2008 Kasım Anneleri

günaydın sultanlarımmmm

ne zamandır uğrayamaıyordum hiç geçmişe bakmadan direk darkı okumak yetti valla kaydirigubbakcemile3

zeynacım çoook geçmiş olsun , eylülüm 9. ayınız kutlu olsun , atladığım şeyler varsa kusura bakmasın kimseler vakit yok dönemiyorum geçmişe..

kızlar bu hafta kocam gelicekti 3 günlüğüne , yardımcısı istifa ettiği için gelemedi tam 1 ay+1 gündür görmüyoruz birbirimizi , inanın çok özledim , batu da babasını özledi , geceleri uyku tutmuyo artık yatak iyice boş gelmeye başladı , ne zaman biticek bu işkence artık dayanamıyorum gerçekten :gitme:
neyse sabah sabah sizi de kasmıyım ama ben biraz kötüyüm her türlü morale de ihtiyacım var mafoldumben

bu arada uyumayan bebekler konuşulmuş galiba , batu da gece uyumayanlardan her saat uyanır emer , hatta dün gece uyandı emekleme pozisyonundayken kafası karnıma düştü öyle uyuyakaldı çok komikti meme manyağı oğlum benim :kedi:

Günaydın kızlar.Herkes iyidir umarım.Ben de grip havaları var.Burnum tıkalı.Oğlumunda öyle.Sinüzit mi acaba.Saçlarımı kestirmem lazım.Çok çabuk kurumuyor.Hem uzun hem sık.Hafta sonu kestireyim.

Ecemim bebiş iştahsızlaşmış.Benimki de öyleydi.Dişleri patlamıştı.Sonra düzeldi.Şimdi iyi şükürler olsun.Geçicidir canım üzülme.Nerde oturduğunu ben sormuştum.Sanırım önce de sormuştum.Yaşlılık işte hoşgör.Ben de altındağ kaymakamlığının arkasında oturuyorum.

Kızlar bişi soracam.Bugün oğlum 8e doğru uyanmış.Ben evden çıkmadan bakayım dedim.Baktım ki yatakta oturmuş çorabını yiyo.Ya nasıl bişi bu.Doğal mı acaba?Hemen elinden aldım, ağlamaya başladı.

gunaydınnn
cok yorucu bır geceydı yıne yaa
oglum aglamaktan mahvoldu yavru kusum
burnu tıkanmıs her ıkı tarafı da agzını kocaman acarak nefes almaya calısıyor
basaramadıgı ıcınde aglamaya baslıyor ama nefes kalmıyor nefes alma cabası sınırlenme ve yıne cıglık
butun gceyı bu sekılde gecırdık
damla damlatmamıza ızın vermıyor
ben emzırırken esım damlatmaya calıstı ama cok basarılı olamadık
sabaha kadar dort dondu dıyebılırım yavru kusum
ben cıkacagım zaman uyuyordu
kıyamadım zaten gece de uyuyamadı dıye esıme sen bekle uyanınca anneme bırakırsın dedım
umarım duzelır
zaten esımde sabaha kadar soylendı durdu
yok annemın evınde ceryanda kalmıs cocuk dıkkat edılmemıs dıye
uffff ne olur cocuklara bırsey olmasın

andınacım ınsa allah en kısa zamanda kavusursunuz
cok zor olabılecegını tahmın edebılıyorum
ama en azından dunyanın en yakısıklı erkegı yanında

ecemım sen bır sure mısafır alma canm bence
nedır yahu bu sureklı yemeklı yatılı mısafır
mınık bır cocugun var senın hıc mı anlayısı yok bu ınsanların
cocuk ac karnına uyumus onların hızmetı yuzunden
ben bu kadarına sabredemem acıkcası onların anlayısı yoksa sende bır kenara koy ve acık acık soyle

dun aksam annemde ıftar yemegı vardı cok kalabalık oldu son anda
keske evıme gıtseydım dedım resmen
pek sevmıyorum o kadar curcunayı nedense
ıftardan sonra hemen cıktım zaten

günaydınnn...
kendimi bugün çok yorgun hissediyorum.ınşallah hasta falan olmam..
kalimero geçmiş olsun canım...Damlayı damlatabilseniz çok iyi olacakmış..Hemen açılıyor..Neyse sıkma canını...
yasmin benim kızımda çoraplarını çok seviyor..Hem koklamayı hem yemeyi..Baya öncelerden beri aşırı ilgisi var. ve ben hiç garip karşılamadım nedense..

günaydın hanımlar

kalimerocuğum geçmiş olsun
bebişlere şurup içermek, damla dökme tam bir çin işkencesi

ecemim iştah şurubu diye multivitamin şuruplarına diyorlar vitamin iştah arttırdığı için
doktorumuzun önerisi ile minadex diye bir şurup var ondan veriyorum(aslında babama pas ettim o işi, inat edip içiriyor)
yemek az yese bile şuruptan alır vitamini

günaydın güzel annişler
ben tamemen uykusuz gecenin ardından zeynep ceylin'i uyuttum buradayım kızlar gece kızım hiç uyuyamadı galiba gene bagazları iltihaplandı hep öksürdü öksürürkende ne aglamak çok canı yandı galiba bide burnu akıyo. galiba grip oluyo bugün acilden doktoruna götürecektik tam hazırlandık doktor izinliymiş yarına kaldı bende peditus verdim umarım iyi gelir .bide kahvaltısınıda çok az yedi yaa((

hılalcım aslında spreyı sıktık ama tam olmadı cıglıklar eslıgınde tabıı

remedıos evet sabahları dvıt ve ferrum faslı benı bıtırıyor
artık kasıkla gelıyorsam donup kacmaya baslıyor yavrum

bu aksam mısafırlerım var ıftara
menum bellı oldu

domates corbası
fırında guvec
havuc tarator
fırında mantar
patates puresı
sehrıyelı pılav
kol boregı
komposto
gullac

esımde yardımcı olacak bunların yapımında

gece kalkıp banyo temızledım
zaten uyuyamamısım barı bır ıse yarasın dedım
oglen arasında da toz aldım mı evın ısı tamam ama mutfak tam bır panayır alanı olacagı bellı esımde yanımda olacagı ıcın

Son düzenleme:
minik kalimero şimdiden kolay gelsin ya benim gözümde çok büyüyo misafir alma işi ne yapıcam bilmem benim kocişte mutfakta hayatta yardım etmez ne yapalım bizde bir numaralı yardımcı annişi çagırırız

günaydın kızlarr
hasta bebişlere ve uykusuz annelere .. sabır kızlarr..
benim cimcimede huy değiştirdi kızlar
bu aralar çok bağırıyor ve çok ağlıyor.. sürekli mızmız halde..
hani çingenenin bir lafı vardır.. aman bebeğim hasta olsun da huy değiştirmesin der ya .. o misal oldu bizimkide .. sürekli kucak , ilgi istiyor hanfendi.
dün akşam iftar için rekor kırdım 20 dakika içinde çorba pilav ana yemek ve salata yaptım ve bu arada mızmız bir Duru ve aç bir koca ile uğraştım .. iftar saati geldiğinde bir oh dedim ama 20 dakika bana bir gün gibi geldi.

h.mıne tsk ederım canım
saolsun esım cok yardımcı ama ısı olsaydı annemı cagıracaktım bende
tek basıma cocukla alından kalkmam mumkun degıl cunku

lelal kendınle yarısıyorsun sanırım canım
20 dk hee sıhırlı annem falan mısın sen yoksa

günaydın kızlar,
tüm hasta bebişlere ve annelere geçmiş olsun

bizde ana oğul hastayız, ilke zaten hastaydı sanırım banada ondan geçti, faranjit gibi geldi ama bilmiyorum, bacak kemiklerim falan bile ağrıyor

kalimero eşine söyle alakası yok canım, ben hiç evden çıkarmadım, çokta dikkat ettim ama oluyor işte, bizimde burnumuz tıkalı gibiydi dr a götürdüğümüzde ilaç kullanıyoruz işte,
o burun spreyi yüzünden iki gecedir bebişi uynadırıyoruz, uykusunda bile hissedip kafasını çeviriyor, biraz uğraşıncada uyanıp oturuyor :) kolay bir yolunu bilen varsa yazsın lütfen

bravo valla lelal 20 dakika içinde bu işleri yapmak seni gönülden kutluyorumvereliniortak
duru'da en kısa sürede düzelir inşallah

[
20 dk hee sıhırlı annem falan mısın sen yoksa

kalimerocum valla ben bile şoka girdim o sürede nasıl hazırladım inan ben bile inanamadım.
ama resmen motor takılmış gibi bir halim vardı.
aslına bakarsan dün de iftar için anneme gitmeye heveslenmiştim ama annem pek de hevesli değildi.kaydirigubbakcemile3 telefon konuşmasından hani siz de evinize gitseniz de ben de dinlensem der gibi bir hali vardı .. ee kadın haklı hem oruç hem kız yoruyor onu. bende sesimi çıkaramadım. ee malum bir de eşim de oruç tutunca mecburen yaptım bişiler. ama bu rekorun üstüne hayatta çıkamam kaydirigubbakcemile3

kızlar biz demir damlasını bıraktık
geçen ayki kontorümüzde kan testleri yapıldı
demir fazla çıktı
doktorumuz hemen demir damlasını bıraktırdı
şimdi sadece minadex ile devam ediyoruz
minadex'in içinde d vitamini olduğu için ayrıca dvit kullandırmıyor doktorumuz

--------------------------------------------------------------------------------

günaydın kızlar,
tüm hasta bebişlere ve annelere geçmiş olsun
zeynacım sanada gecmıs olsun

lelalcım süpersün yemekteyız yarısmasına katılsan 20000 cepte kaydirigubbakcemile3

benım kızımda farklı ses cıkartma cabasında bu aralar dıgırt dıgırt dıyor ne demekse ama esımle benım cok hosumuza gıdıyor
eylulde hep coraplarını cıkarır sonrada bı gusel tadına bakar ne anlıyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…