2008 Kasım Anneleri

selam kızlar öğle arasına gittik oradan yeni evimize gittik kocişi bıraktım oralarda geldim dershaneme kocişim temizliğe başladı bakalım bitirebilecek mi bugün

yeni evimizden yürüdüm geldim dershaneye normal hızla 4dakika sürdü kızlar hihoyyyt

zeynacığıma geçmiş olsun ben de face gittim arada ama dikkat etmedim sanırım görmedim onu

bana acil bi yardim edinnn lütfen..

aksama firinda patatezli tavuk ve bulgur pilavi var..

peki bunlarin yanina ne yapilir baska?salata cacikta var.

kızlar bu arada gittim kocişime baktım geldim canım aşkım temizliğe tam gaz devam ediyor yaa ay ben yakın ev işini çok sevdim ya şuna bak 15dakkada gittim orada lafladım dndüm ay geçen sene burası olsaydı çok ii olacakmış çocuğumu emzirmek için o kadar çile çekmezdim

selamm kızlar ya sizi takip edemiyorum kaç gündür annemdeyim ama geçmişide okuyamoyorum yaa
ne çok çeneniz çalışıooo evde olsam iki sayfa konuşmazsınız
ayrıca bu kızz çook yaramas oldupek zamanımda olmuyo peşimde koşmaktan
aynı anlattıklarınızın hepsini yapıyoo daha fazlasıda var
üst iki dişimizde çıktı toplamda 4 dişimiz oldu çok çirkin oldu yaaa sırıtınca yiyesim gelioo
çileeek kafa hoşgeldin tekrardan başka unuttuğum var mı bilmiorm
menülerde süper bu arada ama ben ramazanın başından itibaren rejime başladım 5 kg
hedefim var inşallah vereceğim bu kilocuklardan kurtulacaammm

merhabalar
kimsecikler uğramamış misafirlerimi yolcu ettim bebişimi uyuttum yanınıza geldim canım çok sıkkın oğlum yine arada perişan oldu hiç ilgilenemedim ağladı durdu aç açta yattı ne kadar uğraştıysam tek lokma yediremedim ne olacak bu çocuğun hali bilmiyorum hiç bir şey yemiyor doktoru çok iyi diyor ama gelde bana sor canım çok sıkılıyor bu yememe işine en kısa zamanda doktorumu dinlemeyip bir iştah şurubu araştıracam var mı aranızda kullanan arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum saat 4 te yediği yarım kase mama ile yattı içim gidiyor biberon maması yaptım onuda ağzına almıyor bir çocuk hiç mi acıkmaz iştahla hiç mi yemez offffffffffff

beyazmelekcim evin hayırlı olsun canım.güle güle otur.

Benimde yarına misafirim var.

Bizim menüde şöyle olacak

yayla çorbası
dolma,sarma
lahmacun
salata
tatlı yada komposto

ecemim geçici bir süreçtir canım.iştah şurubu verme bence daha yaşları ney ki?
Onun yerine vitamin ver.günlük ihtiyacını karşılamış olursun.
ben böyle durumlarda hemen multitabs veriyorum.

aslında günlük vermem lazımda pek düzenli vermiyorum

Bak bu olabilir :))

Ayy süpermiş

ceren su getir Ceren kumandayı getir sevdim ben bu işi :))
zaten bunlara hareket olsun yeterki

Ben topu atıyorum ver diyorum.bana getiriyo şimdilerde

Evet öyle sanırım.
Benim kız gündüz uyumaz pek.ondan gece uyuyor.
Gündüz çok uyuduğunda gece kalkar.

ahh benimde alınacak süpürge kaşlarım var :)

Kızlar Zeynayla face de konuştuk.Panik atak tetiklemiş.Bu akşam doktora gidecek.Bizden dua etmemizi rica etti.Kendini iyi hissedince takılır bize.
eçmiş olsun Zeynaya üzüldüm

G

Walla ben olsam böyle sabırlı olmazdım.Kapattırırdım hepsini.Gitsin kahvede izlwsin.
Benimki gidip öğretmen evinde izler.

Zaten fazla izlemez

sürekli yanında ve ellerim iki yanında havada durmak koşuluyla özgür bıraktım cnm artık.yakında koltukta sıralamaya başlar bu gidişle kaydirigubbakcemile5
yok yavrum ben de denedim bişeyler ama benimki emekleme girişimiden bulunmuyo direkt yürüme girişiminde bulunuyo,tutmasak pat yerde kaydirigubbakcemile3bi de yürüteçle baya özgürlüğünü ilan etmiş durumda ama hiç içime sinmiyor yrüteç o yüzden çalışmalara başladık teyzesi kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…