- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #30.881
benım mıco oglum sımdıden arabalara hasta ayrılmıyor dıreksıyondan
zeyna asorti nazlı melek lellal minik kalimero andina juli yok yazıldınız yoklamaya nerdesiniz kızlar lavinya remedios sizde derse hiç katılmıyorsunuz ama...
beyaz melek ve diloksta yok
mmmf bir uğradı kaçtı
eylül canım sende çöpçatanlığa mı devam ediyorsun
piraye seray ...hadi artık nerde kaldınız
ve ismini unuttuğum varsa diğer arkadaşlar
dark zaten nerdeyse devamsızlıktan kalacak
günaydınnn mirmirmirmir
valla ecemim kalkalı çok olduda gözümü açıp yazamıyorum bileem mirmirmirmir
bu gece her saat başı kalktık neden anlamadık ne yaptıysak ııııııı sesini kesemedik çocuktan
bi sorun var ama ben annamadım valla
tek kötü tarafı uykusuz kaldık koca-karı çatlıyo kafamız
paşa şimdi mışıl mışıl uyuyo :tomato:
dün işten çıkınca anneme gittim ahmet hafta sonu ankara+bolu gezmesi yaptı tabi oralarda bol bol dondurma ve soğuk su sonucu dün hastalandı
eve bi gittim çocuğun ateşi 39.1 aman tanrım cayır cayır yanıyo
öğlen doktora götürdük antibiyotik falan vermişler ama boğazlar iltihaplanmaya başldığı için müthiş ateş ve baş ağrısı vardı.
dolven vermiş annem aa düşmemiş çocuk kendinden geçiyo hemen soydum yiğidin fitili vardı çantamda paranox taktım döte hemen 25 dakka sonra yavrum rahatladı akşam saat 9 gibi geen aynısı oldu dolven banamısın demiyo gene bi fitil attım rahatladı uyudu gecede annem takip etti şimdi iyiyimiş
hasta olacağını bile bile dur diyemiyo şu çocuk kendine şaşıyorum
denizanası , kalimerocum, ecemim , seyracım maşallah kuzularınıza kocaman öpüyoruz oğullarımla biirlikte
lavişcim senin elti ne iş yapıyo ne tayini bu 3 sene kalacak :uhm:
mmmf kafam bu sabah daha iyisin umarım
aman iyi ol severim çok ben seni Şeniz
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler opuyorumnanaktan
kızlarya bi insan güne başladıktan sonra hiç mi uykusu açılıp kendine gelemez
çok uykum var kafam kazan gibi hiç halim yok ne yapacağım ben böle
dışarıya çıktım dolaştım falan az açılayım diye ama hala aynıyım ya mirmirmirmir
geldim anacım tabiki taze değil ama hala sinirden kuduruyorum playstationa dalmışım zeynamın telefonuyla kendime geldim hırsımı oyundan çıkarıyodummmmf cim bugün nasılsın keyfin nasıl dün pek görünmedin
canım geçmiş olsun büyük kuzuya dolven bize çok iyi geliyo ama 1 kaşık değil tabii 2 kaşık veriyorum artık sıpalıktan çıktıya bunlar tek kaşık yetmiyogünaydınnn mirmirmirmir
valla ecemim kalkalı çok olduda gözümü açıp yazamıyorum bileem mirmirmirmir
bu gece her saat başı kalktık neden anlamadık ne yaptıysak ııııııı sesini kesemedik çocuktan
bi sorun var ama ben annamadım valla
tek kötü tarafı uykusuz kaldık koca-karı çatlıyo kafamız
paşa şimdi mışıl mışıl uyuyo :tomato:
dün işten çıkınca anneme gittim ahmet hafta sonu ankara+bolu gezmesi yaptı tabi oralarda bol bol dondurma ve soğuk su sonucu dün hastalandı
eve bi gittim çocuğun ateşi 39.1 aman tanrım cayır cayır yanıyo
öğlen doktora götürdük antibiyotik falan vermişler ama boğazlar iltihaplanmaya başldığı için müthiş ateş ve baş ağrısı vardı.
dolven vermiş annem aa düşmemiş çocuk kendinden geçiyo hemen soydum yiğidin fitili vardı çantamda paranox taktım döte hemen 25 dakka sonra yavrum rahatladı akşam saat 9 gibi geen aynısı oldu dolven banamısın demiyo gene bi fitil attım rahatladı uyudu gecede annem takip etti şimdi iyiyimiş
hasta olacağını bile bile dur diyemiyo şu çocuk kendine şaşıyorum
denizanası , kalimerocum, ecemim , seyracım maşallah kuzularınıza kocaman öpüyoruz oğullarımla biirlikte
lavişcim senin elti ne iş yapıyo ne tayini bu 3 sene kalacak :uhm:
mmmf kafam bu sabah daha iyisin umarım
aman iyi ol severim çok ben seni Şeniz
canım asortim geçmiş olsun büyük korku atlatmışın inşallah bir daha yaşamazsınızslam kızlar herkes kaçanzi modunda anlaşılan bende kaçacam şu cimcime bi uyansında hava süpeer valla
kalimerocum senin keltoş çok tatlı maşallah onaa
zeynam tatlım çok geçmiş olsun ahmete de
bugün gece bir hata yaptım ve eylül emerken uykusuzluktan uyumuşem
gözümü bi açtım eylül ün ayaklar aşağıda gövdesi yukarda ve uyuyo bi kımıldasa düşecek allah korusun
öyle bi sarıldım tuttum ki çocuk bile ne olduğunu anlamadı ve korkudan ağlamaya başladı yavrum yaa
ben de çok korktum kalbim çarpmaya başladı yani anlıcanız çok fena bi gece geçeirdim yaa
hiç yapmazdım yatarak emzirim dedim ama nasıl yorgunsam artık gözümü aççamadım
zaten 6 aydır uyku nedir unuttum benn bu da bana bir ders oldu allahım korudu çok şükür
-tatlicadiarzu-offf offf
1" eve gidilecek
2 oğluşa çorbası içirilecek
3 oğluş uyutulacak
4 yemek yapılacak karnıyarık pilav mercimek çorbası cacık
5 oğluşa yarın için çorba yapılacak
6 çamaşırlar toplanıp dağ gibi olmuş olan ütü artık yapılacak
7 sofra kurulacak akşam yemeği yenecek
8 bulaşıklar makineye atılacak
9 oğluşa bu arada yoğurt yedirilecek oynanacak
10 çay demlenecek içilecek
11 meyve faslı
12 bulaşklar tekrar toplanacak
13 kızın ödevleri kontrol edilecek
14 fırsat bulunursa canım ailem izlenecek
15 fırsat bulunursa uyunacak....
SONUÇ:EVE GİTMEK İSTEMİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?