2008 Kasım Anneleri

selam ben geldim
dokordaydık bugün kızım dün gece durmadan öksürdü ben korkmuştum kızım kan kustu diye ama babannesi ona dün karpuz vermiş oymuş benim kan sandığım nasıl korkmuştum anlatamam geniz akıntısı var dedi doktorumuz ve asisti ne olursa olsun içecek yoksa atamaz dedi ama yağmur ilacı içer içmez ne varsa çıkartıyor bunu doktorumuza da söyledim kesinlikle meyvasına mamasına kat ver dedi bizden bu kadar bakalım siz neler konuşmuşsunuz

bişey olmamasına çok sevindim, vallahi senin bebeğinde kaldı aklım akşamdan beri.
sana bişey olmaz dedim ama içim içimi de yemedi değil.
Kan çıkıyor diyince, ödüm koptu.
Geçmiş olsun tekrar.

bende kıskandım, oğlumun resmini koycam. bizde domatese bayılıyoruz teryzeleri.
domatese yumuluyor, birde çıkardığı sesleri duysanız, şapur şupur...kaydirigubbakcemile3
bu arada denizanası senin resmi ben göremedim, sildinmi yoksa.

Allah hepimizin çocuklarını korusun...:Saruboceq:

dondurmadan bahsetmişsiniz:), benimki şimdiye kadar kayısı, kavun, kiraz yedi, balkondaki çileklerimiz olsun onlardanda yiyecekcokacimcoook

kızlar hepinize teşekkür ederim, hepinizi öpüyoruz, seraycım silinmemiş bak burada ama bazen görünmüyor nedense, senin paşayada maşallah, ben hiç vermiyorum domatesi öyle cildini kızartıyor hemen

gerçektende pek çapkın bakıyor bebişin, Allah kolaylık versin annesi, büyüyünce sık sık evden kovar artık seni...

kızlar hepinize teşekkür ederim, hepinizi öpüyoruz, seraycım silinmemiş bak burada ama bazen görünmüyor nedense, senin paşayada maşallah, ben hiç vermiyorum domatesi öyle cildini kızartıyor hemen

Ah canım şimdi gördüm bal bal balllll...
Çok tatlı, yediği dondurmalar işe yaramış...
Allah bağışlasın inşallah...
Bizimkininde hemen ağzını siliyorum, öyle bırakırsam azıcık kızarıyor, çok fazla değil ama kaşınır diye arada 1-2 kez domatesin yencek hali kalmayıpta elinden alınca hemencecik siliyorum ıslak havluyla, bişey olmuyor. beyaz tenli olduğu halde pek alerjik değil bebişim sanırım...

lavinyacım bir şey çıkmamasına çok sevindim geçmiş olsun tekrar canım
seraycım yerim o bızdığı ben nasıl yiyor domatesi maşallah ben korkuyorum ya bende versemmiki eline
herkese iyi geceler yarın görüşürüz

bugün yine çok uykusuzum sabah uykusuzluktan çatacak yer aradım oğluş allaha şükür düzeldi sayılır ama dün gece hiç uyumadı gözü kapalı ağlayıp durdu emmedide en son 5:30 da artık kalktık su içiyordum suya saldırdı meğer çok susamış 1 biberon su içti gündüz sürekli veriyorum ama gece aklıma gelmemişti sizler gece su veriyormusunuz kızlar

günaydınlar
bugün çok mutluyum çünkü kızım daha ii iyi temennileriniz için hepinize teşekkür ediyorum ama kalbimin bir tarafı buruk çünkü elitimin tayini çıktı 3 sene kalacak orada((hepimize süpriz oldu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…