2008 Kasım Anneleri

selam yaa yuh bir gittim ancak şimdi iki dakka boş kalabildim valla bu ne yaa

eylülcüm çok güldüm olayına tebrik ederim seni çok güzel omuş ama merak etme kayınpederin sevinmiştir bu duruma bence yakında da unutur gider kaydirigubbakcemile3

mmmfcim o ne yakışıklılık öle allahım yerim ben onu

julicim güzel kızına geçmiş olsun kıyamam ben ona yaa diştir muhtemelen

Ya kızlar bizim buradaki ilçelerin birinde tren kazası olmuş yaa yük treni ile tarladaki işçileri taşıyan minibüs çarpışmış 1 kişi ölmüş 14 yaralı var üzüldüm yaa

ayyyyyyyyy inanmıyorum ya o kadın mı öldürmüş çocuğunu zaten o kadının suratında pis bi duruş vardı nasıl da günlerce programa çıktı allahın cezası içim cız etti tüylerim diken diken oldu inanmıyorum ya inanmıyorum acaba babasının haberi varmıydı bu olaydan merak ettim insan değil hayvan dicem ama hayvanlarada hakaret etmiş olucam şeytan şeytan bunlar

ahhh sedacım ahh içim kıyım kıyım.
Ne denirki böylesine.
Dondum ben, kanım dondu, tüylerim diken diken oldu, gerçekten.
Kendime gelemedim, eşim geldi yüzüne donuk donuk bakıp kalmışım.
Hayat ne acımasız, ne suçu vardı o meleğin.
Dilber Fırtına, seni hapishanede güzel karşılarlar umarım.
Bütün dünya seni tanıyor artık.
Nereye gidersen git, sonun çok yakın.
Allahım kötülerle karşılaştırma bizleri, senin herşeye gücün yeter.
Dünyanın tüm kötülüklerinden sana sığınıyorum...senağlama

kadının sevgilisi varmış bellydi zaten o kemal denilen herif kader denilen programı arıyan kadın hepsi işin içindeymiş cahil şeytanlar yavrum benim kimbilir ne yaptılar çocuğa ağzımı bozucam şimdi çok sinir oldum çokkkkkkkkkkkkkk klava:

selamlarrrrrrr
ne güzel alıntılar yapmıştım ama bağlantı gitti hepsi silindi
aklımda kaldığınca tüm hastalar geçmiş olsun ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz
remedios,ecemim bebişleriniz çok tatlı maşallah ecemim kızında çok güzel inş.bizim bebişlerimizde gelir o yaşlara
derincim kardeşine çok üzüldüm umarım bi problem çıkmaz ttalım
seraycım sizinde 7.ayınız kutlu olsun
mmf mehmet akife de maşallah büyümüş de hamur yermişş yerim onu ben,bu arada size ateşli geceler tatlumşakkıdıama dikkatli ol sonra zeyna gibi olursun heeeesüprizzzzz
zeynacım hadi gözünaydın tatlım
juli canım aynı problem bizdede var yağmuru zaptedemiyoruz doktoru iyice kabarmış dedi bakalım beklemedeyiz
kal,mero ben hiç hazır süt kullanmadım kociş köyden getiriyo sütümüzü sıcacık kayınvalidem kaynatıyo öle yapıyo yoğurdu ben köy ürünlerine çok güveniyorum annelerimiz babalarımız hep böyle büyümüşşşşşş
bu arada kasım ayının en küçük mucizesi yağmur artık 6 aylık
:teytey::hooray::içelim::sm_cool::lepi:alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile2

ilişkiye girdiklerini görmüş galba dimi kimseye sölemesin diye korkutmak için döve döve öldürmüşler yavrucağı
ee bu dünyanın bide ötesi var bakalım orda napıcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…