- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #37.101
Kızlar ben üniversite 2.sınıfta yani 18 yaşımda falan 52 kg.dım.Kendimi 2 kg alsam cezalandırırdım.Mesela yeni kıyafet almazdım.O aldığım kiloyu verdikten sonra ödüllendirirdim kendimi. Ama iş hayatıyla birlikte her sene üstümde biraz kala kala , bir de hamilelikle 79 kg.ı buldum.Şaka maka ben nasıl verecem bu kiloları?Şu haplardan falan mı kullansam?Çitos hocam ne dersin:)) Neyse bakacaz , ben kaçıyorum.Görüşürüz.İyi akşamlar...
Ayyy içime serin sular serptiniz Safiş, Yasmin, Lelal ve Eylül. Bunlar ne diyor ya 49 muş. Neredeyse içimden bir buçuk Minik Kalimero çıkacak. Hatta biraz daha zorlasam bir denizanası bir dilek çıkarıcam yani :))) Bu ne ya böyle bir de çocuk doğurdunuz ayıp amaPP
Ya bir sürü şey yazacaktım unutuverdim.
Çitoscum ben seni hep eczacı sanırdım. Bu konuda kim ne derse desin bence en iyi meslek öğretmenlik. 2 ay sonra süt iznim de bitecek kızımı sadece haftada 1 gün göreceğim. 6 gün çalışacağım((
selam kızlar naber?
sağol asorticim akşam üzeri dr gittik, ciğerlerinde bişey yok ama çok dikkat etmek gerekiyor dedi, burun spreyi ve şurup verdi, sprey hemen rahatlattı nefesini birazdan devam etcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?