2008 Kasım Anneleri

hehooyytt ben geldimm
kızlar bu aralar kurabıyler ve kurabıye kalıpları, şeker hamuru ile yapılmış kurabiyeler ile kafayı yemiş durumdayım :))
ay çok eğlenceli geldi bana haziranın sonu gibi Duru ya diş buğdayı yapacağım ve ona diş şeklinde kurabiye yapmayı amaçlıyorum :)) nasıl ama deli anne şimdi kalıplardı yok seker hamuruydu falan onlara daldım sabahtan berı bakalım ortaya nasıl bısey cıkarıcam ..
ecemım yerım senın o çirkin oğluşunu maşallah ona
bu arada ya ne tatlısı ne makarnası valla karnım toktu şu siteyi açıp da sizin yazdıklarınızı okudukça karnım acıkıyor

söze başlamadan önce remedios kardeş hoşgeldin ne iyi ettin geldin

minikçim ben bu yaşıma kadar hiç kismeye pabuç bırakmadımda sabrımı deniyo bu karı sabrımı
bakalım ne kadar sabırlı diye toptan alacak hepsini o zamanda hepten ipleri koparacam o olacak yazık olcak herkeze
sabır diyorum Allaha sığınıp ona havale ediyorum

bende bebeye akşama yemeği için kurufasulye-pilav yaptım yanınada sarımsaklı cacık yapcammmm
son dakka haberlerine bakmayı unutmayın loooo izmitte uçan bir nesneeeee

kız ecemim senin çirkin dediğin prens prens maşallah ona

remedios senin kuzu yaşında gibi maşallah saçı bakışları falan abi olmuş abi

ikisinede kocaman maşallah

Son düzenleme:
maasallah kucuk kuzuna
kocaman genc kız olmus cok buyuk cıkmıs fotosunda

aşkolsun kalimero kız değil ayol erkek benim tontişim hemide sünnet bile oldu
bizim kilomuz az ama maşallah kiloyu saçlarımız alıyor o kadar uzunki yıkanınca sırtının ortasına geliyor arka kısımdakiler. doğumu yapan doktorlar bile bu nasıl saç bizim bile bu kadar saçımız yok demişti.

bu arada hoşbulduk herkese:)

hadı ya valla bende kız sandım :)))
hatta repledım bılem masallah senın kızına dıe ..
olsun benım kızımıda goren erkek mı dıe soruoo olur bole bu aylarda

pardon yawwww
maasallah lepıska sac gorunce kız zannettım
benım oglumunda sacları cok uzundu teyzelerı de cok begenırdı hatta ama bız kestırdık
uzamasını beklıyoruz

zeyna tamam baslasında bu kadar da hızlı baslamasın canım

zeynam takma kafana kayınvalideni
git bir kuaföre saçını başını yaptır al koçişini akşam güzel bir yemeğe gidin
kalsın bebiş kayınvalindende akşam yemek dönüşü alırsınız

arkadaşlar kardeşim de kaza ile hamile kalmış.Çok üzüldü yani fazla da isyan etmek istemedi de yine ama ilaç kullanmış bilmeden .benim doktoruma götürdük onu çok kötü konuştu doktor . aldırmak gerekebilir yok kaşı olmaz altı parmaklı olabilir falan demiş kıızn yüzüne karşı pat pat.Zaten hassas dönemde çok sinir etti bizi.sonra şu meşhur bi doktor daha var onada gitti o da ben bu durumda çok hasta doğurttum bişey olmadı falan demiş ama cerrahpaşadan bi rapor alcaz kötü oldu ya kötü bi tecrübe oldu onun için.Duyduğundan beri ağlıyo kızcaz(

remedios maşallah kuzuna saçlarıda çok gözelll
derinxby sende de kötü haberler buara hayırdır cnm neden 6 parmak falan demiş anlayamadım bi problemmi var ki ablanla ilgili
zeyna sadece sana a.s.
buarada oğluşuma 3 tane mantı makarna içine tereyağı ve baby mix yoğurtla bir güzel yedirdim valla akşamada bi çorba tamamdır mamaya yer kalmadı

remedios hoşgeldin cicim ben doktor eylül memnun oldum
oğluna kocaman maşşallah

ecemim çirkin oğluşun bana pek bi güzel geldi onada öpücükler..

ardaya afiyet olsun

eeeeeee sonracıma zeynacım bu sana a.s.

kızkardeşim hamile kalmış sedacım.ama planlamadığı için süpriz yumurta yani:) ilaç kullanmış bilmeden antibiyotk hemde.hamileliğin ilk zamanlarında ilaç kullanmak çok sakıncalı yaa doktor işte allah korusun ama bu tip şeyler belki olabilir demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…