2008 Kasım Anneleri

denizannem sende sper vermişsin şekerim tarifi :) ben yoğurt ve taze soğan koymuyorum yalnız.birkaç kere kuru soğan koymuşluğumvardır,soğan tatlı bir tat veriyor.ama taze soğanlada çok gzel olur bence.bi arkadaşta peynir koyuyor,öylede güzel oluyor.
mücveri patatesten yapıncada gzel oluyor annem hiç sevmiyor o ayrı,annem zaten mücverin içinde soğanıda sevmez :roflol:

ve çitosçum bir öğretmen çocuğu olarak ne ben ne de ablam hiç bir zaman öğretmen olmak istemedik.çünk annemiz çok yoruluyordu ve karşılığında az para alıyordu.herkes yaşadığını biliyor sanırım..Hayırlısı neyse oolsun diyorum,kızımda hangi mesleği isterse onu olsun tabi,okusun meslek sahibi olsunda ne istiyosa o olsun

selam kızlar öğle arasına gittim geldim 2,5 çeşit yemeğimi hazırladım bu arada iyi oldu benim akşamki menü mü sayayım size:
kremalı tavuk çorbası(hazır değil ama el yapımı)
sucuklu kurufasulye
nohutlu pilav
patlıcanlı et sote
salata
yoğurt
ve tatlı olarakta çikolata soslu damla sakızlı muhallebi

kurufasulye ile çorbam hazır muhallebiyi de yaptım dolaba koydum sadece çikolata sosu kaldı pilavla sotede yapıldımı tamamdır afiyet olsun cokacimcoook

şişştt ne oluyor burada açılın ben de turizmciyim kaydirigubbakcemile3
turizmciyim de nasıl bir meslekse

çitosss açıklanmışın doktorluğunu :)) evett artık tüm sorularımızı çitosa yöneltiyoruz bu akşam çalışalım liste hazırlayalım yarına bombardımana :))

beyazmelekcim hadi gözün aydın tatlım tutmuşsunuz evi. hani şu senin çok istediğin merkezde kaloriferli büyük ev değil mi ??
şimdi koşturmacan başıyor allah kolaylık versin canım ama sonrasında mis gibi tertemiz eve yerleşiyorsun .

çilekcim sende hoşgeldn tatlım .. ee herkesler tatilden döndü kalabalıklaştı burası ne güsel :)

atatanem hoş geldin sen de tatlım. demek parmak arası terlik giydi küçük bey .. çok şeker ya resim de isteriz o haliyle :))

bu arada geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm sanal teyzelerimze Duru dan kocaman öpücükler .

çilekcim hoşgeldin
beyazmelekcim yeni eviniz hayırlı olsun güle güle otururn Allah size nasip etisdn inş.
bende temizliklerimi yaptım geldim
akşama makarna pilaki var kıymalı yumurta yapıcam bide çorba salata valla bugün bööle hergün kafa yormaktan sıkıldım ne yapıcam diye
sanki kral faruk geliyo yemeğe
şu plazmanın takılı olduğu duvarla ilgili hayın planlarım var
oraya duvar kağıdı yapmayı düşünüyorum kalkayımda ölçü mölçü alayım ramazan günü iş çıkarayım kendime

ve bir ez daha olsa yine öğretmen olurdum ama devlette. ben de özel sektörden şikayetçiyim çok yoruluyorum yıl içinde az kazanıyorum tatilim az, işim garanti değil vs....

beyazmelek ellerine sağlık canım

şu kremalı tavuk çorbası tarifini rica edeyim, karşılığında eğer bilmiyorsan bende muhteşem bir kremalı mantar çorba tarifi vereyim:)

Çok zor olmasın canım sorularrrrrrrrr..zemuszemuszemuszemus..

Valla lelal süper bir turizmci kızlar benden söylemesi.bana 110 ytllik oteli 70 e bağladı..bundan sonra hep senleyim lelalimm..

hmm çitos hanım demek dr sin he neden sakladın hııııııı herşeyi sana sorucaz diye demiiiiiii:lepi:

Anacım sütten ağzı yanan misali benim durum anlattım yasüprizzzzz..bilmiynuz sanki kk
yı..siz sorun anacım ne olacak aşkolsun?

ya ben ne yapıcam akşama hiç bir fikrim yok ..
üstelik yemek yapmak için sadece 1 saatim var ve 1 saat içinde herşeyi de hazırlamam gerekiyor (
işin en bomba tarafı gideceğimiz için eve alışveriş te yapmadım evde doğru düzgün malzeme de yok :)))

ay bu arada ben bilmiyom akşama ne yapçam
börülce ayıkladım hjaşladım,hatta burda size çene yetiştircem diye azcık eritmişim :roflol: buzluğa at.çam soğusun diye bekliyom.
neyse ben gidiyimde bişeyler daha ayıklayım

buyrun gelin kızlar hepinizi beklerim yemeğe

denizcim şimdi tavuk fleto alıyorum marketten onları düdklüde haşlıyorum bir güzel sonra onları didikliyorum biraz kanola yaağı ya da mısırözü işte ne kullanıyorsanız artık sonra biraz süt biraz un karıştırıyorumölçeği yok benimkinin de ne kadar koyu kıvamlı olmasını istediğin sana bağı ona göre unun miktarını artırabilirsin hatta önce unla sütü bir güzel karıştırıp krema gibi yap içine varsa hazır tavuk suyu yine isteğe bağlı olarak birazda normal su ekleyebilirsin ve didiklediğin tavuklarını kaynamaya başlayınca at içine ohh afiyet olsun
ama ben bugün pınarın hazır kremasını aldım işimi kolaylaştırmak için o yüzden önce tavukları koydum sonra onları krema ile karıştırıp tavuk suyu ve normal su ile yaptım
yine isteğe bağlı olarak üstüne tereyağlı kırmızıbiberli sos yapıp dökebilirsiniz ben döküyorum mesela
sende kremalı mantarı böle mi yapıyorsun canım ben onu hiç yapmayı denemedim

bu arada kızlar yemeğe sadece bir kişi gelecek kaydirigubbakcemile3

beyazmelek hepsi bugünlükmü yok sa iki üc günü birdenmi cikariyon yada davetin var

orucmusun sende beyazmelek pazartesi baslarim demisdin bende bügün ilk günüm

yok canım oruç değilim yaa regl bitmek bilmedi bir türlü hala azar azar geliyor içim rahat etmedi bu akşam banyo yapabilirsem yarın tutasım ar bakalım inşallah
üşütme var gibiydi onun için ilaç verdi doktor regliyim diye içmeyeyim dedim ama ağrılara dayanamadım içtim iki gündür o da uzattı heralde bitmiyor bir türlü ama çok çok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…