2008 Kasım Anneleri

Bebişlerin gece uyumamaları gündüz uykuları ile ilgili de olabilir.Gündüz uyumayan bebek akşam olunca artık gücü kalmadığından deliksiz uyuyabilir.Anıl da böyle.Gündüz 1-2 defa kısa süreli uykusu var.Gece 1 kere kalkar.Bazen kalkmadığı da oluyor.Annem hep çocuk ya gece ya gündüz uyur der.Bir de doktorun biri bebeğinizi öğleden sonra uzun süreli uyutmayın demişti.Sanırım ondan.Bir de kaka durumu var tabi.Benimki kakada zorlanırsa uyanır.ıshali varken uyanıyodu.

Bir de sizde de oluyor mu ayağa kalkmaya çalışmaktan uyanıyor. Bazen mırıldanıyor kendi kendine yatağın içinde emziğini bulup ağzına takıyor. Beni biraz da o kurtarıyor

Benimki meme almıyor Juli.Hiç almadı.Çok sıkıntılı bir durum.Uyurken biberonla uyuyor. Meme boş ya, alıp fırlatıyor.Yatakta sık sık dönüyor.Artık dönemeyeceği bir yere gelince kızıp ağlıyor.Çoğu zaman kendi haline bırakıyorum.

ayy benimkide yatakta habire debeleniyo yüzüstü dönüp dötünü dikiyo kafasını bi köşeye sıkıştırıp ağlıyo:) olmadı kalkıp oturuyo:) ama uzun zamandır güzel uyuyo dün gece hariç

açık bırakmışım sayfayı yaa..şimdi farkettim...ben de arada kuaföre gittim..kaşlarımı düzelttirdim çok iyi oldu rahatladım..

kızlar menüler güzel de kim yapacak..ben sadece okuyorum..bu akşam tek çeşit yemek yaptım..yanına salata belki cacık..vs...

Valla ben de sadece okuyorum.Kendimi ezik hissettim.Bu kadar yapamam ben.Bravvo:hooray:

yemeklerimi yaptım bir pilavım kaldı ama canım çıktı
bebekle tabiki çok zor oldu ama eşim sağolsun bugün oğluşla hep o ilgilendi yoksa nasıl yapardım
oğluşum şimdi uyudu biraz uyusada dinlensem bari
daha bunun akşamı var sofrayı hazırla servis yap topla çaydı meyveydi gerçi herkeste aynı koşuşturma vardır ama ...
bide bu hafta hiç dinlenemedim biliyorsunuz kalabalık misafirim vardı pazar akşamı gittiler iki gündürde iftardan sonra misafirlerim vardı daha doğrusu kaynımlar eşimin iki dayısı ailecek bizdeydiler evde oturacak yer yoktu maç izlemeye geliyorlar eşim sağolsun maç uğruna dijitürkmüş d smartmış hepsini alınca ev kahveye dönüyor dün en son isyan bayrağını çektim ne bu her gün ben bebekle bu kalabalığı çekmek zorundamıyım diye...çay servis et meyve hazırla.. bu arada oğluşta tabi perişan bir tanesinin hanımıda kalkıp yardım etmez eşim bu son tamam dedi ya yine gelirler geliyoruz diyene gelmede denmezki...anlayış olacak.

ohhh ohh ecemim ellerine saglik...

sahiden msn dede yok zeyna insl.iyidir arkadasim.

benim oglumun dogdugundan buyana uykusu hep..hic araliksiz

3 saat uyumus bir bebek olmadi.dolayisiyla geceleride sirf uyanmak icin uyaniyor bence

cünkü ac olmasi imkansiz ama kalkiyor iste.

Mmmf ne şanslısın kız sen aslında. Arkanda 3 tane kocaman erkek var :))) Hepsine evde bir iş versen yaklaşık 10 yıl sonra senin sırtın yere gelmez :))))

eşimin teyzesi var 3 tane oğlu var 14 20 26 yaşlarında saçını resmen süpürge etmiş onlara şimdi kocasıda evde 4 erkeğin ne ütüsü bitiyo ne yemeği ne temizliği kız git onu gördükçe korkuyorum valla geleceğimden
bide kendikiler yetmiyo hergün memoyu alıyo şimdi gene aldı götürdü yedirir uyutur değişir anneannesi memonun eniştemide çok seviyo memo oda dedesi :)))
valla çalışacak olsam parayla baktırırım ona memoyu parayla bakmaz aslında ama ben veriririm emeğinin karşılığını evinde bakmak istiyo ama kimse eve çocuk vermiyo

Zeyna doktora gidecek çilek.Az önce yazmıştım.Dua edin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…