- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #37.221
bana acil bi yardim edinnn lütfen..
aksama firinda patatezli tavuk ve bulgur pilavi var..
peki bunlarin yanina ne yapilir baska?salata cacikta var.
melegim evmi degisiyosun canim sen?güle güle otur yeni evine..
mercimek corbasi yapayim bende bari.
Bak bu olabilir :))Dikkat ettim de genellikle erkek bebekler her gece neredeyse saat başı kalkıyor. Bir arkadaşım da tam 9 kez kalktığnı söylüyor. Onun da oğlu var. Doktoru memeden olabileceğini söylemiş ama emin olmamak için de memeyi bıraktırmamış. Ama büyük bir ihtimalle sadece meme için kalkıyor demiş. Bence de bu yüksek ihtimal.
Ayy süpermişvalla1.5 yaşında rahatladım derdim fatih için hem kendinmi anlatıp hem beni anlıyordu kapı kapat kumandayı getir gibi yapabileceği şeyleri söylüyordum yapıyordu ve 18 aylıkken gece uyanmaları tamamen kesilmişti rahattım yane benim 7ayım kaldı :)))))))))
Evet öyle sanırım.Bebişlerin gece uyumamaları gündüz uykuları ile ilgili de olabilir.Gündüz uyumayan bebek akşam olunca artık gücü kalmadığından deliksiz uyuyabilir.Anıl da böyle.Gündüz 1-2 defa kısa süreli uykusu var.Gece 1 kere kalkar.Bazen kalkmadığı da oluyor.Annem hep çocuk ya gece ya gündüz uyur der.Bir de doktorun biri bebeğinizi öğleden sonra uzun süreli uyutmayın demişti.Sanırım ondan.Bir de kaka durumu var tabi.Benimki kakada zorlanırsa uyanır.İshali varken uyanıyodu.
ahh benimde alınacak süpürge kaşlarım var :)açık bırakmışım sayfayı yaa..şimdi farkettim...ben de arada kuaföre gittim..kaşlarımı düzelttirdim çok iyi oldu rahatladım..
kızlar menüler güzel de kim yapacak..ben sadece okuyorum..bu akşam tek çeşit yemek yaptım..yanına salata belki cacık..vs...
eçmiş olsun Zeynaya üzüldümKızlar Zeynayla face de konuştuk.Panik atak tetiklemiş.Bu akşam doktora gidecek.Bizden dua etmemizi rica etti.Kendini iyi hissedince takılır bize.
Walla ben olsam böyle sabırlı olmazdım.Kapattırırdım hepsini.Gitsin kahvede izlwsin.yemeklerimi yaptım bir pilavım kaldı ama canım çıktı
bebekle tabiki çok zor oldu ama eşim sağolsun bugün oğluşla hep o ilgilendi yoksa nasıl yapardım
oğluşum şimdi uyudu biraz uyusada dinlensem bari
daha bunun akşamı var sofrayı hazırla servis yap topla çaydı meyveydi gerçi herkeste aynı koşuşturma vardır ama ...
bide bu hafta hiç dinlenemedim biliyorsunuz kalabalık misafirim vardı pazar akşamı gittiler iki gündürde iftardan sonra misafirlerim vardı daha doğrusu kaynımlar eşimin iki dayısı ailecek bizdeydiler evde oturacak yer yoktu maç izlemeye geliyorlar eşim sağolsun maç uğruna dijitürkmüş d smartmış hepsini alınca ev kahveye dönüyor dün en son isyan bayrağını çektim ne bu her gün ben bebekle bu kalabalığı çekmek zorundamıyım diye...çay servis et meyve hazırla.. bu arada oğluşta tabi perişan bir tanesinin hanımıda kalkıp yardım etmez eşim bu son tamam dedi ya yine gelirler geliyoruz diyene gelmede denmezki...anlayış olacak.
sürekli yanında ve ellerim iki yanında havada durmak koşuluyla özgür bıraktım cnm artık.yakında koltukta sıralamaya başlar bu gidişle kaydirigubbakcemile5Doğanın işine karışma kıs bırak çocuğu serbest,sonra yürümeyi öğrendikten sonra emeklemeye heves edenlerden olabilir.
Biri pok biri sümük mü yio :))) Ayhh çok güldüm benimki hiç ayırdtmez.
henüz burnunu keşfetmedi daha.İnş. keşfetmez :)
Dün parkta ben bi elinden,arkadaşım diğer elinden tutup gezdirdik Cereni.
Benim kızda mama yerken saçını çok yoluyor ya,psikopat mı ne ya?Çok canım sıkılyuor.Acaba normal mi bu durum?
yok yavrum ben de denedim bişeyler ama benimki emekleme girişimiden bulunmuyo direkt yürüme girişiminde bulunuyo,tutmasak pat yerde kaydirigubbakcemile3bi de yürüteçle baya özgürlüğünü ilan etmiş durumda ama hiç içime sinmiyor yrüteç o yüzden çalışmalara başladık teyzesi kaydirigubbakcemile5ay alem bu bebişler yaw ,bizimkide pet şişe aşığı ,tatilde kızlar seviyolar bunu yolda ,eline bişeyler veriyolar almıyo ,diyorum pet şişe varmı ,onu gösteriyolar nasıl saldırıyo hemen gidiyo kucaklarına ..:))
ben emeklemeyi nasıl öğrettim biliyomusun safiş,su içmeyi çok seviyo ,su biberonunu gösterip yanıma çağırıyordum ,ağzını yüzünü vura vura geliyordu ,yavaş yavaş öğrendi nasıl gidileceğini ,şimdi durdurana aşk olsun ..bence sende öğret bir an önce .özgürlüğünü ilam etsin çocuk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?