2008 Kasım Anneleri

Denizanası, Lelal ve Remedios Hepinize geçmiş olsun güzel hebrlerle gelin inşallah

vayyy çitos hakketten çaktırmıyon bravooo yani
bak şimdi benim accık burnum yanıyo başım ağrıyo bide iştahsızım acıkıyom bişi yiyemiyom azda midem bulanıyo acaba nedennn kaydirigubbakcemile3

kızlaaaar evi tuttuk eşim anahtarı almışta gelmişşş
hihoyyyt delikafadulden :lepi:

ee şimdi işin zor kısmı başlıyor bir haftaya kadar taşınmamız lazım puff dershanede var bakalım nasıl olacak -tatlicadiarzu-

merhaba canişler
nooluyo kızlar tüm bebişler hasta,hepsine geçmiş olsun
yaz gribi de uzun sürüyor biz de 7 günkullandık peditusu,üstünden 3-4 gün geçti sanırım hala hafif bi öksürük var.
julini dediği gibi yaz diye daha mı az dikkat eder olduk acaba

beyazmelek hayırlı olsun canım allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, ve taşınmadada kolay gelsin

sağol canım valla allah bana kolaylık versin hakkatn nasıl olacak bakalım

bu arada kızlar yaa bu rep verme işi çok sinirimi bozuyor kimseye rep veremiyorum kaç kişiyi dolanıp gelmemiz lazım aynı kişiye rep verebilmemiz için bilginiz var mı :uhm:

kızlar benim oğlanı uyuttum geldim kusura bakmayın cevap yazamadım benim selamlayan selamlamayan tüm arkadaşlara en içten sevgilerimi iletiyorum

hayrola kızlar ne salgını bu bebişler hastamı??geçmiş olsun hepsine.benim oğlan maşallah daha hasta olmadı hiç çok dikkat ediyorum ama inşallah bu kışı da geçen kış gibi atlatabiliriz

benim oğlan emekleme işini becerdi 1 aydır tutunup ayağa kalkıyo ve sıralıyo sıpa.herşeyi erken erken yapıyo ne acelesi varsa 7 aylıktı 4 dişini de çıkardı şimdi azı dişleri tutuyo arada ama onlar zor çıkıyomuş ve geç çıkıyomuş ondan biraz çekicez gibi

konuşmaya başladı bizimkisi."anne ,baba ,mama ,meme ,anneanne, teyze ,gel gel, hadi,dede" şimdilik söyleyebildiklerimiz.çok sevimli konuşuyo hep merak ediyodum konuşunca nasıl olucak diye.

ata_tanemcim hemşom hoşgeldin nerelerdesin sen bakiimmm tatil kuşuu :))
beyazmelekçim sağol arkadaşım eksik olma,baya korktum ama Allahtan bidfaha olmadı
denizannem kaka dialoğunuza bayıldım :roflol:
ve ben kızımın kakasının kokusundan burnumun direğinin kırıldığını hissediyorum,ata_tanem nasıl bir zevk o kuzum ya :roflol:

merhabalar herkezeeeee....cuma gecesi geldik evimize..'

tontisimle evimizde yuvarlaniyoruz suanda..herkez nasil iyisiniz dimi?

tatilimizde co kguzeldii hic gelmek istemedik ama babamizi cok ozlemistik.

surungenim her delige giriyor gidipte cikarayim sunu gelirim yine.

o rep olayını bende bilmiyorum cnm ve bende pek veremiyorum açıkçası
atacım maşallah batumuza kocaman olmuş
benimki de hiç hasta olmamıştı cnm,koca kışı geçirdik yazın üşüttük çocuğu.hepimiz çok dikkat ediyoruz ama bir yerde oluyor işte olacağı varsa.aman maşallaaahh diyelim de batuda hastalanmasın.bir de ishal,kusma,ateş yapan bi salgın var ama sadece bebeklerde değil yetişkinlerde de var o.
çitosçum doktor olduğunu hatırladım cnm söyleyince.bu arada arkadaşlar diğer doktor da brovni diye bir arkadaştı ama denizannemin söylediği gibi gelmiyor artık

beyazmelek hayırlı olsun canım...Güle güle ağız tadıyla oturun yeni evinizde...
Taşınma işindede allah yardımcınız olsun, kolaylıklar versin inşallah...

ıcır hayırlı uğurlu olsun incileriniz...Darısı başımıza inşallah...

tesekkurler canım darısı sıze kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile2beyaz melek hayırlı olsun

çilekçim hoşgeldin özledik valla, artık buradasın galiba, böcüğünü çıkarda gel anlat biraz

valla atatanem saphiranın dediği gibi hepimiz dikkat ediyoruz ama oluyor, olacakta, bütün kış gezdik bişii olmadı ama şimdi evden çıkmıyoruz doğru düzgün hastalanıyorlar, bu arada maşallah batuya, birde bizim azılar çıkarken çok zorlanmadı ama üst ortalar mahvetti , kazma gibiler zatenkaydirigubbakcemile3

çilek hoşgeldin cnm..
b.melek eviniz hayırlı olsun..şimdiden kolay gelsin sana..

ata tanem hoşgeldin..çitosssssss ne güzel doktorsun demekk..

sabahtan buyana çok iş yaptım çok yoğulmuşum şimdi oturuna farkettim

şu an 8 dişi var dilekcim , en son üst ortaları çıkardı, vampir gibiydi onlar çıkmadan:) bir kaç kişinin daha öyle çıkmıştı yanılmıyorsam, tunanın dişler ne durumda,

birde diğer başlıkta sormuşsun buraya yazayım, uykuya geçmemiz bizimde zorlaştı akşamları ayğımda sallıyorum ama önce baya direniyor kaçıyor falan, ama gündüz genelde mama sandalyesinde ya ben iş yaparken beni izleyerek yada reklam izleyerek uyuyor, ama ayağımda sallarken kaçmaları beni çok yoruyor

ay evet dilekçim yaa bende bayılıyorum doktorlarımıza ve doktorluk mesleğine.ben olamadım belki kızım olur :))
bende gideyim biraz işleneyim,makinaya çamaşır atayım bir de biraz sebze ayıklayıp buzluğa atayım,gelir gideirm ben gene

Hasta olanlara geçmiş olsun...

Ya kızlar ne diycem benim oğlan hala emeklemiyor ve hala diş çıkartmadı..bir biz mi kaldık bu işleri yapmayan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…