2008 Kasım Anneleri

Sağolun kızlar denizanası kızımın sesi kısıldı niye oldu anlamadım üşüttü herhalde
Bizimde ne bulsa ağzına getiriyor dişde yok şişmede yok.Normal hali huysuz diş çıkarırken nasıl olur tahmin bile edemiyorum :))

Dilekcim kolay gelsin sana bende doğumuma 1 ay kala taşınmıştım.Hiçbir işe karışmadım yinede sıkıntılı gelmişti bana yinede değişiklik iyidir :))

oyyy canım benim tekrar geçmiş olsun, bir ara denizinde kısılmıştı ama bağırmaktan, yeni yeni çığlık atmayı öğrendiği zamanlardı çatallı çıkmaya başlamıştı, limonlu ıhlamur vermiştim ben, istersen dene

dneizcim 3. dişiniz hayırlı olsun tatlım öpüo ısırıyorum küçük adamı
dilokscum öğlen aklıma ne geldin bu kız ne yaptı acaba toparlandı mı şimdi kayınvalidesi falan da ondaydı ay ne zordur falan diye düşünüyordum ama anladığım kadarıyla kolaylamışsın işleri
tunayla zor oluyordur ama sonunda rahata ereceksın az kaldı.

öğlen Duru biraz uyudu da çamaşır yıka bulaşık makinesini kur ortalığı şöölee üstünden toparla uyuduğu için makineyi açamadım akaşama yemeklikleri hazrıla derken eşim geldi
hadii tüm bu işin arasında ona yemek hazırla o yemek yesin ve hanfendi uyandı herşey yarım yarım kaldı haliyle ..

merhaba kızlar
bugün o kadar yorgunumki anlatamam okulda geleneksel şenliğimiz vardı böyle günleri hiç sevmiyorum çok yorucu oluyor çocuklar küçük kalabalıkta kaybolurlar başlarına bir şey gelir diye güneşin altında saahın 8inden 3e kadar canım çıktı
neyse şimdi evdeyim oğluşu sevdim koklaştık biraz yarım saat markete kadar gittik gedik şimdi uyuttum inşallah biraz uyurda dinlenirim
bu arada yemeğimide yaptım ama temizlik yarına kaldı artık

PıRAYE canım 7. ayınız kutlu olsun daha nice aylara yıllara inşallah

SEYRA geçmiş olsun bebişine canım

DENıZ ANASI dişiniz hayırlı olsun canım bizim oğluşta hala tık yok

MıNıK KALıMERO sen üşütmüş olmayasın yada belki iltihap felan vardır ihmal etme bir doktora git canım geçmiş olsun

DıLOKS canım taşınmak çok zordur hele hele bebekle allah kolaylık versin şimdiden iyi yolculuklar

bu arada herkes nerede? kimsecikler yok

kızlar bu arada oğluşumun bacağında bir tane aşının yeri topak olmuş ne yapmalıyızki doktorunu aradım ulaşamadım gerçi aşılarını sağlık ocağında yaptırıyorum ama o kadar yorgundumki uğrayamadım sizinkilerde hiç böyle bir şey oldu mu ne yapmam lazım biliyor musunuz

DENİZ ANASI dişiniz hayırlı olsun canım bizim oğluşta hala tık yok

bu arada herkes nerede? kimsecikler yok

sağol canım darısı başınıza

geçmiş olsun canım
bizimde geçen ay oldu dr arayıp sormuştum kolnya ile ov demişti, ovduk bizde:) bir kaç gün geçmedi

sahi dün bir ara bebiş resimleri gördümdü, akıl bırakmadı valla kuzu bende

ecemim, piraye maşallah kuzularınıza ikiside çokkk güzel çıkmışlar

tam ısırmalık olmuşlar:) allahtan elimin altında var bi tanede onunla yetiniyorum

selam kızlar ölüyorum yorgunluktan bu saate kadar dersteydim bittim bittim konuları yetiştirweceğim diye mahvoldum valla mantık anlata anlata kafamda p'ler q'lar uçuşuyor mantık terimleri yani uzunca bir müddet görmek istemiyorum diyecveğim ama yarın yine anlatacağım malesef
bir de son konular en zor konulardı çok zor anladı çocuklar ama anladılar sonunda

geçmişi okuyamadım yaa umarım herkes iyidir denizanasıcım dişiniz çıkmış heralde tebrik ederim canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…