2008 Kasım Anneleri

günaydınnn
iş yerine geldim 1 saatlik bir işim var sonra çıkacağım şöyle bir geçmişe baktım
asortie özel gününüz kutlu olsun şekerrrr
elifdem sanada geçmiş olsun canım doğumdan sonra cerrahi bir müdahaleyi düşünmek bile istemiyorum ama mecbur umarım en yakın zmanada düzelir
yasmin böyle sapıklar yok değil g.zekalı adamlar bu insanlarla aynı dünyada yaşamk zorundayız ne yapalım
zeynam valla benim de bi kaç kez başıma geldi dediğin durum ama doğumdan önce akşam gidip banyo yaptım sabah işe geç kalmıştım falan ama emzirmeye başladığımdan beri çok dikkat ediyorum eve gidip gelemeyeceğine göre bugün böyle gezmek zorundasın cicim

kalimro bende soracaktım da remediosta sormuş nasıl sizin yatak kademeli değilmi hani ne bilim böle heran kendini atacak şüphesiyle tetikte yatamazsın .

kızlar yatagı aslında derın yanı hemen dusme ımkanı yok ama bızım kucuk tokmak kafa ayakta duruyor artık yanı uyanır uyanmaz ayaga kalkıyor
yatagı da sallanma modunda ve o bır tarafa bastı mı o tarafa dogru egımlenıyor yatak
bır de yastık ve pıkesını ayaklarının altına topladımı hemen yukselıverıyor ve pek sevıyor bırseylerın uzerıne basmayı
park yatak annemın evınde var ve aynı seyı o yatagında da yapıyor
ılla bırseye basıp yukselecek
hatta kı kucagımda tutarken mınıcık ayaklarını gogsume dogru uzatarak ve kuvvetlıce basarak daha da yuksege cıkamaya cabalıyor
ne yapıcam bu danayla bılmıyorum
dun aksam koltukta oturuyoruz o ayakta ve ben tutuyorum
bızım kucuk delıkanlı kotuk yetmıyormus gıbı kollarına ayak uzatıyor oraya cıkacakmıs
sanırım duz duvara tırmanan cınsten olacak

canım gıdıp dus alma ımkanın yoksa su an ıcın yapılacak bır sey yok gıbı gorunuyor
ama abdest almadıysan eger eve gıdınce abdest alman gerekır

Manyaklar çok yasmincim. boş ver bozma morelini sabah sabah.

zeynacım bu konuda bilgim var
gusl abdestinin farzlarından değildir niyet etmek
güzelce yıkandıysan zaten zaten iğne ucu kadar kuru yer kalmamıştır
bende şaşırmıştım bunu ilk öğrendiğimde bi arkadaşımdan fıkıh dersi alıyordum osmanlıca orda okumuştum hep zannederdimki niyet olmadan gusl olmaz ama oluyormuş işte
hatta müslüman olmanın şartlarından kelimei şehadet getirmek ve gusl yoksa gusl almak
bunuda ilk duyduğumda şaşırmıştım ve sordum arkadaşıma müslüman olmayan bi insanın guslü nasıl olacak diye
eğer banyo yapıyorsa heryerini ıslatacak şekilde gusl almış oluyorlarmış müslüman olması şart değil demişti fıkhın kurallarından işte nasıl neden diyemiyorsun
denizede girip çıkınca gusül almış sayılıyormuşsun şekercim sen bi koşu at kendini marmaranın serin sularına:)))

ayyy valla çok rahatladım heee
akşama kadar böle idare edeyim
kız cevriye kılık Allah razı olsun sednen bak cevriye mevriye işe yarıyo
marmara ahanda dibimde ben bi atıp gelem kendim

Allah biliyor ya valla o niyetle girdim Allah afetsin

Günaydın kızlar.
Mmmf sabah sabah aydınlattığın için bizi sağol. Baksana ben de bişey soracağım sana. Kulaklarımda benim birkaç delik var. Hani vüvudundaki her yer ıslanacak ya. Bazen unutuyorum o deliklerin içine su girmezse ıslanmazsa ben abdest almamış mı oluyorum ??? Nasıl kafa karıştırıcı değil mi.

Yasmin face de gurubumuz var 2008 Kasım Anneleri diye gelsene. Üye olan diğer arkadaşlar da gelebilirler.

julicim aynı deliklerden bende de var bende sormuştum arkadaşıma nasıl olacak her defasında küpeyi çıkar sok fenalık geliyodu kaç delik
kulağında oynat suyun altında ileri geri yap yeter demişti o kadar sokup çıkarmaya bunu hastalık halinde yapanlar var gerek yok demişti
kız ben cevriyeden öğrenmedim fıkıh ilmi almış çok yakın bi arkadaşımdan osmanlıca olarak fıkıh almıştım cevirenin fıkıh ilmi yok kendi kafasına göre verir bişeyler:))

kız mmf sen de neler varmıs beee
hakkaten aydınlattın bızı sagolasın parlak nur gıbım oldum
da bende julı ıle aynı soruya cevap beklıyorum
benımde kulaklarımda delıkler var ve her banyoda kupe takıp cıkarmak zorunda hıssedıyorum kendımı nedense

Tamam canım.Bulurum, gelirim.Bu arada banyoya girerken küpe takıp, banyo esnasında küpeyi oynatarak kulak deliğini de temizlemeliymişiz.

zayna sen almışındır abdest bence.Bazı şeyleri otomatik olarak yapıveriyoruz kafamız başka yerde oluyo o anda.Bende böyle bazı şeyleri yapmışmıydım yapmamışnıydım falan diye şaşırırım bazen.Yoğunluktan oluyo canım.ama dedikleri gibi niyet önemli.
elif sana da geçmiş olsun inş.ilaçla düzelir ben hiç gitmedim doğumdan sonra doktora falan ya .çok tırsarım bennn .gitmek lazım dimi aradamafoldumben

herkeslere günaydın bakıyorum da güzel konular konuşuluyor burada bugün öncelikle

elifdemcim çok geçmiş olsun canım inşallah ilaç faydasını gösterir de kürtaja gerek kalmaz kalbini ferah tut

yasminciğim sana da geçmiş olsun böyle sapıklar var ve her daim var olmaya devam edecekler

zeynacığımın güzel sorusuyla ve mmmfciğimin güzel cevabıyla aydınlanmış olduk teşekkür ediyorum gusül konusunda ben de niyet etmek zorundasın diye biliyordum öğrendiğim iyi oldu kulak delikleri bende de baya bir mevcut o konuda da aydınlanmış oldum

ayrıca mmmfnin face konusunda dediklerine aynen katılıyorum gruptan bir sürü arkadaşım var ama pek çoğunun kim olduğunu bilmiyorum burada rumuzlarla tanıdığımız için birbirimizi

kalimerocum üzülme sen bişekilde sana da ulaştırırız sen tatlı canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…