- 10 Ekim 2007
- 6.361
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #30.161
selam kızlar,
bugün ilk defa oğluşlarımla tek başına gezmeye gittim arkadaşa.. orda beni hiç üzmediler..
gelince mama yiyip uyudular bende açtım burayı..
2 çocukla zor ama azcık kendime güvenmem lazım sonra iyice ev kuşu olup çıkacam yani...:))
zeynam tatlım kıymatlım üzme canını bir çiçekte benden olsun..a.s.
şimdi geçmişe bakıp geliyorum..
derincim çok geçmiş olsun en doğru kararı üniversite hastanesi verir çünkü onlarda diğer hastanelerde olmayan ileri tetkik cihazları varmış
beyazmelek biz sünneti balat musevi hastanesinde üroloji prof.u leon saporta'ya yaptırdık. benim hamileliğimde tontişimin böbrek kanallarında genişleme olduğu saptandı. doğumdan sonra gene balat hastanesindeki doktorumuz ece hanıma söyledik. üroloji muayenesine yönlendirdi bizi. leon bey ilk önlem olarak sünneti yapalım dedi. yoksa iltihap olur sonra 3 ayda bir kontrol edeceğiz dedi. tam 3 aylıkken sünneti yaptırdık. 20 dakika sürdü. kuzumu getirdiklerinde baygın değildi hafif bir genel anestezi galiba. normalde ağrısı sızısı yoktu. sadece fucidin diye bir merhem vermişti. günde 2 kere sürüyorduk işte o zaman çok ağlıyordu. ağladığında ağrı kesici fitil veriyorduk. diğer annelerde merhem sürünce bir problem olmamış diye okudum mesajlarda. bir hafta içinde iyileşti maşaallah ben çok memnun kaldım.
merhaba kızlar
doktordan geliyoruz eli kızarmıştıya merak ettim dayanamayıp götürdüm doktor merak etmenize gerek yok elini emerken tükürüğünden olmuştur dedi yarında aşısına getireceğiz
bu arada 8600gr 72cm olmuş
tuna deteksiz oturuyor 3 gündür kızlar..hacı yatmaz gibi..ama ben yastık koyuyorum yanlara ve arkaya ki kafayı vurmasın diye..
asoo mşallah valla es geçtik değil mi..kynana muhabbeti olunca insan hiç bir şeyi görmüyor sanırım..41 kere maşallah..
asocum ya sana birşey sorayım..hani tatile gittiniz ya reylülün yemeklerini nasıl hallettin...neler yedirdin ya da nerede yaptın zor olmadı mı..yolda ne yaptın..çok merak ediyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?