- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #36.961
Elif regl oldu mu kızın? Bence de erken. Doktora bir gitsen, belki sandığın gibi normal demez. En azından hormon testi yapebilir.. Çünkü böyle bir şeyi duymuştum. Erken ergenlik diye bir durum var. Gerçi 8 yaşından başlar diye biliyorum ama en iyi cevabı doktor verir.
selam kızlar,
mmmf sinirlenme canım ya hepsi üç aşağı beş yukarı böyle bunların
juli banusu konuşuyor olabilir canım bunu en iyi sen gözlemlersin, benimkinin ağzı laf dolu ama biz onun konuştuğu dilden anlamıyoruz malesef, ba ba de de ge ge falan diyor ama bunları henüz bilinçli söylemedi, sadece yatağına koyduğumda bir süre yanına gitmediysem beni çağırıyor allah bilir ne diyor:))
elifcim hemen panik olma ama doktora götürmekte fayda var, göğüsleri biranda o kadar büyümez yavaş yavaş büyür, belki gelişimi sürüyordu kızın yeni farketti, göğüsler büyümeye başlayınca hemen regl olmaz, genetiğe bağlı olarakta değişir kızların dediği gibi, sen en güzeli dr a götür
zeyna geçmiş olsun neyin var canım
yasmin teşekkür ederim,
kalimero sanada çok geçmiş olsun canım...Benimde yirmilik dişim çürümüş hafif hafif ağrı var..Bi geçiyor bi tekrar ağrıyor...
kalimerocum çok geçmiş olsun
kalimerocum gemiş olsun canım yaa
diş ağrısı çok fenadır
en son diş ağrısını yeni hamile kaldığımda yaşamıştım
doğursam bundan iyi demiştim hani ..
kalişim bu arada sanada geçmiş olsun canım ya diş ağrısını benden iyi bilen olmaz 12 dişini kaplama
yaptıran biri olaraktan çoook zor allah yardımcın olsun benim 12 si birden sızlamıştı bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?