- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #29.921
uyanmazmı uyanıyor bir kez mama veriyorum diğerlerinde su veriyorum tekrar uyuyordenizanası deniz 10 da yatıp gece hiç uyanmıyor mu?
hayır alınganlığı falan üstünde değil biz hiç bi zaman anlaşamadıkzeyna boşver takma kafana yaaaa alınganlığı üsütünde kayınvalidenin belli ....
bu arada ahmethanın doğum günü kutlu olsun sen yavrularını düşün canım benümmm
evet bilrek yapıyor zaten sırf beni üzüp yıpratmak içinArkadaşlar herkese günaydınnnnn...
önceki mesajımda sadece maytaba demişim, kafam karışık biraz kusura bakmayın.
Zeynacım ya valla bencede çok düşüncesizler, çalışan insansın birde düğüne gideceğini biliyorlar, mahsus yaptı belli ki. Ama çocuğuna bakıyorlar, aklını kullan, dalmayı falan düşünme, boşver, takmıyormuş gibi görünürsen daha iyi.
Ayyy Allahtan ben uzağım burda sülaleye, fazla gelen giden yok, bir görüncem, o da başımın üstünde yeri var, çok seviyorum onu.
hayır alınganlığı falan üstünde değil biz hiç bi zaman anlaşamadık
birbirmize dalmak için zaman kolluyoruz
sağol ayrıca
evet bilrek yapıyor zaten sırf beni üzüp yıpratmak için
ama susmaya hiç niyetim yok kaldık, evet çocuğuma bakıyorsa ben onu onun oğlundan doğurdum
yapacağı her şey oğlunuda yıkar ve ondan koparırki zaten olan da o bizi uzaklaştırıyo kendinden sadece
Allahım bana iyi bi imkan versede ona bırakmak zorunda kalmasam çocucuğu
o yatıp kalkıp şükretsin bakıyo yoksa zor gösterirdim ben ona bebeğimin yüzünü
anlattıklarım onlar bide anlatmadığım bi sürü şeycadı gelünnlülülülülülü
bende künyesini takmak çok istiyormda daha koluna byük geliyo olsa hiç durmam takarım gerçi bazı bebekler suratını haritaya çeviriyo onlarla ama olsun denemeden öğrenemeyizKızlar ya bebİŞlerİnİnzİ koluna kÜnye felan takıyor musunuz ben kelepÇe aldım bİde kÜnyesİ var ama kocİŞ İzİn vermİyor takmayaaaa(sİz takıyormusunuz bbeİŞlerİn koluna bİŞey?
geçmiş olsun saphiracım üzüldüm eşin için. du bakalım belik başka bi tedavi yöntemi vardır araştırın hemen yatmasın ameliyata için canımseraycım,eylülcüm ve piroşum sağolun kızlar ve hoşgeldiniz.kızlar şimdi eşimle konuştum telde.benim hastalığım önemsiz kaldı.baş dönmesi vardı ,o yüzden hastaneye gitti sabahtan.kalp duvarlarında kalınlaşma varmış.ilk kez böyle bişey duyuyorum.sinir strese bağlıymış.kullandığı kuvvetli ağrı kesiciler vardı.onları da söylemişm doktora,doktor onlarda baş dönmesi ve tansiyonda oynamal yapabilir demş.bişey takçaklarmış,2 gün o aletle gezcekmiş,o şekilde test etçeklermiş.kesin değil ama kalp ameliyatı olabilirmiş(( offf nerden çıktı yaa.yazık bi de ben üzülmeyim diye beni teselli ediyo telefonda.elele verip bunuda atlatırız filan diyo offff
seraycım,eylülcüm ve piroşum sağolun kızlar ve hoşgeldiniz.kızlar şimdi eşimle konuştum telde.benim hastalığım önemsiz kaldı.baş dönmesi vardı ,o yüzden hastaneye gitti sabahtan.kalp duvarlarında kalınlaşma varmış.ilk kez böyle bişey duyuyorum.sinir strese bağlıymış.kullandığı kuvvetli ağrı kesiciler vardı.onları da söylemişm doktora,doktor onlarda baş dönmesi ve tansiyonda oynamal yapabilir demş.bişey takçaklarmış,2 gün o aletle gezcekmiş,o şekilde test etçeklermiş.kesin değil ama kalp ameliyatı olabilirmiş(( offf nerden çıktı yaa.yazık bi de ben üzülmeyim diye beni teselli ediyo telefonda.elele verip bunuda atlatırız filan diyo offff
Kızlar ya bebİŞlerİnİnzİ koluna kÜnye felan takıyor musunuz ben kelepÇe aldım bİde kÜnyesİ var ama kocİŞ İzİn vermİyor takmayaaaa(sİz takıyormusunuz bbeİŞlerİn koluna bİŞey?
nesrincim duru okyanus kızımın ismi.ama haklısın okyanus hem erkeğe hem kıza olur.ben çıkıyorum kızlar moralim göçtü.bıdığada bişiler yedireyim.sonra gene uğrarım
tünaydın kızlar
sabahtan berı yazıcam yazıcam olmuyor
öncelikle herkese güzel bir hafta diliyorum
başka kim kaldı unuttuğum atladığım varsa kusura bakmayın kızlar
çok fena bir hafta sonu geçirdim uykusuzluktan ölüyorum en son artık gece 12 de ağlıyordum ben nasıl idare edicem bu evi nasıl başarıcam diye .. acayip bir kısırdöngü ve ben şimdiden yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?