2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar

dün eşimin böbrek nakli geçiren kuzenini ziyarete gittik hastaneye
ameliyat sonrası iltihaplanmalar olmuş onunla uğraşıyorlardı
eşimin teyzesi oğlunuzu sünnet yaptırdınız mı diye sordu
kendisi bin pişman 4 yaşında idrar yolları enfeksiyonu geçirmiş doktor sünnet yaptırın demiş ama o zaman cahildik bekledik geç yaşında yaptırdık dedi

aman kızlar sünnet yaptırmayan varsa en kısa zamanda yaptırsın
erkek çocuklarda böbrek hastalıklarının en büyük sebebi sünnetin geç olmasından kaynaklanan iltihaplanmalarmış

eveettt geçmişe şöyle bi baktım ve en nefret ettiğim konuyla karşılaştım...
kilooolllaaaaarrrrrrrrr.....Ayyyyyyy
bende ondan o kadar çokki...yazmaya utanıyorum..
kısaca şöyle diyebilirim..benden kalimero gibi iki kişi çıkar..aaaaaaaaa
Nasıl verecem ben bu kiloları..ama azimliyim.şu ramazan bi geçsin hemen diyetisyene gidiyorum veee kilolara veda ediyorumm...
İnşallah
Kızlar veririm değilmi kilolarımı hıııııı

yarın aksam ıftara 4 kısılık mısafırım var
menu konusunda yardım ıstıyorum hadı kızlar bır el atın

kırmızı mercimek çorbası
kağıt kebap
pirinç pilavı
bikaç çeşit salata
ara sıcak olarak sıgara böreği yada içli börek türü bişey
şu an aklıma bunlar geldi
değişik bişey hatırlrsam yazarım yine

günaydın kızlar

kalimero hastalığın nedir bilmiyorum ama inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun canım

iftar için hilalin yazdıkları güzel alternatif olarak

domates çorbası - yada kremelı mantar çorbası
fırında salça soslu tavuk - tavuk sarmada olabilir
pilav
yeşil salata belki birde havuçlu çevizli salata
istediğin bir börek
tatlı güllaç yada dondurma- tulumba hangisini istersen

aslında su sekılde dusundum ama kararsızım

domates corbası
patates puresı
sehrıyelı pılav
havuc tarator, mevsım salatası
kol boregı
gullac (ılk kez yapıcam ama canım fena halde ıstıyor)
vısne veya kayısı kompostosu

zeytınyaglı ve et yemegıne karar veremedım

selam kızlar herkese günaydın geçmişe şöyle bir göz attım konular baya eğlenceliymiş

öncelikle cagancukum bence hiç tereddüt etme hemen yaptır sünnetini çok rahat edersin valla deniziminanası demiş zaten biraz ağlıyorlar tabi beimki de iki kere falan ağladı o kadar hem daha çabuk iyileşiyor hem de travmayı kolay atlatıyorlar burdan sana yardımcı oluruz biz ilk gün falan öle ağladığı zamanlarda bende üzüldüm keşke yaptırmasaydım bile dedim sanki hep ağlayacak gibi geldi ama sonra iyiki yaptırmışım diyoruz şimdi hiçbir derdimiz yok çok şükür

kızlar dünkü yazdıklarınızı bir okuun hemen farkedeceksiniz hepiniz aynı şeyleri yazmışsınız bu ne demek hepimizin bebeği aynı şeyleri yapıyor çünkü hepsi aynı dönemdeler ve hayatı bu şekilde öğrenmeye çalışıyorlar bence çok fazla yargılamayın ve kızmayın ben de kızıyorum zaman zaman tabi benimkide tınlamıor ama tamemende serbest bırakmıyorum

kalimerocum ilk aklıma mercimek çorbası gelmişti onu yazmışlar diğerlerini düşneyim biraz daha

bu arada benimki dünkü yemeklerim çok güzel olmuş sölemesi ayıp cokacimcoook

gunaydın kızlar

oruc bugun ıtıbarıyle tatıle gırmıs bulunmakta opuyorumnanaktan

kılo mevzusuna gelınce bende halen 70 kıloyum en fazla eskı kıloma 60 kılo olmak ıstıyorum eskı kotlarımı gıymek ıstıyorum aslında cokta dıkkat edıyorum yedıklerıme ama nasıl veremıyorum nalamadım vucudum kılolaları tutuyor bır sekılde

bir menude benden
köftelı havuclu corba( bende bugun denıycem nette cok guzel gorunuyordu)
karnıyarık
pılav
salata ve cerkes tavugu
yalancı tavuk gogsu
sıgara boregı veya muska boregı
varsa yaprak sarma

benımde ctesı mısafırım gelıyor bu menuyu bende yapayım ıyı fıkır hehehe

oh oh menüler konuşmaya başladı bugün zor geçer iftara kadar

gerçi ben hala oruç değilim her zamanki gibi inşallah ramazan bitmeden birkaç gün tutabilirim kaydirigubbakcemile3

pek bir hamarat gördüm kızlar sizi :))
dün ne pişirsem derdimi işten de geç çıkınca anne yemeği olarak sonlandırdık
ama bugün pek kaçışımın olacağını snamıyorum

günaydın kızlar .ben çok rahatsızım ya orucu zor tutuyorum zaten regl olmak üzereyim bayılcam vallamafoldumben.sinir oluyorum ya dana kadarım kilom yerinde maşşşallahhh ama halsizlik hat safhadaaa.bıktım ya bu halimdenn..ezelden beri kansızım.bende kıpır kıpır olmak istiyorum ama hemen tükeniyorummm of off.ne ilaçlar ne iğneler oldum banamısın demiyo ya.hamilelikten sonra heptten bittim ben.neyse çok kafa şişirdim.şimdi eşimde tutmuş bana iftara kardeşimi çağıralım diyooo.cumartesi falan bakalım nasıl yapacazz.bir menüde benden::))

Kıymalı tarhana çorbası
ıslim kebap-Piriç Pilavı-Patates Püresi-Mantar kebap (aynı tabakta servis)
Barbunya Pilaki
Mısırllı Göbek salata
Cacık
Prefiterol

derinxby kansızlık gerçekten çok kötü..
bi komşum vardı ondan biliyorum...Kadıncağız sürekli yorgun halsiz, uyur vaziyetteydi..
allah yardımcın olsun canım...
kalimero sayende ne güzel menüler ortaya çıktı..
bunları bi köşeye yazıyorum ve misafirim geleceğinde çıkarıp kopya çekecem..
he he heee

merhaba kızlar
3-4 gündür bilgisayarımızda bir problem olmuştu giremedim
herkese hayırlı ramazanlar diliyorum biraz geç olsada...
geçmişe bakmaya çalışacağım ama o kadar çokki ..
umarım herkes iyidir

şimdi dana etini domates soğanla minik minik kesip soteliyoruz.sonra mantarların içine azcık tuz koyup üstüne eti koyup biraz da kaşar koyup fırına veriyoruz :) biraz garip anlattım ama

ooo ne güzel menüler verilmeye başlanmış kalimerocum bu akşam benimde iftara misafirlerim var ben
buğdaylı yeşil mercimekli yoğurt çorbası
sebzeli börek
sulu köfte
karnıyarık
pilav
salata - cacık
tatlı olarakta güllaç yapacağım
gerçi güllacı hazır alacaz...
şimdilik çorbayı yaptım köfteleri yuvarladım bide patlıcanları kızarttım az bi işim kaldı sayılır
sanada kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…