- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #37.121
Denizanası benim kızda bazen kucakta uyuyo.sallıyorum sallıyorum yok meğer arada kucak istiyomuş cicim :)))
Birde tansaşa gittim.maması bitmişti.Hesabı öderken arkadaki adamın pidelerine saldırdı.
Adamın pidesinin ucundan almak zorunda kaldık(
Sanki aç bırakıyorum
canım çişli olunca sorun olmuyoda mok götürüyo bugünlerde evi :)denizanası bu arada doktordan gelmişsiniz
hadi gözünüz aydın diyeyim ilerleyen bir durum yok .
bizimkinde de döküntünün sebebi antibiyotikmiş. ilaç alerji yapmış ama doktorumuz tedaviyi şimdi kesmeyelim zaten az kaldı ciddi bir döküntüde yok telaşlanma dedi :)) ben sonrasında doktorla telefonla konuştum da dayanamayıp yanlarında olamayınca :)))
darkcım o popo bağlanırken yernde duramayandan bir tane de bende var
bugün eve geldim altını açıcam kaçıyor sürekli temizleyememedim bile ya kızım dur diyorum çekiyorum yok bir yolunu bulup elimin altından kayıyor ..bir ara off Duru ya yoruldum ama annem dedim ay nasıl kahkaha atıyor soytarı .. hanfendinin hoşuna gidiyor çıplak kalmak.. ruhunda teşhircilik mi var ne diyorum oldum olası giyinmeyi ve bezlenmeyi sevmedi bu çocuk bırakın çıplak kalsın :)))
Çok şanslısın o zaman Saphiracım.arkadaşlar kolay gelsin valla
bizde hala uğraşıyoruz mama yedirirken ama eskisi gibi değil,hatta iyice acıktıysa ki ben mümkün olduğunca acıkmasını bekliyorum,kaşığı geciktiriyorum diye kızıyor.bebelerin acıktığına eminmisiniz kızlar
bize Allahın bir lütfuda kızımın hiç bir şeyi ağzına sokmaması oldumaşallah diyim,hakikaten çok ilginç ama ellerini ağzından nerdeyse hiç çıkarmaz ama onun dışında da hiç bişey almaz ağzına
prizlere gitme şansı da yok çünk prizler ya eşyaların arkasında ya da yetişmesi mümkün olmayan yükseklikte.zaten ben hiç yere bırakmıyorumki daha doğrusu bırakamıyorum (belki bu yüzden emeklemiyor) çünkü dan dan kafasını burnunu vuruyor yere ve canını çok acıtıyor ağlıyor
göz hakkını almış çocuk kızma annesi..
bu arada kızlar şaka maka bir yana ama daha bunlar bebek
daha 9 aylıklar ve biz sanki onlardan çok şey bekliyormuşuz gibi geliyor
yada kişiselleştireyim ben diyeyim..
çoğu kez 1 yaşındaki bebeklerin yaptığı davranışları hareketleri yapmasını bekliyorum ama sonradan dank ediyor dur be kızım diyorum kendi kendime o daha bebek ne anlar daha zamanımız var öle şeylere .. tabi canımıza okusunlar demiyorum ama belli ölçüde izin vermek lazım bazı şeylere.
dark hani sormuşsun ya ben hayır diyorum ya siz diye
bizde diyoruz tatlım hatta yeri geldiğinde o parmak ta gösteriliyor
hatta ve hatta artık bizim gözlerimizden özellikle de annemin gözlerinden herşeyi anlıyor cimcime
annemin ona bir bakışı var ki buna genelde tanıdığımız bildiğimiz tüm bebekler uyar ve uygular bakışına göre oturup hareket ediyor :)) sen sus hiçbir şey söleme sen sus ta gözlerin konuşssun der gibi kaydirigubbakcemile3:roflol:
iyi uykular lelalcim tatlı rüyalar
daha bizim canavarlar ayakta valla hiçte uyumaya niyetleri yok
fatihten hiç bilmiyorum bişeyleri ağzına soksun prizlere gitsin laptopun kablosuna gidiyo ellemek için cıs cıs totomu yırtıyorum hiiiiç üstüne alınmıyo valla bakıyo olmuyo kızıyorum çok ısırıyo bu sefer sanki ağzına izin var eline yok allam yaaaaaaa
alt üst değişirkenki kudurukluklarına ise hiç girmiyim baktım kaka yapmış doğru klüvete başedemiyorum çünkü sağa sola bulaşıyo oynamaktan yada elini daldırıyo kakaya ve ışık hızıylada ağzına:))))))
poh yiyen:)))))))
iyi günah çıkardık bu arada kızlar
ama bunlar daha iyi günlerimiz haberiniz olsun haa
Senden tepki aldıkça oynuyosun sanıyo cadıı.altını değiştirirken benimkide durmuyor yerinde,popo açıldı mı çok hoşuna gidiyor .)) ben veriyorum eline bir oyuncak ya da o anda ne geçerse elime,onu incelerken bende hallediveriyorum işimi hızlı hızlı
yalnız benimki emzirirken ısırmayı çık fgena oyun haline getirdi kızlar.süt gelmiyo diyemidir nedir,bi de hii,ayy,off filan yapıca,çığlık bile atsam ilk anda bi irkiliyo arkasından kahkahalarla gülüyo.e tabi sonra bu kısır döngü devam ediyo.bi de sadece altta iki diş var,ya üsttekilerde çıkınca napıcam ben,tahminimce o zaman baya kanatacak,o derece ısırıyor çnkü.sadist midir nedir,canım acıyınca nasıl gülüyor yaa oyun yapıyo aklı sıra eheh
öff ya her öğün bi fasıl kandırıcam diye akla karayı seçiyorum bak küçücük havhav gelmişbak oğlum su bak oğlum meme ben bi yandan abisi bi yandan şaklabanlık yapar 1 kaşıkmama 2 kaşık su fenalık daral bunaltı n ararsan geldi valla soldan soldan
artık çocuk beni görünce kaçıyo kafasını çeviriyo nefret ediyo benden zorla yediriyorum diye napıcam ben yaa vala çok üzülüyorum bu yemek konusunda bağırır oldum ona bu aralar bide beni görünce heyecanlanmıyo artık
selam canlar..
sinirliyim...yine zor yedirdim mamasını..o da yarısı..önden biraz ekmek yemişti.salatalık biraz..ondan mı bilmiyorum ama çok canım sıkılıyor bu işe..şimdi de cin gibi dolanıuyor...babasıyla birlikteyiz ama kontrol edemiyoruz...
ohh yazdım rahatladım..birazdan da uyutmaya hazırlık yapacağımmm
teşekkürler Çitos ve Denizanası
Walla ben depresif bir durumdayım çok canım sıkılıykul açılcak yine sıkıcı bir ortama gidicem.
Gerçi burdada sıkılıyorum evde ama en azından dışarı çıkıp dolaşabilme ihtimalim var çıkmasamda(
Ceren tüm gün beni yoruyorr,çok yoruluyorum.
Altını bezlerken her seferinde canıma okuyor.Neden böyle zor bir bebek olmak zorunda bilemiyorum.
mama yedirirken aynı.Bişeye hayır dediğimde ynı.
Anlamak istemiyorrr
Bal gibi anlıyor işine gelenleri.Ama hayır dediklerimide özellikle yapmak için direniyor.
Böyle bir yazı vardı ya hayır demeseydim,sana parmak sallamasaydım diye.
ben diyorum hayır.
Siz nasıl öğretiyorsunuz.Prizi ellemek istediğinde yada herşeyi ağzına alıp yemek istediğinde.
Çilekcimde hoşgelmiş.
Diloks allah yardımcın olsun canım.bende yorgunum sinirliyim :) Çıldırdım
arkadaşlar kolay gelsin valla
bizde hala uğraşıyoruz mama yedirirken ama eskisi gibi değil,hatta iyice acıktıysa ki ben mümkün olduğunca acıkmasını bekliyorum,kaşığı geciktiriyorum diye kızıyor.bebelerin acıktığına eminmisiniz kızlar
bize Allahın bir lütfuda kızımın hiç bir şeyi ağzına sokmaması oldumaşallah diyim,hakikaten çok ilginç ama ellerini ağzından nerdeyse hiç çıkarmaz ama onun dışında da hiç bişey almaz ağzına
prizlere gitme şansı da yok çünk prizler ya eşyaların arkasında ya da yetişmesi mümkün olmayan yükseklikte.zaten ben hiç yere bırakmıyorumki daha doğrusu bırakamıyorum (belki bu yüzden emeklemiyor) çünkü dan dan kafasını burnunu vuruyor yere ve canını çok acıtıyor ağlıyor
ay alem bu bebişler yaw ,bizimkide pet şişe aşığı ,tatilde kızlar seviyolar bunu yolda ,eline bişeyler veriyolar almıyo ,diyorum pet şişe varmı ,onu gösteriyolar nasıl saldırıyo hemen gidiyo kucaklarına ..:))
ben emeklemeyi nasıl öğrettim biliyomusun safiş,su içmeyi çok seviyo ,su biberonunu gösterip yanıma çağırıyordum ,ağzını yüzünü vura vura geliyordu ,yavaş yavaş öğrendi nasıl gidileceğini ,şimdi durdurana aşk olsun ..bence sende öğret bir an önce .özgürlüğünü ilam etsin çocuk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?