2008 Kasım Anneleri

sağolun kızlar ,sizinkilerde çıkar yakında merak etmeyin ..
bişey öğrendim çok tuhaf geldi,HAYALET DıŞ diye bişey varmış duydunuz mu daha önce ,ablamın arkadaşının kızı var 10 yaşında filan sağ tarafında hiç diş yokmuş ne alt ne üst,röntgende görünüyomuş ama çıkmıyolarmış damağın içindeymiş,kıza protez yapmışlar ..:1shok:

:1shok: :1shok: :1shok: yok canım bızımkı oyle degıldır herhalde
cıkar dıye beklıyorum ben

ah kalimerocum kader ortağım benim :teselli: yok yok bizimki daha hayalet mayalet değildir hayalet dişi hiç duymadım ama o anlaşılsa bie daha ilerleyen yaşlarda ortaya çıkar sanırım biz daha gerçeğini görmedikki hayaletini görelim kaydirigubbakcemile3

ben çok endişelenmiyorum benim dişlerim de çok geç çıktığı için diş olayı tamamen kalıtsal olduğu için kafama takmıyorum hatta bazen işime bile geliyor emzirdiğim için hala ısırma gibi sorunlarımız olmuyor bir de burada havalar çok sıcak yaa havalar serinlerse sanki daha rahat çıkarır huzursuluğu biraz azalır gibi geliyor bana

hıc dısı cıkmayan bır de bız varız
baska kım var bılmıyorum ama eymenle benım oglumdan baska yok yanlıs hatırlamıyorsam

bizimde dişimiz yok ve dra göre en az 2 ay daha yok

kimi çocuk taa yaşına doğru hatta yaşında diş çıkartırmış bir sorun olduğunu sanmıyorum
ayrıca bu hayalet diş olayını yeni duydum
tamam 20 liklerde falan böyle durumlar vardır ama bebeklerde böle bir sorun hiç duymamıştım .biraz araştırmak lazım nedir ne değildir diye ..

bu arada eylülcüm yeni inciniz de hayırlı olsun tatlım .. biz 6 da kaldık olanlar büyüyor daha yenisi yok :))

merhaba kızlar.bugun işe yeni gelebildim .dün gece oğlum çok ağladı ( burnu tıkanmış hapşuruyor süreklii kendi doktorumuza götüremedim ama sağlık ocağına gittik ilaç verdi şimdi biraz iyi evde.Bu arada bizdede diş yok.

Derin ben de aynen.Benimkininde burnu tıkanmış.Bazen akıyor.Öksürüyor.Ben de uyuyamadımmafoldumben

hadi bakalım dişsizler kulubü:
beyazmelek
minikkalimero
mmmf
hihoyyyt

başkada kimse yok herhalde
şu hayalet diş olayını fatihte bi dr sölemişti telaşlandırmıştı kendi drumuza anlattıımızda yok öle bişey bu çocuğun dişi gözüküyo kabarma var demişti 11.5 aylık çıkardı oğlum
memeodanda umutlu diilim oda o zaman çıkarcak sanırsam

canım cok gecmıs olsun ınsallah bıranonce atlatırsınıza.s.

dısı cıkmayan kasım kuzuları
beyazmelek
minikkalimero
mmmf
yasmın
derınxby
melek utku

ay zaten bizim bebeklerin öyle olacak demedim ki ,böyle bişey duydum ve şaşırdım dedim sadece...

bız de senınle bırlıkte sasırdık canım
ayrıca bızım kucuk danaların dısı cıkmayınca oyle degıldır dedık
ben her bebekte en gec 6 aya kadar cıkar sanırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…