- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #29.901
size çok geçmiş olsun. eğer bitkilerle iyi olabilirim derseniz size gribe çok iyi gelebilecek 2 reçetem olacak.günaydın hanımlar
maalesef hastayım,off ya nefret ediyorum,daha fazla ağırkaşmasam bari.şimdilik ayaktayım.okyanusa geçecek diye ödüm patlıyo.eşim hasta olmaz olmaz,olacağı tuttu,iki günde nezleyle atlattı.inşallah benimde öyle olur.dün gece doktora filan sormdan bi ilaç içtim ben.aferin plus pediatrik şurup.okyanus için evde tuttuğum daha hiç kullanmadığımız bir ilaçtı.heralde çocuğa bir zararı olmaz dimi süt yoluyla.zaten ona verilmiş bir ilaçtı neticede.6-12 yaş arası için 2 ölçek içilir demiş ben 3 ölçek içtim heralde denk gelmiştir.sadece çocuklar içmiyor galiba bunu ama,çünkü laktasyon dönemimde kullanım diye yazmışlar kağıdına.
Çok teşekkürler sıcaklığınız için.Benim Elif' im 3 ay beni emdi sonra sütüm azaldı üzüntülerden ve depresyondan sanırım.o yüzden mamaya başladı doktorumuz.benim bebeğim saat 20.30 gibi uyuyup saat 05.00 te kalkıyor bazen 6.00 da o zaman normal sanırım.ama ben çok uykusuz kalıyorum ve yüzüm kireç gibi oluyor.eşim işten gelince yemek yiyip hemen uyumak istiyorum ama bu seferde eşimle hiç bir şey paylaşamıyoruz. ne yapıcamı bilmiyorum. ilginize tekrar teşekkürler.nesrincim hoşgelsin aramıza tüm kasım bebişlerinin hepisnde var bu aralar huysuzluk yavaş yavaş düzenleri değişiyor diş de önmeli bir etken bu huysuzlukta valla bizim kıza belli olmuyor ama genelde gündüz pek uyumuyor akşam 8-9da uyuyor gece 2 de felan kalkıyo emmeye birde sabah 6 yada 7de amaçoğu zaman bu saatler farklılık gösteriyorrrr
saphira geçmiş olsun tatlım en yakın zmanda atlatırsın inşallah
lavişçim sağol cnm.nesrincim teşekkür ederim cnm reçeten için,zencefil hani bu yer elmasına benzeyenden mi almam lazım.yoksa aktarda toz olarak var mı?onu mu alayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?