2008 Kasım Anneleri

günaydınn kızlar
bu sabah daha iyi bir halde uyandım çok şükür .
benim cimcime tam alem yaa biz evde baş başayken sabahın 7 sinde gözlerini açıp oyun isteyen çocuk annanede kaldığında 8.30-9 dan önce kalkmıyor .. tüm eziyeti bana bu cimcimenin biliyorum :)))

zeyna yazı cok guzeldı tsk ederım canım bızlerle paylastıgın ıcın

benım kucuk delıkanlım dun aksam dedesıne bır sebeklıkler yaptır kı sormayın
resmen kolbastı oynuyor mınnacık sey ya
kahkahalar, haykırmalar havada ucustu saat 23.00 olmasına ragmen

neyse artık uyku moduna gecelım dedık ama yok ısıgı sonduruyoruz, emzırıyorum ama nafıle ayaga kalkmak ıstıyor
otuturyorum cıglık atıyor ayaga kalkınca da ısıgı acmak ıcın uzanıyor cın gıbım yaaa
tam 12,30 da zor bela uyuttuk ama sabahın 5'ınde de de de dıye uyandı
yarım saatlık emzırme ve ugras sonrası uyuttum ama 7,30 da yıne ayaktaydı

lelal evet bunlar bıze yapıyorlar herseyı
ben uyutmak ıcın soguk terler dokerken cın gıbı bakıyor
ama annem hadı oglum yatıyoruz dıyor yatagına kouyor ve uyu dıyor
uyuyana kadar odasında oturuyor ve ya huysuzsa yatagına pıs pıs yapıyor ve uyuyor

ama ben ayakta sallamaktan, yatagını sallamaya, emzırmekten pıspıslemeye herseyı yapıyorum yuzume bakıyor sıkılınca da cıglık atıyor

bır de annemın arkasından aglıyor ya cok bozuluyorum bazen ama hosuma da gıdıyor anneme duskun olması
ama benım arkamdan o kadar ıclı hıc aglamamıstı

bu arada kızlar dün doktorumuzağız bakım seti aldırmış içinde fırçalar dil ağız temizleyici losyon bir şurup ve dudak ve ağız nemlendirici kremi var kremi dudakları felan güneşte çatlarsa kullanacakmışız canım oğlumun ağzını fırçayla güzelce temizledik ilacınıda içirdim sabah bayağı düzelmişti amadoktorumuz 5 gün kullanın dedi onu rahatlamış görmek beni çok mutlu etti en azından yemek yine yemesede beni emebildi inşallah bir daha olmaz

zeyna sabah sabah boğazıma bir yumru oturdu resmen
paylaşımın için teşekkür ederim.

kalimerocum sorma valla dün akşam aynı şeyleri bizde yaşadık tek farkla benim kızım dedesi ile kavga ediyor :)) dedeye önce gülüp sonra ciyak ciyak bağırıyor konuşuyor konuşuyor eller ayaklar süerkli hareketli dedenin saçlarını çekiştiriyor bağırıyor aman allahım bitmedi derdi adamla ama aradan beni babayı veya teyzeyi görsün bir kahkaha patlatıyor bize gülücükler sonra dedenin suratına bakıp ellerini yumruk yapıp çığlığı basıyor .. çok komikti hali gece 12 de zor uyuttuk bizde :)

ecemim canım oğlunun daha iyi olmasına sevindim.
ilacı sürünce çok ağladımı?
inşallah hiç bişeyi kalmaz, çabucak geçerde, yemek yemeye başlar biran önce.:Saruboceq:

herkese günaydın kızlar hikayeni az önce okudum işyerinde olmasam ağlardım heralde çok dokundu valla

ecemim çok geçmiş olsun tekrardan inşallah faydası olur yavrum kaç gündür neler çekti

kızlar yaa ben çok kötüyüm bütün gece uyumadım neredeyse ne konuşacağımı falan geçirdim içimden ama şimdi işe geldim tık yok yapamıyorum cesaretimi toplayamıyorum neden bu kadar korkak biriyim anlamıyorum nefret ettim kendimden yaa :çok üzgünüm: bir de bu konuda sizden başka kimse destekçim değil, annem-babam hatta kocam bile bana hak vermiyorlar burayla anlaşmamı istiyorlar hatta hızlandırmalarda da çalışmamı nolurmuş 15 gün daha fazladan çalışsam, deliricem yaa hep maddi açıdan daha iyi olacağımıza bakıyorlar ama manevi anlamda benim ne halde olacağımı düşünen yok, herkes çalışıyormuş ben abartıyormuşum olanları vs... ben çalışmayacağım demiyorki sadece burada çalışmak istemiyorum diyorum millet bu işsizlikte kırılırken ben iş bırakıyormuşum daha gelmiyor aklıma bir sürü şey işte, onlarda öle yapınca hiçbir desteğim dolayısıyla gücüm kalmıyor ama çok mutsuzum yaa,iki günden beri stresten sütüm azaldı söylemiyorum kimseye yavrum doymuyor senağlama

beyazmelek bu kadar stres yapma
sonucta sen aılen ya da esın mutlu olsun dıye calısmıyorsun
bulundugun ortamda huzursuz ve mutsuz olan sensın ve bu konuda karar bence senın
destek vermıyorlarsa da destek bekleme o halde
ne ıstıyorsan kendın karar ver ve uygula

günaydın ..
ecemim geçmiş olsun canım ,umarım bir an önce iyileşir oğlun..
dün rezil oldum ..kuaföre gittim saçımı kestirmeye ,melis adamı görünce başladı ağlamaya ..çok korktu ..susturmak mümkün olmadı,ne yaptıysam kar etmedi,kızlar filan gezdirdi ama başladı bi kere ...neyse kestiremeden saçı geri geldik..ordaki kadınlar da diyoki ;kızım arsız çocuğun var bırakıp ta gelseydin..dedim çocuğum arsız değil sizden korktu :) bu bir ,ikinciside bırakıp bırakmayacağımı size mi sorcam sen otur da kafanı boyat..o sinirle saydım saydım çıktım..

bizden böyle sizden naber..

günaydınnnnnnnnnn
zeyna hikayen çok tuhaf etti((
eylülcüm melisin o hali gözüme geldi güldüm valllahii yavrum benim yaaa
ya benim kızım iyice zıvanadan çıktı gece bir kalktı 01,30da uyutana kadar saat 04,00 oldu kustu yavrum balgamdan sonra neyse mama falan yaptım verdim uyudu saat 6da bi daha kalktı ve uyumadı evden çıkarkende uykudan hareket edecek hali yok nasıl ağlıyor anlatamam bu nasıl bir öksürüktü anlamadım bugün kontrolümüz var doktor tryzemiz 3 gün sonra göreceğim ilaçlar içildikten sonra dedi ama yine aynıııı kızım (((

minikcim doğru diyorsun ben de aynı fikirdeyim zaten karar benim kararım ama bu seferde düşüncesizlikle suçlanıyorum ailemi hiç düşünmüyormuşum ailemin maddi açıdan zor durumda kalması benim için önemli değilmiş sadece kendimi düşünüyor muşum

beyazmelek sıkma canını en iyi kararın vereck olan sensin kalbinden ne geçiyorsa onu dinle canım kendin hakkında en ii kararı sen vereceksin başka şeyleri takma canım kafana ki sütün azalmasın yavrunu düşün rahat ol öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…