- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #37.001
Remedios sen doktor değil miydin, ben mi yanlış hatırlıyorum. Diğer tarafa araştıra araştıra amatör doktor olduk yazmışsın da. Bir de mühendis yazıyor meslek bölümünde :bbo:
hoşgeldin atatanem:)
o kaka inceleme ikimizdede olduğu için bizde sorun yaşanmıyor, sabah eşimle konuşuyoruz telefonda diyalog şöyle
e - kaka yaptımı
b- hı hıı yaptı yıkadım poposunu
e- kakası nasıldı
b- ıspanaklı:)
e- tamam o zaman
:bbo:
çitos hoşgeldin canım
neden kızalım, haklısın, eşimin üye olduğu bir site var bende okurum arada, orada öyle şeylerle karşılaştıkki tahmin edebiliyorum yaşadıklarını,
bişii sorcam yoksa eşinde eczacımı:) kendi işi falan diyordun hep öyle düşündüm nedense
Herkese günaydın şekerlerrrr...Nbaer kızlarrrrrrrrrrr?
Hayır hayır asıl doktor olan benimmmmmmmm.:kedi::kedi:.
Şaka bir yana bana kızmazsınız umarım ama ben gerçekten doktorum.ilk üye olduğum sıralarda proflime dr yazmıştım fakat bir kk da birisiyle bunun yüzünden papaz olduktan sonra değiştirdim ve uzun bir süre de söylememeye karar verdim.Biliyorsunuz sanalda olsa insanlar soru soruyorlar bilgi veriyorsunuz arkasından 3-5 kendini bilmez ben internette okudum şöyle şöyle deyip seni yalancı çıkartmaya çalışıyor.ilaç ismi istiyorlar burda vermeyeceğimi söyleyince sen dr değilsin diyorlar filan filan.takdir edersiniz ki kimse ya da hiç bir doktor bu sorumluluğu alamaz
.neyse ben sizinle paylaşmak istedim .5 yıllık doktorum.acil serviste çalışıyorum..yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim..yerimsenibenyerimseniben
[
nasıl yani yaaa ..meslek hayatım bugün itibariyle sona ermiştir :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?