- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #34.121
kalimerocuğum emiralp'in yatağı nasıl
olmazsa park yatak gibi bir şey alın geçici olarak
dışarı çıkmasına imkan yok
hep tetikte olmak çok kötü bir şey
allah korusun bir de bebişin zarar görme ihtimali var
kalimro bende soracaktım da remediosta sormuş nasıl sizin yatak kademeli değilmi hani ne bilim böle heran kendini atacak şüphesiyle tetikte yatamazsın .
Kalimerocum yatağın parmaklıkları yeterli yükseklikte değil mi?ıstersen parmaklığı yükselt.Ben genç odası almıştım.Yatağın parmaklığı yoktu.Seyyar yaptırdım.Bayağı yüksek.Hoş benim ki henüz sağlam basamıyo.Ayakta pek durmuyo.
ya size bişi sorcam az ayıpca ama napayım
biz gece kocişle görüştük sabah yıkandım ama şimdi içime kurt düştü abdest aldım mı almadım mı ? napcam ben ya eve dönüp duş almamın imkanı yokkk
Günaydın kızlar.Güne iğrenç bir fotoğrafla başladım.Ya bu kadar olmaz.Adamın biri facebookdan arkadaşlık isteğinde bulunmuş.Mail geldi adresime.Kimmiş diye açıp baktım.Adam resim olarak resmen cinsel organının resmin koymuş.İğrenç bir yaratık ya.Şikayet ettim ama sinirlerim tepemde.
Günaydın kızlar.
Mmmf sabah sabah aydınlattığın için bizi sağol. Baksana ben de bişey soracağım sana. Kulaklarımda benim birkaç delik var. Hani vüvudundaki her yer ıslanacak ya. Bazen unutuyorum o deliklerin içine su girmezse ıslanmazsa ben abdest almamış mı oluyorum ??? Nasıl kafa karıştırıcı değil mi.
Yasmin face de gurubumuz var 2008 Kasım Anneleri diye gelsene. Üye olan diğer arkadaşlar da gelebilirler.
faceye bakın oğlum son moda videosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?