2008 Kasım Anneleri

söylemeden geçemeyecem bugün kendimi çokk iyi hissediyorum, deniz sabah 9.30 a kadar yattı nasıl özlemişim sabah uykusunu, zaten denetim görevim vardı bugün erken çıkmayacağım için saatte kurmamıştım çok iyi geldi, az öncede mama sandalyesinde uyuyakalmış yatağına aldım uyuyor yavrum maşallah

dondurmadan bahsetmişsiniz:), benimki şimdiye kadar kayısı, kavun, kiraz yedi, balkondaki çileklerimiz olsun onlardanda yiyecekcokacimcoook

aman canım ya kör insanlar galiba, bi bak kıyafetine falan değilmi yani.
,bizdede aynı sorun. kirpikleri çok uzun diye kız sanıyorlar hep. Asla ve asla pembe falan giydirmem bende, tam erkek gibi giydiriyorum her zaman.
Yok erkek diyorum inanmıyolar birde üstelik.
Şimdi anlıyorum insanlar çocuklarına neden '' oğlum amcaya pipini göster '' diye söylerlermiş.kaydirigubbakcemile3

ben de şeftali ve kayısıları bekliyorum
iyice tatlı ve yumuşak olsunlar
yesin kuzularımız hem iştahları açılır hem kilo alırlar

ahhh bende şeftali bekliyorum, hem bebeğimin çok seveceğine eminim, hemde ben bayılırım şeftaliye.
şöyle kocaman sulu sulu, ellerinden, kollarından akıta akıta yesin bebeğim...

oğluşum sanki biraz daha iyi gibi kızlar inşallah bu gün düzelir hala geniz akıntısı var ama sanki biraz daha rahatlamış gibiydi

inşallah akşama kadar hiçbişeyi kalmaz canım...

kız anneleri şanslı vallahi
biz ne yapalım
şort tişört giydireceğiz ancak

çok haklısın canım. erkeklere pek alternatif yok, ne zaman oğluma alışverişe diye çıktıysam, kıza alıp dönüyorum. sadece tulumlar çok güzel, onlarda çeşit var ama ben alt eşofman falan istiyorum, ince bol bol ama bulamadım gönlüme göre bişeyler pek...

konudan şunu çıkartıyorum ki tek doğru cinsiyeti 1 kezde belirten bebeği ben çıkarmışım
kendimi tebrik ediyorum vereliniortak

bende tebrik e

evet canım buldum da bişey yazamadım, p.tesi işler yoğun, evde bile olsam pazartesilerim çok yoğun geçiyor.

aman yarabbım sunun tatlıgına bak
kendı tatlıgını unutmus dondurma yıyor pasam
ısır lutfen tombalak bacaklardan benım ıcın

ısırırım teyzesi, dondurmaya bayılıyor paşa, geçen gün meydanda ben mağazalara bakarken babasıyla yemişler, yanlarındaki ablanında dondurmasına sarkmışta babası meyve yedirmiş artık:))

aklıma geldi lelalcim evet paladiuma gittik hafta sonu:)) daha önce gitmemiştim baya tenhaymış sevdim

allaha şükür oğluşum biraz daha iyi kızlar en azından yemesi pek düzelmesede gülmeye başladı geniz akıntısıda azalmış gibi şimdi uyuyor inşallah yarına bir şeyi kalmaz kuzumun

ecemim sağol sanım yorumun için, senin paşanın bakışlarına bende hasta olmuştum zaten, albümünde gördüm bu fotoyu yada benzerini, maşallah kuzuna ve tekrar geçmiş olsun tekrarlamaz inşallah

akşam için elmalı kek un kurabiyesi kıymalı börek ve küçük pizzalar yaptım kızlar vallahi bazen kendime şaşıyorum nasıl hala ayaktayım diye ama akşama yine yemeğim yok yoruldum vallahi ne yapalım bu günde pasta börek yeriz yada dışardan bir şeyler söyleriz öyle uykum varki gözlerim kapanıyor dün gece 1de zar zor uyuttum kuzumu ama belki 3-4 defa kalktı dalamadı aç çünkü ağlayıp durdu saatlarce ayağımda salladım bir ara koltukta çocuğu sallarken uyuya kalmışım eşim gelmiş almış kucağımdan inşallah bugün uyurda bende dinlenirim biraz

hımm merak ettim nasıl bi renk olcak acaba
deniz anası,ecemim bebekler çok tatlı maşallah
herkes yemek hazırlıyo heralde bende balık kızartıyorum piroşla babasınıda kıvırcık almaya gönderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…