2008 Kasım Anneleri

Hayırlısı canım, hiiiç merak etmeyin, bişicik olmaz, bende kullanmıştım üstelik 1000 mg, Allaha şükür bebeğim taş gibi. Sağlıklı, yakışıklı, şirin.
İçiniz rahat etsin, zaten diğer dr. da bişey olmaz demiş merak etmeyin.
En önemli şey moral.
Gerisi boş canım.
Kardeşini tebrik ederim ayrıca.

maşallah bebişine canım, kızınada tabi çok çok tatlılar.
İnsan bebek kalsın istiyor ama bir taraftanda büyümeleriyle gurur duyuyor dimi, maşallah kocaman kızın.
Allah evletlarınızı size bağışlasın.

Bir yeremi gidiyorsun, aklından öyle bişey bile geçmesin, sen kasım annesisin öyle kalacaksın.:1hug:
Bende ekimde doğurmuştum ama asla gitmedim bir yere spatulayla kazımaları lazım bizikaydirigubbakcemile3

hadi gidip test al da sende bizde rahatlayalım. Müjdeli haberlerini bekliyoruzzzzzz.:jeyyar:

Derin uzuldum canim kardesinin durumuna ama her seyde hayir var demisler,o meshur dr kim bu arada.Ben de merak ettim ve cerrahpasa dan niye rapor alacaksiniz?zeyna ben de regl olmadim daha ne kadar surecek bilmiyorum valla tamam rahatim ama insan huzursuz oluyor

selam bi bakayım dedim
dün kızımın aşıdan dolayı ateşi vardı gece yatamadık.

bende doktora gittim acaba kist felan mı oluştu diye, fakat kist sandığım kummuş.Kum döküyormuşum.

yürüyen bir zombi tatlım
uykusuzluktan artık son dönemlerimi yaşıyorum..
Duru zıvanadan çıktı uyumuyor yemiyor sürekli zıp zıp ayakta kalıp dolaşmak istiyor. Dün baktık olmuyor bir ara koyduk arabaya gece gece tur attık resmen de öle uyudu bı parça arabada. dişi çok zorluyor onu aynı anda 3 diş çıkartıyor ve hepsi de üstte burnu hala tıkalı nefes alamıyor ..
öle yani geçecek bunlarda ama çabuk geçsin yazık kızıma ya çok canı yanıyor belli

serayy bugün sizin 7 . ayınız mı??
daha nice aylara tatlım allahım bunların hepsi büyüyor bir bakıcas yaş günü kutlamalarını yapıyoruz :)

peki canım hareket etmeden yatması mı gerekiyor 3-5 gün benim oğlan nasıl yatar merak ediyorum durmaz o gibi geliyor bana

beyaz melekcim, sünnetten sonra yatsın, hareket etmesin bebiş diye bir şey söylemedi doktor, sadece bezini sık sık değiştirin dedi. onun dışında hiçbir fark olmadı.hopladı, zıpladı

bizimkinde merhemin sürüldüğünde bir 15 dakika yakması dışında hiçbir problem yoktu. belki merhemden merheme fark vardır.

Bizimkininde burnu hep tıkalı canım, geceleri o uyusada ben hep kalkıp kalkıp bakıyorum nefes alıyormu diye, gerçekten zor bir durum.
3 diş çıkarmakda çok zor, bu bebiş napsın annesi dimi?
jel kullanıyormusun canım, ben çok huysuzluk yapınca sürüyordum, ferahlatıyordu.

serayy bugün sizin 7 . ayınız mı??
daha nice aylara tatlım allahım bunların hepsi büyüyor bir bakıcas yaş günü kutlamalarını yapıyoruz :)

Evettttt öyleymiş, aslında şafak sayıyordum ama bugün unutmuşum.
Çok teşekkür ederiz teyzesi...a.s.

evet tatlım çok ama çok zor.
arada jel kullanıyorum ama o da en fazla 10 dk etkı edıyor o yuzden gunde 3 defadan fazla surmek ıstemıyorum kı doktorumuzda zaten ole soyledı..onun yerıne soguk dıs kasıyıcısını verıyorum elıne nasıl parçalayacak gıbı saldırıyor ona bir görsen..

günaydın kızlar
okuldan sesleniyorum size tenefüsteyiz çocuklarım beslenme yapıyorlar bende onları kontrol ediyorum bir yandanda size bakıyorum
yavrularım için yaptığınız güzel dilekler için tekrar teşekkür ederim
lellalcim geçmiş olsun kuzuna ama malesef diş çıkarırken bu sıkıntılar oluyor inşallah en kısa zamanda geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…