- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #34.201
sağolun kızlar ,sizinkilerde çıkar yakında merak etmeyin ..
bişey öğrendim çok tuhaf geldi,HAYALET DİŞ diye bişey varmış duydunuz mu daha önce ,ablamın arkadaşının kızı var 10 yaşında filan sağ tarafında hiç diş yokmuş ne alt ne üst,röntgende görünüyomuş ama çıkmıyolarmış damağın içindeymiş,kıza protez yapmışlar ..:1shok:
hıc dısı cıkmayan bır de bız varız
baska kım var bılmıyorum ama eymenle benım oglumdan baska yok yanlıs hatırlamıyorsam
ah kalimerocum kader ortağım benim :teselli: yok yok bizimki daha hayalet mayalet değildir hayalet dişi hiç duymadım ama o anlaşılsa bie daha ilerleyen yaşlarda ortaya çıkar sanırım biz daha gerçeğini görmedikki hayaletini görelim kaydirigubbakcemile3
ben çok endişelenmiyorum benim dişlerim de çok geç çıktığı için diş olayı tamamen kalıtsal olduğu için kafama takmıyorum hatta bazen işime bile geliyor emzirdiğim için hala ısırma gibi sorunlarımız olmuyor bir de burada havalar çok sıcak yaa havalar serinlerse sanki daha rahat çıkarır huzursuluğu biraz azalır gibi geliyor bana
hadi bakalım dişsizler kulubü:
beyazmelek
minikkalimero
mmmf
hihoyyyt
merhaba kızlar.bugun işe yeni gelebildim .dün gece oğlum çok ağladı( burnu tıkanmış hapşuruyor süreklii kendi doktorumuza götüremedim ama sağlık ocağına gittik ilaç verdi şimdi biraz iyi evde.Bu arada bizdede diş yok.
hadi bakalım dişsizler kulubü:
beyazmelek
minikkalimero
mmmf
hihoyyyt
merhaba kızlar.bugun işe yeni gelebildim .dün gece oğlum çok ağladı( burnu tıkanmış hapşuruyor süreklii kendi doktorumuza götüremedim ama sağlık ocağına gittik ilaç verdi şimdi biraz iyi evde.Bu arada bizdede diş yok.
merhaba bızımde dısımız yok henuz ve bugun ılk defa koltuga tutunarak ayaga kalktı cok hosuma gıttı:)
Hayırlı olsun canım.Darısı yürümesine olsun.Bizde halen tık yok.
ay zaten bizim bebeklerin öyle olacak demedim ki ,böyle bişey duydum ve şaşırdım dedim sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?