2008 Kasım Anneleri

ayy ne salak doktormu be böyle söylenirmii ne alaka bende kullandım hemde hamileliğimde şakağımda beze vardı onun için hemde ilk ayında bilmeden saçlarıma röfle yaptırmıştım ilk 3 ay çok önemli diolar ya saçmalamış bence takmasın cnm cerrahpaşa en güzeli oraya gidin içinizi rahat tutun
teşekkürler eylül teyzesi
zeyna çiçekler gelio anam rahatlıonmu

derincim kardeşine hem üzüldüm hem sevinmdim canım yaa allah sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

remedios ve ecemim kuzular mükemmel yaa öpün benim yerime onları

remedios canım ben sünnet manyağı olarak sormak istiyorum ne zaman sünnet ettirdin, nasıl ettirdin, iyi miydi, kötü müydü zorlukları nelerdi vs... anlatıver bir zahmet kısmetse bende haziranda istiyorum da oğluşumun sünnetini

selam kızlar,
bugün ilk defa oğluşlarımla tek başına gezmeye gittim arkadaşa.. orda beni hiç üzmediler..
gelince mama yiyip uyudular bende açtım burayı..
2 çocukla zor ama azcık kendime güvenmem lazım sonra iyice ev kuşu olup çıkacam yani...:))
zeynam tatlım kıymatlım üzme canını bir çiçekte benden olsun..a.s.
şimdi geçmişe bakıp geliyorum..

selam canım iyi yapmışsın azcık alış artık havalarda güzel insan sıkılır evde otur otur

derincim çok geçmiş olsun en doğru kararı üniversite hastanesi verir çünkü onlarda diğer hastanelerde olmayan ileri tetkik cihazları varmış

beyazmelek biz sünneti balat musevi hastanesinde üroloji prof.u leon saporta'ya yaptırdık. benim hamileliğimde tontişimin böbrek kanallarında genişleme olduğu saptandı. doğumdan sonra gene balat hastanesindeki doktorumuz ece hanıma söyledik. üroloji muayenesine yönlendirdi bizi. leon bey ilk önlem olarak sünneti yapalım dedi. yoksa iltihap olur sonra 3 ayda bir kontrol edeceğiz dedi. tam 3 aylıkken sünneti yaptırdık. 20 dakika sürdü. kuzumu getirdiklerinde baygın değildi hafif bir genel anestezi galiba. normalde ağrısı sızısı yoktu. sadece fucidin diye bir merhem vermişti. günde 2 kere sürüyorduk işte o zaman çok ağlıyordu. ağladığında ağrı kesici fitil veriyorduk. diğer annelerde merhem sürünce bir problem olmamış diye okudum mesajlarda. bir hafta içinde iyileşti maşaallah ben çok memnun kaldım.

merhaba kızlar
doktordan geliyoruz eli kızarmıştıya merak ettim dayanamayıp götürdüm doktor merak etmenize gerek yok elini emerken tükürüğünden olmuştur dedi yarında aşısına getireceğiz
bu arada 8600gr 72cm olmuş

peki canım hareket etmeden yatması mı gerekiyor 3-5 gün benim oğlan nasıl yatar merak ediyorum durmaz o gibi geliyor bana

dilokscum giderken çorba yaptım mama kavanozlarına onu yedirdim orada da çocuk mutfağı bölümü var
oradan bişeyler yedirdim kavanoz mamalarından almıştım onları yedirdim
meyveleri rendelettim yedirdim yani kolay oldu
romedios hoşgeldin şeker bebişte çok güzel
ecemim senin bebeişde çok güzel maşallah ikisinede
derincim kardeşine hem sevindim hem üzüldüm canım yaaa ama bende hamile olduğumu bilmeden
antibiyotik içmiştim doktorum hiç bişe olmaz dedi valla 500 mg hemde
tabi kardeşinin ne içtiğine bağlı birazda ama doktorun tavrı ne kadar salakça yaaa
bu arada ben çoook yoruldum temizlik yaptım da azcık misafir gelmese evi mok götürüyomuşkaydirigubbakcemile3

anaam bu kız çok yordu bugün beni dötümü yere koymadım valla offf zorla uyuttum attım kendimi buraya
remedios hoşgeldin cnmmm,bebeğin çok tatlı maşallaaahh ona
ecemimcim senin oğluşunda çok tatlı gördük sonunda onuda maşallah onada
derincim kardeşinin bebişi hayırlı olsun

kızlar amma yazmışınız okuyana kadar oğlanlar uyandı yahuuu..
en iyisi şöyle yapım...
hasta olanlara geçmiş olsun..
yeni gelen arkadaş remedios hoşgeldin canım..
kızlar kiloyu felan dert etmeyin yahu hani kilosu sizinkilere göre düşük ayı düşük diyorsunuz ama siznkilerde bizimkilerden hareket anlamında önde gidiyor daha çabuk oturuyor dönüyor emekliyor..
benim kaan oğlan 9 kilo yada 9,5 heralde maşallah tontiş biraz 75 cm
keremde 8 200 felan oda 74 cm..
ama işde daha emekleme yok oturuyorlar ama desteksiz hemen yere kayıp gidiyorlar..
kerem bey biraz daha erkenci kaan dan ayaklarının üstünde uzun süre tutsan durur dimdik hemde şim yeni yeni kıçını çekip emekleme pozisyonu geliyor ama ilerleyemiyor..
bende bugün oğlanlara kıymalı kabak verdim akşamada muhallebi vercem..

ha bu arada bebişleriniz güzel çıkmış kızlar remediosun oğlunu açıkca bende kız sandım.. benim eşimde oğlanların saçını öyle uzatmak istiyor reklam çocukları gibi yani..
derincim kardeşini gebeliğide hayırlı olsun canım merak etme inşallah bişey olmadan sağlıcakla tamamlar her ne kadar planlanmamış olsada onunda kısmetiş varmış demekki...

sağolun kızlar
bugün resimleri bilgisayara attık ondan daha önce bilgisayarda yoktu
remidos aramıza hoş geldin canım
senin kuzunda çok tatlı allah hepsini esirgesin
ne yapıyorsunuz bakalım herkes iyimi
zeyna kaynanan ne yaptı yine boş ver canım kafana takma geçmişe bakmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…