2008 Kasım Anneleri

ooo bütünkzılar toplandık
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
mmmf27, denizanasi+, diloks+, nazlımelek+, seda_1983+, zeyna+

oku oku nereye kadar yaa..hadi ben de kaçtım kızlar..mesaim bitti..iyigeceler mujuksss

zeyno senlede konuşamadık bugün..iyisin umarım..yarın görüşürüzzz

geceniz iyi olsun bacılar..
ya benim oğlanlardan kaanda çok yiyor çok istiyor diye dayıyorum bende yoksa ağlıyor tontoş oldu zor taşıyorum bende onunkini azaltsammı acaba..
kerem ise karnı doyar daha almaz ağzına.. ama bu aralar bizde ne görsünler hemen atılıyorlar istiyorlar..
az önce çay içtik yanında bişeylerde vardı ver diye elime bakıyorlar azcık tattırdım..
bizde 9-10 gibi kahvaltı maması peynir pekmez 2-3 bisküvi karışık
uyuyorlar kalkınca 11-11,30 meyve püresi yada elma yada muz kendim ezip veriyorum evdeki meyveye göre..
1de uyuyorlar uyurken biberon maması 50 cckadar içiyorlar
kalkınca 2 gibi çorbalarını veriyorum
4-5gibi yatış 6da yoğurt yada bu ara içimin küçük küplerinden alıyor eşim birer küp veriyorum minnacık zaten.. peynir oluyor ama kalsiyumlu vitaminli diye alıyor eşimde ilk önce yoğurt sanmış almış hoşlarına gidince devam etti...
8-8,30 gibi gece maması yada ballı irmikli mama ve uyku ayrım saat 45 dk anca uyuyorlar
10,30 gibide gözler gidiyor kaan uyut diye resmen mızırdanıyor kafası yastığa deyince susuyor sonra uyurken yine mızıldanıyor gaz diş mızırtısı içinde..
gecede 2 kere mamaya kalkıyorlar..

günaydın kızlar,
bugün erkenciyiz oğlanlara kahvaltılarını verdim uyuyorlar bende uyusammı diyorum..
pcyi açık bırakmış eşim bir bakayım dedim..
herkese hayırlı cumalar...

gunaydınn
bugun ıse geldım oglusum ıyı allaha sukur
dun aksam ustu altını batırınca yıkadık kuzumu muhallebısını de yeyınce keyfı yerıne geldı
hele de babam eve gelınce cıglık atmaya basladı alsın kucagına dıye
dedesı her aksam kucagına alıp evın her yerını gezıdırıyor
bak burası yatak odası burası mutfak vs gıbı cok hosuna gıdıyor oturunca yıne ıstıyor mınıgım benım
bugun normalde asısı vardı yaptırsam mı bılmıyorum ama saglık ocagına goturucem bakalım be dıyecekler belkı de yapmazlar

cılek sanırım yola cıktı gorusemedım ben onunla
sızlerde ne var ne yok hanımlar

Son düzenleme:
kalimerocum keyfi yerine gelmiş kuzucuğun sevindim..
bizdedün önce birmağazaya gittik oğlanlara bişeyalalım diye hiçdüzgünbişey yoktu bende kendime tişört ve pantolon aldım..
oradan perşembe pazarına geçtik bebek arabasının altını doldurduk zor olmadı bizimkilerle pazar ama tam gelmeye yakın kaan açlıktan inliyordu resmen durduk yoldaa biraz biberonunu verdim sustu..
yorgun bir şekilde eve geldik...

sımdı saglık ocagını aradım getırmeyın dedıler
onumuzdekı hafta ıcı getırırsenız daha ıyı olur dedıler
zaten hava cok ruzgarlı cıkarmak ıstemıyordum ama babam goturelım bugun deyınce tamam demıstım

nazlımelek bebıslerle yalnız mı cıktın carsıya pazara

günaydın kızlarrr
bu sabah pek bi enerjikim nedense
aslında çok güzeldeuyumadım ama neyseeeee
akşam maşallah çeneler iyi çalışmış biz saat 10.30'da geldik eve
şöle bir girdim okuyup yazacam benimki zırladı kapamak zorunda kaldım
aklımda ne kaldı okuduğum kadarıyla;
sedacım maşallah arda beye öğünlerin arası az maz ama güzel yiyiyor
mmmf kafa benim büyük oğlumda 7 aylıkken 10.5 kiloydu ve ben onu taşıyamıyordum şimdikide normal seyrediyo demekki ilkler hep deneme yanılma
dilokscum valla tayin yerinizi bedneçok merak ediyorum bizi habersiz bırakma
hatta aslında şu a bile öğrenmişsindir

kalimero,mmmf günaydın sizlerede

çilek kafam geliyorsunuz bakalım t.c'ye
gözün aydın uzun uzun hasretler gider ailenle
ama biz sizsiz kalacağız tek kötü tarafı bu
umarım bir fırsat bulur arada bi haberler verirsin
iyi yolculuklar kendine ve küçük paşana çok iyi bak canım

kalimerocum eşim dün evdeydi onunla birlikte çıktık pazara..
tek çıkmaya cesaret edemem daha küçükler tek bebek olsa idare edersin bir şkeilde de iki tane elim ayağım birbirine dolanır valla..
hava serin bugün ya üşümen doğal ama devam ederse nane ıhlamur bişeyler iç hastalık gelmeden gönder bari..
zeynacım maşallah enerjine.. azcıkda benimde enerjim olsada odaları toplsam öğlene doğru açılırım inşallah..
sahi dileğin tayin yerleri belli olacak bugün değilmi bende merak ettim..
seneye aynı derdi bizde yaşayacağız kısmetimize nere çıkarsa artık..

Günaydın kızlar...
Zeyna, nazlımelek,kalimero, maytapcım günaydınnnnnnnn...

nazlımelekcim valla bende aynı dertteyim, erkek çocuklar için hiç güzel şey yok.
Kızıma çok alışveriş ederdim, yazlık dolabını yerleştirdim, bir dünya kıyafeti var,
oğluma alışverişe çıktım, 2-3 parça bişey alabildim, yine kızıma güzel şeyler görünce dayanamadım, bir sürü ciciler aldım , oğlanın yine pek bişeyi yok.
bulamıyorum ben bişey.

zeyna sana da gunaydın

hava bayagı ruzgarlı usumeye basladım hastalık belırtısı degıldır umarım

benimde burnum gevşemiş, eni konu serin hava, ay boşuna hasta olmuyoruz bu havalar bir öyle bir böyle.

günaydın herkeslere
minikim kahvaltıya gelen misafiri hiçç sevmem biliyo musun. hafta içi hafta sonu hiç fark etmez. yataktan kalkar kalkmaz misafir görmek hiç hoşuma gitmiyor
seninki bi de pazarmış. zaten bebişler uykuya fırsat bırakmıyor, bi de böyle işler, haşat olduk valla.
kolay gelsin ne diyeyyim.

tayin ne zor yaa, taşın yerleş, insanın evinde eşyalrında hal kalmaz taşınmaktan.kafamçokkarıştı

elıfdem bende gun ıcınde gelmelerını ıstemıstım ama gelecek aılenın erkegı ancak sabahları oglene kadar musaıt oluyormus
ogleden sonra ıse gıdecegı ıcın erkenden gelecekler
sabah erken kalkınca zaten gun ıcınde tekrar uyumak mumkun degıl
yapacak bırsey yok artık bı hafta sonu uykusundan daha vazgecıcez

offffffff yaaaaaaaa yatak topla ortalıktopla mutfak topla yemek yap çocuk bak temizle süpür sil toz al ütü yap valla gınaa geldi hee ben şööle uzatsam ayaklarımı dinlensem çocuğumla oynasam da arkamdan biri totomuzu toplasa pufffff ben çalışmak istiyorum galba çok sıkıldım bu rutinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…