2008 Kasım Anneleri

yaşasın cevriyeler kulübü :lepi:
oleyyyy oleyyyyy oleyyyy :lepi: (gaza geldım herhal) kaydirigubbakcemile2

o bana günahını bile vermez :roflol:
daha ne versın cevrıyelıgı bırakacak ya sana
ben kendımden korkuyorum sanırım ben tam cevrıye olacagım

eylul ne oldu

ben de serınledım baya baya
yanıyordum resmen ıyı geldı bu hava bana

ay bişey yok kızlar ,ölesine keyfim yok ,olurya hani bazen keyif almassın hiçbişeyden öle oldum,gideyim bi pasta yapayım ağlayanından ,hem o ağlasın hem ben ,sonrada ben onu yiyim kaydirigubbakcemile3

anam gitmemiş o yağmur gene başladı en felaketinden

ay bişey yok kızlar ,ölesine keyfim yok ,olurya hani bazen keyif almassın hiçbişeyden öle oldum,gideyim bi pasta yapayım ağlayanından ,hem o ağlasın hem ben ,sonrada ben onu yiyim kaydirigubbakcemile3
yap güzelim yap afiyet şeker olsun o ağlasın sen ağlama ama :1hug:
bende bu akşam üşenmezsem yapacam kociş iyice tembelleştin diyooo

valla sizin oraları bilmem ama burası cehennem gibi rüzgar var ama faydası yok geceleri biraz serin oluyor ama bizim evde yine de klimasız yatılmıyor

ohhhh mıs gıbı uyudum
1 saatcık ama olsun uyudum yaa
yagmur maasallah bır yagdı bır yagdı pencereye tıkır tıkır vurdu benımde uykum var zaten
bende bu tıkırtıda ıyı uyunur dedım koydum kafayı uyudum
ıyı geldı beee ohhhh

benımde tatlı krızım tuttu kac zamandır kocıse kunefe ısmarlatmakla ıdare edıyordum
ama artık hamarat hatun olmalı tatlı kendım yapmalıyım
eylulu kıskandım o yerse ben de yerım kaydirigubbakcemile3

ohh ne güzel herkes tatlı yapıyor canım çekti valla ama bugün tatlı yapacak vaktim olacaını sanmıyorum burdan gidince evimizde temizlik partsi var öğle arası birazını hallettim gidince ona devam edicem tatlıya vakt kalmaz.
söyleyeyimde annem yapsın bari yarınacokacimcoook

kızlar bugün doktora gittim
rahim duvarım çok kalınlaşmış
4 aydır adet olamıyodum zaten
ilaç vericek önce olmazsa kürtaj yapıcakmış
anneeeeeee!!!!
ben çok korkuyorum yaaaa!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…