2008 Kasım Anneleri

çilek sende gelmişsin..
hoşgeldin cnm.
pek geçmişe bakamadım ama bi ecemim e baş sağlığı diliyorum.
bide bi çekiliş olayı varmış.
akşam juli ile tel.de konuşurken yarım kaldı.
benide yaz dedim ama ne çekilişi öğrenemedim:)

kız juli ben akşam banusu yu unutunca beni ara demedimmi?
beklerken seni uyuya kalmışım.
sense kk da lak lak yapıyomuşsuuuuuuuunn..
ah ah bunun hesabı sorulacaaaaa..
:))))

Ecemim başınsağolsun canım..

Minecim daha iyi olmanıza sevindim.

teşekkür ederim canım

canım geçmiş olsun kuzuna iyileştiğine sevindim bütün çocuklar öyle yürüeyi başarmak istiyorlar ve hep ayaktalar yürütecini bile istemiyor benimki öyle kendi kalkıp gezecekmiş belim kopuyor vallahi

ecemim başınız sağ olsun canım..Allahım geride kalanlara sabır versin...

teşekkür ederim hilalcim aslında yaşlıydı 70 yaşındaydı ama eşimin teyzesi tek kaldı gibi bir şey oldu ona üzülüyoruz çünkü çocuğu hiç yok yanlız başına nasıl yapacak bilmiyoruz kardeşleride pek sahip çıkacak gibi görünmüyor çünkü...

selam kızlar dile kolay tam 30 sayfa çene çalmışsınız ara ara okuyabildim ancak bööhhyytt
ecemim başınız sağolsun canım
azoocum 2 gün geçmiş üstünden emme 9.ayınız kutlu olsun canımm
bende çok yoğunum sizi takip edemiyorum gezmekten ama bugün evdeyimm
dün kızıma ciciler aldım yeni sezon çok güzeller bir de yakıştı ki
bir de sene ye aldım indirimden çok hoşuma gitti ama artık duuurrrlmaz:demem gerek kendime:sinifsinif:

asortiğim ve zeynam en güzelinden şefkat gönderiyorum ve öpücük gönderiyorum kokulu kokulu geldi mi opuyorumnanaktan
geldi şekerim
gel yavrum yamacıma eylül demek anne yarısı demek ,gazoz içermisin :içelim:
hee içerim anne yarım benimmopuyorumnanaktan

kızlar benim ilgiden çok bir haftalık bir spa tatiline ihtiyacım var

baştan aşağı bakım ve masaj istiyorum ben

alsınlar beni bir haftalığına manikür-pedikür, saç kesim-röfle, masaj

aynen yaa benimde var buna ihtiyacımm

bu arada pirayecim sıkma canını yaa valla hepimizin ki öyle
sen yarın uyursun diyo bazen benim kide deli edio beni ama şunu
öğrendim ki hiç bişeyi takmıyorum artık çabuk yaşlanırsın dio annem ne akıyorsun die die
banada öğretti sağolsun artık hiç kırılmış dökülmüş tartışmışım umrumda bile olmuyo:umursamaz:

Günaydın kızlar

ceren uyuyorken daldım hemen ama uyandı uyanacak o da.

Ecemim başınız sağolsun,Teyzeyede allah yardım eder inş. da birileri sahip çıkar.

Azocum yeni ayınızı bende kutliiiim :)) Birde geçmiş olsun Ömer Kaan a.

Asortie ve Çilek aldığınız ve alacağınız cicileri güle güle kullansın minik kuşlar.

Bugün çok yorgun hissediyorum kendimi.

eve gıttım geldım
oglum uyumak ıstemedı emdı emdı uzun uzun
oyun oynadık ama artık cıkacagım vakıt oyuncaklarını bıakıp benden once kapıya gıttı yavrum yaa
ve arkamdan agladı dısarısını ıstıyor dedı annem ama cok uzuluyorum boyle yapınca yaaa

selamlar,
ecemim başınız sağolsun..
ayrıca özet geçtiğin içinde iyi oldu okumama zor olacaktı onun içinde sağol..:))

maytabım benim oğlanların ikiside öyle bende hep kıçlarını yıkıyorum nasıl çıkıyor belllerine kadar anlamadım..
bez kaç numara olursa olsun bezden değil canım bunlar dişin etkisiyle cıvık yapıyorlar sanırım..
bende molfix 5 numara kullanıyorum 4-5 aydır.. kaan 10-11 kilo civarında da kerem senin oğlan gibi yeni 9 kilo oldu.. bezi rahat yani...
ama yinede senin 4+ ya yada 5 numaraya geçme zamanın çoktan gelmiş...

lelalcim iyi tatiller kızınıda öpüyorum maşallah...

zeynacım sizden sonra bende sardım ucundan bahçe işlerine.. iyi gidiyor..

h.minecim kızının iyi olmasına sevindim..

bencede gelmiş sen orda yazan kilolara bakma yaa.ben 5 kullanıyorum 6 alıp deneyecem bi bakalım.çok pişik oldu lastikleri sıkıyo yanda bariyerler varya onlar.

Hoşgeldiniz kızlar.Kalimero geçmiş olsun canım.
Benim kızda Benim arkamdan ağlıyo.Bazen wc ye gidiyorum.Kapıyı açınca dış kapı sanıyo :)))
bende çalışınca zorlancam.Çok zormuş bölesi.

Nazlımelek sende hoşgeldin canım.
Walla Allah sana daha bi kolaylık versin.2 tane hoklu bez değişmek çok zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…