2008 Kasım Anneleri

kaç saattir direniyor uyumak için ancak uyuduu ya bizede doktor 1 haftadır dişler iyice kabarmış dedi ama hala tık yok benimde kızın alt damağı bembeyazzz
lelecim 2.inciniz hayırlı olsun canımm

kızlar benim kızım diş çıkarırken hiçbir belirti vermedi ,dişeti kabarmadı da,huysuzluk da etmedi,o gece biraz sıcaktı sanki ,dedim ateşi mi var acaba sonra sıcaklık geçti sabah bi baktım diş çıkmış..yani ummadığınız anda gelebilir..

öncelikle tüm teyzelerimize en salyalısından öpücük gönderip ısırıyoruz .. :)
eylülcüm doğru diyorsun bizde de hiç diş belirtisi yapan bişey olmadı zaten ilk dişinde hastaydı o arada kaynadı .. ama sonradan üstte kabarmaları oldu onları gördüm bekliyordum ama bu kadar çabuk değil ..ikinci dişi parmağımı ısırınca anladım parmağıma iki farklı yerden diş batması gelince bir baktım ikincide pörtlemiş :)

Merhaba şekerler..nabersiniz?

Biz 3 gündür fenalardayız.37,5-38 arası ateşi var.37,5 geçmiyor genel olarak..öksürük aksırık da yok.keyfi de fena değil.sanırım diş çıkartıyor .doktorumuzu aradım 38.5 i geçmediği sürece getirmeyin dedi.çok canım sıkılıyor ama 3 gündür devam ediyor üstünü soyunca geçiyor,ateş düşürücü ile geçiyor..ama endişelenmeye başladım..

lellal deniz anası teşekkür ederim canım

çitos havalar çok sıcak nasıl giydiriyorsun ama 37-37,5 yüksek değil keyifsizliği yoksa endişelenme dişten olabilir canım

günaydın kızlar,

sağol asorticima.s.

bizde erkenciyiz, kahvaltımızı bile yaptık, kendi yaptığım bebe bisküvisi, peynir ve yumurta yedirdim, güzel yedi allahtan, dün hiç bir şey yememişti, şimdide kaka yaptı minik kokarca gidip temizleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…