2008 Kasım Anneleri

şimdi konya'da bir aydır kayıp olan 4 yaşındaki kız çocuğunun komşusu tarafından öldürüldüğü haberini okudum
çok üzüldüm insanlara neler oluyor böyle anlayamıyorum

ya dedikodu yapmışım gibi olmasında bu 2009 kasım anneleri ne kadar çok konuşuyor 18000 e yaklaşmış konuşmalarııı durmadan yazıyorlar herhalde daha 4 ay felan oldu hamileliklerini öğreneli maşallah ne diyeyim

şimdi konya'da bir aydır kayıp olan 4 yaşındaki kız çocuğunun komşusu tarafından öldürüldüğü haberini okudum
çok üzüldüm insanlara neler oluyor böyle anlayamıyorum

beddua etmek gıbı bır huyum yoktur ama
muhammed olayından bu yana sınırlerım tavan yaptı
cocuklara karsı ıslenen her turlu saldırıda ganı ganı beddua edıyorum

insanlar çığrından çıkmışlar.bir anne evladına kıyabiliyorsa vay o memleketin haline.yazıklar olsun insanlar evlat sahibib olmak için yapmadıkları şey kalmıyor bir de böyle vicdansızlar gelip evladını 45 gün kayıp diye akranlarda arıyorlar.anlamıyorum anlayamayacağımda

selam kızlar

zeyna, lavinya, nesrin, asorti, tekrardan ecemim geçmiş olsun herkese,

kalimero maşallah kuzucuğuna, diğelerini dün görmüştüm sanırım onlarada tekrardan maşallah, kalimero benim eşimde oğluşa miço diyor, siz sadece kıyafet içinmi diyorsunuz?

bende
1. 4 saat dersimi yaptım çıktım
2.alışveriş yaptım,
3. eşime uğradım yemek yedik,
4.kayınvalidemede getirdik, oğluş uyumuş bu sırada,
5.onu bırakıp geldim,
6.evi süpürdüm,
7. çay demledim
8.sizi okudum cevap yazıyorum
9.çamaşır toplayacam, yenisini atıcam
10. yerleri silip toz alıcam
11.yemek yapıcam, taze fasulye, makarna, cacık yada salata
oğluş uyanmış aradı babaannesi , onu alıp gelicem,

akşam işlerini saymıyorum, gerisini siz anlayın,

lelal nerede hastaydı bugün uğramamış sanırım, birde diloks yarın yola çıkacaktı dimi?

kızlar deniz sürünmeyi hızlandırdı, emekler gibi dizlerini falan atıyorda dün bişii yaptı şok olduk, yerde sürünüp yuvarlanıyordu, koltuğa kadar gitmiş koltuğun üzerinden tutunmuş kendini çekmiş biraz yukarı, sizinkilerdende yapanlar varmı böyle şeyler, ben çok erken diye biliyorum o nedenle çok şaşırdım

Denizanası kolay gelsin canım , iyi iş yapmışsın.
çalışınca insan daha organize oluyor, orası kesin.
ben evde kaldığımdan beri bir tembelleştimki sormayın gitsin.
Aman her sabah aynı iş, boşverdim gitti.zemuszemus

benimkide aynı canım.Ben yeni görmüştüm babasına da gelince gösterdm şok oldu.Eliyle tutunup ayağa kalkıyor ya hem de dimdik duruyo:)) maşallah dedik çok şaşırdık ama.Akşam hemen beşiğini derinleştirdim çünkü onun da kenarlarına tutunmayı öğrenmiş kalkmaya çalışıyo allah korusun düşüverir diye.Bu bebekler bi acayip ayoll hepsine kocaman MAŞŞALLAH

denızanası bızde benım kucuk kuzuma mıco dıyoruz
sırf bu soz yuzunden mıco kıyafetı aldım zaten ıkı farklı takım olarak
tabıı bızım dananın baska ısımlerı de var ama mıcoyu daha sık kullanıyoruz

bızım kucuk beyde ustuste bırkac kez donuyor
hatta sandalyenın ve ya sehpanın altına gırme basarısını gosterebılıyor
bırde benım saclarımı cekmek cok hosuna gıdıyor
ıkı elıyle saclarımı kavrıyor onune basımı egıyor ve kaldırmaya kalkarsamda bastırıyor elıyle basımı ve saclarımla oynuyor

lelal bayagı hastaydı sanırım onun ıcın ugramadı bugun buralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…