2008 Kasım Anneleri

evet canım pınarın 6-12 aylıklarından veriyorum
biküvileri biberona koyup sütüde ılıtıp koyunca iyice çalkala o kadar eriyor
ben bide deliği az kesmek suretiyle büyüttüm çabuk bitsin diye

Kızlar merhaba.Hafta sonları pek giremiyorum.Oğlan huysuzluk ediyo.Bir dakika oturamıyorum.Eşim biraz çıkardı da dışarı rahatladım.Yemek falan yapacam, ütü vb.Oooof of.Bu arada oruçlarınızı Allah kabul etsin.Ben de orucum.Sütüm azaldı.Özellikle gündüz sağdığımda 1 ölçek falan az geliyo.Ama olsun.Sonra tutamam.Ben devam ediyorum yani oruca.

Eylülcüm kızının durumu okudum.Bişi yoktur umarım.Olsa da önlem alınır.Ama doktora götür canım ya.Benim kuzenlerimden biri 9 yaşında regl oldu.Tabi önce vücut değişimleri başladı.Doktora götürürsen önlem alınır yada başka bişi ise çaresine bakılır.Üzülme.

Denizanne ateşlenmişsiniz,geçmiş olsun.Bu aralar bebişlere bişi oluyor.Benimki de cozuttu.Gece 2 saat ağladı uyumadı.Sallayarak uyuttuk.Burnu da akıyo.Artık bu tuhaf dediğim haller sıradan olmaya başladı.Yani dengesizlik yeni düzenimiz oldu.

Saphira geçmiş olsun canım.Depremlerin hiçbirini kaçırmadım.Hepsini hissettim.Ben de çok korkarım.Ağustos depreminde kıyamet koptu zannetmiştim.Çok zor canım.Ama hafifmiş.Umarım bir daha olmaz.

dün ben güllaç istedim amaaan dedi güllaca 5 lira vericen cevize 10 lira sütüydü şekeriysdi sadece sen yiicen dedi bende almadım bugünde kadayıf istiyo beyefendi bende ona aynısını dedim bozuldu bi bağırdı ben sana al dedim sonra diye bende kısık sesle konuş dedim pazarın ortasındaydık ziira
sonra yanımdan gitti sonra gene geldi ben müdana edermiyim
kadayıfını aldım bu arada o yapıcaktı fatihe sordurdum yapıcakmı diye canı istemiyomuş beyefendinin bende koca poşeti çöpe attım yemekleride yapıp firar edicem çıkıcam iftarada gelmiicem çok sinirlerndim yaa gıcık

kız nere gitcen maytabımmm..
aman boşver bizde 2-3 gündür ara ara bağrışıyoz sebep fındık kabuğunu doldurmaz.. birazını oruca verirsem ben kendi adıma birazıda aylık misafirimin gelmesinin yakın oluşu sinirli yapıyor beni herşeye kızıyom ama alıp başımı gidemiyommmm..(

Aman maytap salla boşver. Ne yaparsak kendimize yapıyoruz. Ya demek ki bunların hepsi böyle. Dün akşam canım sigara çekti, yook içme hep bunu yapıyorsun hep sorun çıkartıyorsun dedi. Dedim ağzımızın tadı bozulmasın neyse içmedim. Sonra karnım acıktı kepekli ekmekle biraz peynir alayım. Yok yeme de ille her istediğini yapacak mısın hiç mi iradeli değilsin. Neyse dedim yemeyeyim. Sonra gece 1 oldu. Yok yatsana ille ben mi söyleyeceğim işe gideceksin sabah deyince artık şalterim attı. Tıktım ağzıma yuttum lafı gittim yattım, yatakta telefonumla oynamaya başladım. Sırf evde huzursuzluk çıkmasın diye sustum. Sonra baktım sandviç yapmış getirmiş :))) Sonra da sigara içer misin dedi :)) Kafasına taş düştü sanırım o arada. Yani diyeceğim o ki bazen bunlar bizim sinirlerimizi deniyor galiba. Ya da ne bileyim özellikle mi kavga çıkartmaya çalışıyorlar anlamıyorum. Ama Maytabım gitme bak iftardan sonra düzelirsiniz. Sen de benim gibi tüm gemileri yakıyorsun. Ben ona sinirime evi bile çöpe atarım sen de gitmişin o güzelim kadayıfı çöpe atmışın ama olmaz ki maytabım yaaa :))) Yapaydın buraya getireydin de beraber yeseydik bari :) Sen şimdi git çıkar o kadayıfı çöpten yap da kendi utansın. Utanmaz uleyyn o hatun sana iki çocuk vermiş evinin direği olmuş sen yok güllaçtı, şekerdi, paraydı onun derdindesin. Bir sihirli değnek olsa da şunları adam etse Allahım ya.

selam kızlar,

mmmf sinirlenme canım ya hepsi üç aşağı beş yukarı böyle bunların

juli banusu konuşuyor olabilir canım bunu en iyi sen gözlemlersin, benimkinin ağzı laf dolu ama biz onun konuştuğu dilden anlamıyoruz malesef, ba ba de de ge ge falan diyor ama bunları henüz bilinçli söylemedi, sadece yatağına koyduğumda bir süre yanına gitmediysem beni çağırıyor allah bilir ne diyor:))

elifcim hemen panik olma ama doktora götürmekte fayda var, göğüsleri biranda o kadar büyümez yavaş yavaş büyür, belki gelişimi sürüyordu kızın yeni farketti, göğüsler büyümeye başlayınca hemen regl olmaz, genetiğe bağlı olarakta değişir kızların dediği gibi, sen en güzeli dr a götür

zeyna geçmiş olsun neyin var canım

yasmin teşekkür ederim,

yok canim daha degil aman olmasin

evet canim götürcem ins daha gögsünün biride hafif sertlik var birinde yok ama agriyomus ne cabuk büyüyo bunlar ya bana cekdiyse 12 yasindan sonra olur
halamin kizi var 10 yasinda oldu bende o yüzden korktum

cuma ve cumartesi evde hiç oturmamak durumundan sonra bugün tüm gün evdeydik.bi ara eşimi pazara yolladım o kadar.derin dondurucuya 1-2 bişey atayım artık

selam kızlar ya benim kız ishal oldu.yarın kesilmezse dr.a götürcem.

ferrumu ne zamandır vermiyodum.geçen damlalıkla verdim ama fazla verdiğimi sonra farkettim.
Etkisini azaltayım die mama ve çay içirdim kızıma.

Ondan sonra da ishal oldu.

Başka bişeyi yok çok şükür.ınş. yarına geçer ishali

Dün gelemedim.Arkadaşım geldi bizde kalıyor.

selam

asortiecim huzursuzluğu varmı ?eğer yoksa gündüz uyutmamayı denesen ,akşam uykuyu toparlayamıyodur muhtemelen çok uyuduğu için ,benim kızda geç yatıyor malesef ve bende çok rahatsızım ,gündüz uykusunun birini atlasam biraz daha erken yatabilme ihtimali var..en geç 12 yi buluyor bizimde ,hatta şu anda ayağımda sallıyorum ..

günaydınnn umarım güzel akin ve hılı akan bir hafta olur
darkcım geçmiş olun aman ishale dikkat bu sıralar hepimizin canını yaktı nitekim
biz saat 6'da güne başladık azcık uykum var desem yalan olmaz mirmirmirmir

Günaydın kızlar.Tükanı ben açıyorum.Umarım herkes hastalıksız, huzurlu bir hafta geçirir.

Darkcım geçmiş olsun.Anıl da bu aralar ishaldi.7-8 gün sürdü.Doktor tavsiyesi üzerine diyet mama kullandık.Geçirdi biraz.Bir de zinco diye bir şurup önerdi.Ben mama kullandım.Çinko barsaktaki su emilimini kolaylaştırıyormuş.Bebeklerde 6ay ve 2 yaş arasında ishal sebepsiz olabilirmiş.Umarım yavrununki sebepsizdir.Kakası yeşil , mukus ve kanlı olmadıkça tehlikesizmiş.

kalimero sanada çok geçmiş olsun canım...Benimde yirmilik dişim çürümüş hafif hafif ağrı var..Bi geçiyor bi tekrar ağrıyor...

kalimerocum çok geçmiş olsun

kalimerocum gemiş olsun canım yaa
diş ağrısı çok fenadır
en son diş ağrısını yeni hamile kaldığımda yaşamıştım
doğursam bundan iyi demiştim hani ..

kalişim bu arada sanada geçmiş olsun canım ya diş ağrısını benden iyi bilen olmaz 12 dişini kaplama
yaptıran biri olaraktan çoook zor allah yardımcın olsun benim 12 si birden sızlamıştı bi de

gecmıs olsun dıleklerınde bulunan herkese tsk ederım

gunaydın bu arada
cumartesı aksamı agrım yıne tekrarladı neden anlayamadım
aslında sınırı alınmıs bır dıs ama agrısı gecemedı doktorumu aradık sınırler yerınden koparılınca bır yara olusurmus o agrı yaparmıs bazı durumlarda
48 saate gecer dedı ama cok zorladı benı
ınanın cumadan bu yana zayıfladım resmen sutum de azaldı zaten

dun daha ıyıydı dısım ama ıftar davetıne gıttık
oglusum uyuyunca bır kek yaptım goturdum pek sevındıler
kımse alıskın degıl tabıı ben el emegı ısler yapmama mılat kabul edeceklerdı neredeyse

bu gece sahura kalkamadık esım ac kaldı resmen
tutma ıstersen dedım ama tutarım dedı ınsa allah sorunsuz tutar

bu aksam gorumceme ıftara davetlıyız
allah bılıyor hıc gıtmek ıstemıyorum ama davete ıcabet etmek gerekıyor umarım sorun cıkmaz yıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…