2008 Kasım Anneleri

günaydınnn,
bebişleri ve kendileri hasta olan annelere geçmiş olsun...
szileri okuyunca aynı benimde başıma geldi kaka durumu..
bende bahçeden yeni toplanmış mor dutlardan yedirmiştim oğlanlara sabah kakaları koyu morumsu bordo bir renkti çok korktum üşüttülermi felan diye sızlanırken akşamki dutlar aklıma gelmişti..:))))
aman kızlar dert etmeyin annelik içgüdüsü işde herşeyi inceliyoruz...
doktrodan önce biz onların doktoruyuz..

hoşgeldin atatanem:)
o kaka inceleme ikimizdede olduğu için bizde sorun yaşanmıyor, sabah eşimle konuşuyoruz telefonda diyalog şöyle

e - kaka yaptımı

b- hı hıı yaptı yıkadım poposunu

e- kakası nasıldı

b- ıspanaklı:)

e- tamam o zaman

:bbo:

selam kızlar herkese günaydın biraz önce geldim tam geçmişi okuyordum ki net bağlantısı gitti o yüzden şimdi hemen okumadan yazıyorum inşallah herkes iyidir

safişcim deprem olduğunu duydum dün aklıma sen geldin hemen korkmuştur dedim

kalimerocum dişin ağrımış heralde geçmiş olsun canım bilrim diş ağrısını balayımı zehir etmişti benim

ateşli bebeklerimizin ateşi düşmüştür inşallah

juliannecim seninki azık konuşmaya başlamış ucundan benimki de bişeyler anlatıyor ama anlayamıoruz işte birkaç kelimelsi var anlaşılır kaydirigubbakcemile3

mmmfcim canım benim kaçtın mı kız dün iftardan ben de güllaç yapmıştım bilsem sana da gönderirdim hemen hiç böle sorun olmazdı benimki çok sever güllacı

dün tatildim evde ütü falan derken gün bitti bugün de iftara misafirim var bakalım yetişecek mi dün bir yemek listesi yaptım eksikleri aldım dünden ön hazırlıkları yaptım eşim diyor yemekteyizdekilere benzedin diyor elinde liste ile dolanıyorsun kaydirigubbakcemile3

Herkese günaydın şekerlerrrr...Nbaer kızlarrrrrrrrrrr?

Hayır hayır asıl doktor olan benimmmmmmmm.:kedi::kedi:.

Şaka bir yana bana kızmazsınız umarım ama ben gerçekten doktorum.ilk üye olduğum sıralarda proflime dr yazmıştım fakat bir kk da birisiyle bunun yüzünden papaz olduktan sonra değiştirdim ve uzun bir süre de söylememeye karar verdim.Biliyorsunuz sanalda olsa insanlar soru soruyorlar bilgi veriyorsunuz arkasından 3-5 kendini bilmez ben internette okudum şöyle şöyle deyip seni yalancı çıkartmaya çalışıyor.ilaç ismi istiyorlar burda vermeyeceğimi söyleyince sen dr değilsin diyorlar filan filan.takdir edersiniz ki kimse ya da hiç bir doktor bu sorumluluğu alamaz

.neyse ben sizinle paylaşmak istedim .5 yıllık doktorum.acil serviste çalışıyorum..yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim..yerimsenibenyerimseniben

.......:roflol: :roflol: :roflol:... ay karnım ağrıdı vallaha.....

çitos hoşgeldin canım

neden kızalım, haklısın, eşimin üye olduğu bir site var bende okurum arada, orada öyle şeylerle karşılaştıkki tahmin edebiliyorum yaşadıklarını,

bişii sorcam yoksa eşinde eczacımı:) kendi işi falan diyordun hep öyle düşündüm nedense

Tma üsssssstüne bastın canımmm..eşim de eczacıı..:lepi:

[
nasıl yani yaaa ..meslek hayatım bugün itibariyle sona ermiştir :gitme:

Atatanem hoşgeldin.Umarım senin bebiş salgından etkilenmemiştir.

Julicim benimki de domates yediğini belli ediyor kakasıyla.Kayınvalidem bakıyo ya bebeğe.Akşam kakasına bakarak gündüz ne yedirmiş görüyorum.Ben de her kakasını inceliyorum.Hamileyken hep iç çamaşırıma bakardım WC.de.Kanama olmuş mu diye.Şimdi de bebek kakasına bakıyorum.Bakalım ilerde ne takıntılarımız olacak.

Çitoscum hiç çaktırmıyosun?Biz de uyuduk valla.Bravooooooo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…