- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #30.361
aslında uykumu aldım sakin bi gece geçirdimgünaydın kızlar&tatlı bebişler
bugün hava çok güzel içim kıpır kıpır nedense:)
kıskanılarak ızlenır olmusum yawwww
Selam kızlar. Dün gece kıyamadım kızıma kalktık gittik doktora. Nisa hastanesinde acil de tuhaf bi doktor vardı zaten baktım diplomasında Bağdat Üniv. yazıyordu. İlk kez gittim hastaneye he hastane ne doktor içime sindi zaten bişey yok deyip gönderdi. Dün gece öksürmüktün artık meme bile ememiyordu. Ben de kaptım bu sabah başka her zaman gittiğimiz hastaneye ve doktora gittik. Üşütmüş kızım çok kötü bir şekilde. Doktor cereyanda kalmış gibi dedi. Pazar günü annem bakmıştı ya. Ne yapıcam bu annemi bilmem kendisi yanıyor kızı da öyle sanıyor kapıyı bacayı açıyor işte kız hasta oldu. Şimdi telefonda söylüyorum hay allaaaah nereden kaptı diyor :)) Nereden acaba dedim :))
Sabah kızıma üzülürsün benim gıcık müdürüme mi sinir olursun. Telefon açtım geç gelicem dedim kız hasta dedim. Ben de evdeyim napıyım diyo ya karşımda olsa boğazına yapışırdım heralde. Neymiş kendi çocuğu da hastaymış da geniz eti varmış. Allahaşkına var mı böyle bir şey yaaa. Zaten izin istemedim direk gelmiyorum dedim kapattım telefonu gerisini dinlemeden. Kıyamet kopacak bugün bakalım.
Eylülcüm kolay gelsin sana işin zormuş hakketen haa :))
Laviş Kasım'ın cücüğü Yağmur'u öp bizim için. 6. ayınız kutlu olsun.
Lelal size gıptayla bakıyorum. Ben bir gündüz anneme bırakamazken sen bir de gece bırakıyorsun. İçimden helal olsun ne anneler var diyorum annen için. Bir gün ben de anneanne olunca toronuma hep ben bakıcam kimselere bırakmayacağım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?