2008 Kasım Anneleri

yasmincim çok gldüm cnm ama beni biraz fazla gösteren bir dötüm var :roflol:
kız eylül daha yüksekten korkarım napiim :roflol:
julicim hiç mi görmedin yavrum facete beni,arz-ı endam ediyorum :roflol:

slm kızlar buralardan koptum iyice.önce çağanın huysuzluğundan giremiyodum şimdide net bozuldu.anneme geldik bugün ordan yazıyorum.dr gittik kontrole 10 kg 650 gr olmuş çağan boyuda 78cnm.sünnet ettirirseniz iyi olur dedi dr.korkuyorum biraz ben ama napıcaz bilmiyorum.yaptıranlar vardı galiba kızlar moral verin biraz bana bişey olmaz dimi

dilekçim rondodan geçiriyorum cnm ama biraz pütürlü bırakıyorum makarnayı,tamamen homojen bir hale getirmiyorum.
maşallah çağana annesi artık doğar doğmaz sünnet ettiriyorlar tatlım bişey olmaz merak etme

çağancım ben yatırdım, hiç korkulacak bişii yok, bende çok korkuyordum acı çekecek sürekli ağlayacak diye ama hiç korktuğum gibi olmadı, daha öncede yazdım sadece 3 kez ağladı sünnet nedeniyle, ilk ameliyathaneden çıkarken, çok acıkmıştı hemen meyve yedirdim uyudu, ikinci ağlaması anestezinin etkisi geçtikten sonra çiş yaptığında, son olarakta ilaçlardan ishal oldu kakası bulaşmış pipiye ondada banyoya gidip temizleyene kadar ağladı yani çok çok rahat bir olay hiç kasma kendini kesinlikle tavsiye ederim

selam kızlar akşam akşam gülerek okudum yazıları..
çitoscum dr muşun kolay gelsin...
çileğim tekrar hoşgeldin..
yasmincim kadın tarifine bayıldım..
julicim sanada çok güldüm.
biraz zorlarsam bendende iki kişi çıkar heralde..:))
ne yapalım yeri gümbürdetiyoruz işde...
ben 2 gündür yalnız oruç açıyorum kociş geç geliyor.. oğlanlardan düzenli bişey hazırlayıp yiyemedim malesef onlara yaptığım mercimek çorbasından bende nasiplendim azda kızartma yaptım biraz daha yerleri inleteyim diye..:))
yarın misafirim var eşim evde bana biraz yardım edecek..

unuttuğum varsa kusura baklmasın oğlanlardan çabuk yazdım..

sağol asorticim akşam üzeri dr gittik, ciğerlerinde bişey yok ama çok dikkat etmek gerekiyor dedi, burun spreyi ve şurup verdi, sprey hemen rahatlattı nefesini birazdan devam etcem

kimse gelmemiş iftar rehaveti çöktü heralde herkeslere

asorti yeni başladıysa dikkat et alışkanlık haline getirmesin, deniz hastayken geceleri kalkıp oturmayı huy edecekti neredeyse, gündüz gibi oynayım diyordu, özellikle hiç ışık açmadım onunla oynamadım birkaç güne bıraktı, birde iki gündür yeni bişey deniyoruz, koltukta kucağıma yatıp reklam izlerken uyuyor, ayakta sallatmıyor, dileğin dediği gibi neredeyse amuda kalkacak, kucaklayıp uyutuyorum böyle daha rahat oldu savaşmıyoruz en azından

Ne diyim canım..kelin ilacı olsa başına sürermiş..doğğumdan sonra dalya dedim ..o kadar yaniii..

Süperdi çok güldüm..ben artırayım benden bi çilek,bi diloks nerdeyse bir yarım deniz anası çıkacak...

Sorma sütiznim bitince ben de nöbete giricem içim şimdiden cız ediyor..gerçi şu an acilde değilim başka bir yere görevlendirildim süper rahat ama süt iznim bitince burdan alırlarsa yandım...24 saat nasıl ayrı kalıcam oğluşumdan:1no2::1no2:

sağol çitoscum:) geçer diyecem ama ilaç veremiyorum ben bu çocuğa nasıl geçer ilaçsız bilmiyorum, nöbet işi zor olur valla, biraz daha kalsan iyi olur,

darkcım hoşgeldin, sende ne var ne yok

selam canlar..
sinirliyim...yine zor yedirdim mamasını..o da yarısı..önden biraz ekmek yemişti.salatalık biraz..ondan mı bilmiyorum ama çok canım sıkılıyor bu işe..şimdi de cin gibi dolanıuyor...babasıyla birlikteyiz ama kontrol edemiyoruz...

ohh yazdım rahatladım..birazdan da uyutmaya hazırlık yapacağımmm

dilakcim gazan mübarek olsun şimiden galibiyet haberlerini bekliyorum, ben iki gündür kucağıma yatırıp uyutuyorum, tabi sallama savaşından sonra dene istersen, keşke hep kucağımda uyusa çok rahat oluyor

öff ya her öğün bi fasıl kandırıcam diye akla karayı seçiyorum bak küçücük havhav gelmişbak oğlum su bak oğlum meme ben bi yandan abisi bi yandan şaklabanlık yapar 1 kaşıkmama 2 kaşık su fenalık daral bunaltı n ararsan geldi valla soldan soldan
artık çocuk beni görünce kaçıyo kafasını çeviriyo nefret ediyo benden zorla yediriyorum diye napıcam ben yaa vala çok üzülüyorum bu yemek konusunda bağırır oldum ona bu aralar bide beni görünce heyecanlanmıyo artık

teşekkürler Çitos ve Denizanası
Walla ben depresif bir durumdayım çok canım sıkılıykul açılcak yine sıkıcı bir ortama gidicem.
Gerçi burdada sıkılıyorum evde ama en azından dışarı çıkıp dolaşabilme ihtimalim var çıkmasamda (

Ceren tüm gün beni yoruyorr,çok yoruluyorum.
Altını bezlerken her seferinde canıma okuyor.Neden böyle zor bir bebek olmak zorunda bilemiyorum.
mama yedirirken aynı.Bişeye hayır dediğimde ynı.
Anlamak istemiyorrr

Bal gibi anlıyor işine gelenleri.Ama hayır dediklerimide özellikle yapmak için direniyor.
Böyle bir yazı vardı ya hayır demeseydim,sana parmak sallamasaydım diye.
ben diyorum hayır.

Siz nasıl öğretiyorsunuz.Prizi ellemek istediğinde yada herşeyi ağzına alıp yemek istediğinde.

Çilekcimde hoşgelmiş.

Diloks allah yardımcın olsun canım.bende yorgunum sinirliyim :) Çıldırdım

yasmin çok alemsin iyi güldüm yazdıklarına :))

julii eylül hadi sizde boy var bir şekilde fazla göstermez ama bende boy da yok :)) yani eylül beni gördü gerçi ondan sonra 2 kg kadar verdim ama görsel farkeden bişicikler yok :))

asorticim teşekkür ederim tatlım .. canım bizimkini bıraksan o da geceleri uyumama konusunda ısrarcı özellikle beni akşamları gördüğü için daha fazla zaman geçirmek , ilgi oyun istiyor ama belirli bir saatten sonra koyuyorum yatağına açıyorum müziği yatağın içince oturuyor kalkıyor mızıldanıyor arada bağırdıgında gidiyorum yanına hadi yatma vakti diyorum geliyorum çok geçmeden oturup kalkmaktan da yorulup uyuyor .. ne kadar oyun oynarsak bir fazlasını istiyor bu canavarlar çünküm.

dilokscum sıma canını tatlım yediremeyince rahat edemiyorsundur eminim .. bence yemek öncesi eline bişeyler verme tatlım ve yedirirken çok zorlama arada bırak aç kalsın o zaman ana öğünlerini acıktığı için daha rahat yiyecek bak göreceksin.

Denizanası benim kızda bazen kucakta uyuyo.sallıyorum sallıyorum yok meğer arada kucak istiyomuş cicim :)))

mmfcim bizdede var yeme problemi.
Güzel güzel yemeklerden verdim almadı diliyle itti.
Kuru ekmek verdim yedi yaaaaaaaaaa

Birde tansaşa gittim.maması bitmişti.Hesabı öderken arkadaki adamın pidelerine saldırdı.
Adamın pidesinin ucundan almak zorunda kaldık (
Sanki aç bırakıyorum

denizanası bu arada doktordan gelmişsiniz
hadi gözünüz aydın diyeyim ilerleyen bir durum yok .

bizimkinde de döküntünün sebebi antibiyotikmiş. ilaç alerji yapmış ama doktorumuz tedaviyi şimdi kesmeyelim zaten az kaldı ciddi bir döküntüde yok telaşlanma dedi :)) ben sonrasında doktorla telefonla konuştum da dayanamayıp yanlarında olamayınca :)))

darkcım o popo bağlanırken yernde duramayandan bir tane de bende var
bugün eve geldim altını açıcam kaçıyor sürekli temizleyememedim bile ya kızım dur diyorum çekiyorum yok bir yolunu bulup elimin altından kayıyor ..bir ara off Duru ya yoruldum ama annem dedim ay nasıl kahkaha atıyor soytarı .. hanfendinin hoşuna gidiyor çıplak kalmak.. ruhunda teşhircilik mi var ne diyorum oldum olası giyinmeyi ve bezlenmeyi sevmedi bu çocuk bırakın çıplak kalsın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…