geç kaldınız hocam diye, dedim çocuğun ananesi köyden geliyor biraz geç kalkmış otobüs, o böyle geç kalacaksa bakıcı tut diyor bana salak sinirlerimi zıplattı daha bunun gibi bir sürü şey, ben de çalışmaya karşı değilim çalışmayı istiyorum ama evet senin dediğin gibi en azından devlette olsam akşamüstü 3dedin mi işin biter, cumartesin var pazarın var, bizim birtek pazartesi ona da bazı günler toplantı koyuyorlar sabahım gidiyor en azından bu da bütün günümü zehir ediyor, ben de hesapladım eğer geceleri uyuduğumuz zamanı saymazsak günde toplam enn fazlaa zorlasan 4 saat görüyorum oğlumu çok acı geliyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?