- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #30.581
beyazmelek atacağın adımları çok iyi düşün canım ama bazen hayat risk almayı gerektiriyor ama cesaret istiyor tabiki
canım her şey senin eşin ve çocuğun için nasıl hayırlıysa öyle olsun canım çok sıkıldın inşallah her şey sizin için güzel olur
mmmf seyra hoş geldiniz nerdeydiniz bakalım sabah bir görünmüşsünüz sonra herkes kaybolmuş beyaz melekte olmasa deli gibi kendi kendimle konuşuyordumdelikafadulden-tatlicadiarzu-
ay bana süper bir iş teklifi geldi.
Ben evlenmeden önce 12 yıl çalıştım ,hemde eğitim aldığım alanda ,yurt dışında eğitim gördüm dünya sertifikam var ..veeee şimdi de bu sertifikalarımın kayıtlı olduğu türk gıda kodeksinden bir araştırma yapılmış ve tse de açılan kadroda tecrübeli gıda teknikeri ve mühendislik için beni aradılar ..ama benim küçük bebeğim var.o yaşına girmeden iş düşünemem dedim ne kadar var dediler 5 ay dedim..5 ay sonra sizi burda görmek istiyoruz dediler..sanırım sağlam referans almışlar ki bekleyecekler..
Ayyy bugün aldığım en iyi haberdi..
ben evlenmeden önce 12 yıl çalıştım ,hemde eğitim aldığım alanda ,yurt dışında eğitim gördüm dünya sertifikam var ..veeee şimdi de bu sertifikalarımın kayıtlı olduğu türk gıda kodeksinden bir araştırma yapılmış ve tse de açılan kadroda tecrübeli gıda teknikeri ve mühendislik için beni aradılar ..ama benim küçük bebeğim var.o yaşına girmeden iş düşünemem dedim ne kadar var dediler 5 ay dedim..5 ay sonra sizi burda görmek istiyoruz dediler..sanırım sağlam referans almışlar ki bekleyecekler..
ayyy bugün aldığım en iyi haberdi..
lelal teşekkür ederim canım, sizin kaç oldu inci?
ben evlenmeden önce 12 yıl çalıştım ,hemde eğitim aldığım alanda ,yurt dışında eğitim gördüm dünya sertifikam var ..veeee şimdi de bu sertifikalarımın kayıtlı olduğu türk gıda kodeksinden bir araştırma yapılmış ve tse de açılan kadroda tecrübeli gıda teknikeri ve mühendislik için beni aradılar ..ama benim küçük bebeğim var.o yaşına girmeden iş düşünemem dedim ne kadar var dediler 5 ay dedim..5 ay sonra sizi burda görmek istiyoruz dediler..sanırım sağlam referans almışlar ki bekleyecekler..
ayyy bugün aldığım en iyi haberdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?