2008 Kasım Anneleri

selam millet ,ay pazar vardı bügün gittim geldim domates biber neyin aldım

zeyna video açılmadı bende ama sanırım dede diyo maşşallah
benim kızda bu ara abla demeyi öğrendi ablamın kızlarına abba abba diyo hani abla kızım diyorum eliyle gösterip abba diyo..
dünde piroşum vardı o da bay bay yapmayı öğrenmiş benimki alkış yapıyo o da göbek atıyo çok komiklerdi bi görseniz ,giderkende baybay yapıyo ..

bu arada kızım bana arasıra anne diyo ama babasına hep baba diyo üstelik onu görünce daha çok babba babba diyo kıl oldum :umursamaz:

kızlaaarrrrrrr
bugün saat 15.00 itibari ile izne ayrılıyorum ve üç hafta yokum..Gittiğimiz yerlerde nete girebilirsem görüşürüz yoksa hepinize hoşçakalın..Allaha emanet olun veeeeeeeeee beni özleyin((

kızlaaarrrrrrr
bugün saat 15.00 itibari ile izne ayrılıyorum ve üç hafta yokum..Gittiğimiz yerlerde nete girebilirsem görüşürüz yoksa hepinize hoşçakalın..Allaha emanet olun veeeeeeeeee beni özleyin((

İyi tatiller canım.Umarım çok eğlenirsiniz.Ufaklığa dikkat et haaaaa.Güle güle.:gitme:

iyi tatiller canım iyi eğlenceler size

bu arada derin'in yazısına gelince şu papraben zaten benim kafamı sürekli karıştırıyor oğluşum için kullandığımız herşeyde var neredeyse ıslak mendillerinde losyonunda falan olmayan arıyorum uni baby de yok bir de johnson's baby de yok sanırım her defasında içeriklerine bakıp duruyorum içerik okumaktan gçzlerim bozulacak valla ama seçeneğimiz de fazla yok hala düşünüyorum ne yapmalı diye ama bazen de kullanıyorum ne yalan söyleyeyim seçtiğim önerilen iyi markaların hepsinde var :çok üzgünüm:

ne o herkesler tatile mi gidiyorr
ohh kızlar iyi tatiller hepinize bol bol dinlenin enerji depolayın kışa hazırlayın kendinizi aıl maraton bu kış başlıyor bu veletler yürüyecek artık hiç oturamayacağız :)))

eylül senin kız yine iyi başkalarına abla diyor benimki bana abla dio gördüğünde :)))) çok kızdığı zaman bana anne diyor ve bir anne diyişi ki var dişlerini sıka sıka :)) annem diyor ki oohhh gördün mü senin kızında sana abla diyor bak böleymiş ben sende neler yaşadım anlıyormusun :))) ben uzun süre anneme abla demişimde :))))

benimki yüzüme baka baka babaaa diyo ..anne dediği günlerde gelecek bekliyoruz :umursamaz:

benimki dededede ve aaaaaaaaaaa dan başka bişi bilmiyo bakın siz abla-baba-anne yi öpünde başınıza koyun valla
bende yarın dahil 3 gün yokum 3 günlük kısa bi tatil yapacağız ani bi karar ile
aman az maz hiç olmamasından iyidir
kendinize ama kendinizden önce bebelerinize iyi bakın
beni özleyin anacım

benimki yüzüme baka baka babaaa diyo ..anne dediği günlerde gelecek bekliyoruz :umursamaz:
,

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Der canım seninkide konuşur.

benim kız da çok geveze.Sabah annemle oynamışlar.Sonra bana sesleniyo anneeee diye.Gittim sustu :)) Beni çağıryo bebişim.

Baba,anne,anneanne,dede,hayır,evet,abla,teyze,allah,allah allah,geldi bu güne kadar söylediği kelimeler arasında.:lepi:
abi dedirtmeye çalışıyorum ablaya kayıyo

Teşekkürler canım.dikkat edelim artık.

ay yaptım galiba umarım yanlış bişi değildir yaptığımda banlanmam bende

Mynet Eksenim - Video - mrs.dincer - DEDEDEDE

Çokk tatlı maşallah.yerim ben onun dilini.cokacimcoook

canım hocadan taze bilgi:
kulağını hafif ovala delik olan yeri yeter.içine su giriyosa giriyo,girmiyosa zaten tıkalıdır ve sorun olmaz,abdestin kabul olurmuş..

bak artık nete pek giremediğimden benim bile haberim yoktu face deki 2008 kasım annelerinden..bende bi ara katılayım..

kızlar bebişlerinizin konuşmalarından bahsetmişsiniz.benim oğlanda babasıyla fener marşı sölüyo
babası gibi kollarını havaya kaldırıp sallıyo ve bişeyler diyo..baba diye ağlıyo..
dede diyo.bide görümceme hayran ismi gaye GA diye çağırıyo..
babaannesi işaret parmağını diğer avucunun içine vurup seni babaya bir bir sölicem öğretmiş,
bide çippi çippi deyince ellerini şaplatıyo..
çoğu zamanda arap kanalına geçtiği için ne dediğini pek anlamıyom.çok geveze çooookkk..kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
gunaydınnn

maasallah tum bebıslerı ne kadar konuskan
konusan konusana
bızım kucuk danamız dede hayranı
dedesını gorunde kanatlarını bıle unutupta ucuyor

anne, baba, dede dede, mama, meme, annıannıı gıbı kelımelerı soyleyebılıyor
ama herseyde daha maharetlı oldugu kısım annemın cıceklerını koparması
ısık hızıyla koparıyor gordugu cıcegı annem ısyanlarda

zeynam maasallah yıgıt efeye
ugrastın ekledın canım tsk ederım

herkesler tatıle mı cıkıyor yaa
zaten azıcık kısı katılıyordu olanlarda gıdıyor
toplasın azıcık yawww

annem bugun hafta sonu tatılıne cıkıyor
bugun cocugu bana bırakarak sehır dısına gıdıyor
donus ıcın pazar aksamına rezervasyonunu yaptırdım ama bıletı alma dedı ıcıme kurt dustu gelmezse ne yapıcam dıye
ayrıca annemın olmadıgı bır haftasonunda esımın kuzenı yatılı mısafırlıge gelecek hem de ılk kez
cok ısım varrr cookkk

canım gerçekten anneler olmadan işler çok zor. sana kolaylıklar diliyorum...

günaydın kızlar
iyice yaramazlıklar başladı çekmeceler ilgisini çekiyo çekiyorum halıya arkamı dönmeden ışık hızıyla çekmeceye gidiyo tutuyo ııııııhhhhhh diye bi güç gösterisi ve açıyo ordan çekiyorum çiçeğime gidiyo dallarını tutup sallıyo napıcaz ne rahatmışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…