- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #30.201
arkadaşlar kardeşim de kaza ile hamile kalmış.Çok üzüldü yani fazla da isyan etmek istemedi de yine ama ilaç kullanmış bilmeden .benim doktoruma götürdük onu çok kötü konuştu doktor . aldırmak gerekebilir yok kaşı olmaz altı parmaklı olabilir falan demiş kıızn yüzüne karşı pat pat.Zaten hassas dönemde çok sinir etti bizi.sonra şu meşhur bi doktor daha var onada gitti o da ben bu durumda çok hasta doğurttum bişey olmadı falan demiş ama cerrahpaşadan bi rapor alcazkötü oldu ya kötü bi tecrübe oldu onun için.Duyduğundan beri ağlıyo kızcaz (
merhaba kızlar
doktordan geliyoruz eli kızarmıştıya merak ettim dayanamayıp götürdüm doktor merak etmenize gerek yok elini emerken tükürüğünden olmuştur dedi yarında aşısına getireceğiz
bu arada 8600gr 72cm olmuş
naptın len sayfayı gene şaftı kaymışşşş :bbo:
size bişi sorsam kızmayın ama ben Allah korusun hamileysem beni başka hamiş topiğine yollamazsınız
burda bana destek doğururuz demi senağlama
ay nelere düşünüyorum Allahım sen koru acı bana yalvarıyorum :Saruboceq:
peki canım hareket etmeden yatması mı gerekiyor 3-5 gün benim oğlan nasıl yatar merak ediyorum durmaz o gibi geliyor bana
yürüyen bir zombi tatlım
uykusuzluktan artık son dönemlerimi yaşıyorum..
Duru zıvanadan çıktı uyumuyor yemiyor sürekli zıp zıp ayakta kalıp dolaşmak istiyor. Dün baktık olmuyor bir ara koyduk arabaya gece gece tur attık resmen de öle uyudu bı parça arabada. dişi çok zorluyor onu aynı anda 3 diş çıkartıyor ve hepsi de üstte burnu hala tıkalı nefes alamıyor ..
öle yani geçecek bunlarda ama çabuk geçsin yazık kızıma ya çok canı yanıyor belli
serayy bugün sizin 7 . ayınız mı??
daha nice aylara tatlım allahım bunların hepsi büyüyor bir bakıcas yaş günü kutlamalarını yapıyoruz :)
Sorma canım ya bende dün akşam öğrendim, onun için kalktım erkenden, uyurdum aslında Sarpı yatırınca ama merak içindeyim.kayıp cocuk olu bulunmus
tv den ızledım cok kotu oldum sabah sabah aglıyorum yaa senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?