2008 Kasım Anneleri

beni düşündüğünüzü iyiliğimi istediğinize canı gönülden inanıyorum ve varlığınızı bilmek bana ayrı bi güven veriyor
fakat bu facedeki tarla bana terapi gibi oldu o yüzden yoksa burdan kotuğum falan yok siz bütün tarlalardan daha önemlisiniz bi kerem :1hug:

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz teyzeleri ve salyangozum hepinizi salyaları ile öpüyor :)))
köpek dişleri çımak üzere ikisi birden baş göstermiş biraz salyalıyız da bugünlerde :))

işte ne kadar ters erkek anneleri kız ister kız anneleri de erkek
allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın

beyazmelekcim nazara inanırım ama burada sizlerden nazar değeceğine inanmıyorum
hepimiz bebek sahibiyiz ve birbirimizin çocuğunu o kadar benimsedik ve canı gönülden maşallah diyoruz ki hepsi bizim çocuklarımızı arkadaşları inşallah uzun süre bizim arkadaşlaığımız devam eder onlarda kaynaşır dost olurlar

denizannem döneyim valla hemen bu sefer ertelemek yok ona göre :))

Zeynacım sen nasıl kendini iyi hissedersen öyle olsun.Ama dün burası çok keyifliydi.Bence burayı da ihmal etme.

hepinize günaydın
hepinize desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim
bugün keyfim pek yerinde kızım çok iyi hava ona çok iyi geldi sanki bi anda kesti öksürüyü ateşi yoktu gece öyle güzel uyuduk ki sahura kalkamamışız bide kociş bile geç kaldı bi uyandık saat 9,30 kahvaltısınıda çok güzel yaptı çok mutluyum çokzemuszemuszemuszemuszemuszemus

lelalcim doğru diyorsun ben de burada nazar olacağına inanmıyorum çünkü hiçbirimizin birbirimizin bebekleri hakkında kötü düşündüğünü düşünmüyorum

h. minecim çook sevindin cidden iyi olsun da kuzucuklar gerisi önemli değil

minecim evet lcw malumm
üç aşağı beş yukarı aynı modelleri

ee bugüzel popolar bölee güsel bikini giyerler
zevkli ve kokoş annelerin zevkli ve kokoş kızları :)))

günaydın kızlar buraya pek fazla vakıt ayıramıyorum cunku benım oglan hıc durmuyor sureklı pesımde zaten oglen uykusu falanda hak getıre... neyse facedekı grup ıcın ıstek gonderdım haberım yoktu daha dun ogrendım. orda ıkı grup var bı 2008 kasım-aralık annelerı bırde 2008 kasım annelerı dıye bızımkı herhalde ıkıncısı??

lelal ve beyaz melek saolun canlarım onlar iyi olunca bizde iyi oluyoruz bende burdan nazar olacagına inanmıyorum çünkü herkez çok samimi ben bütün bebişleri çok içten seviyorum görür görmrez maşallah diyorum herkezinde öyle olduguna eminim

ya benim kızım bana anne demiyor ya
deli edecek bu kız beni
normalde seslerinirken abla veya meynaa die bağırıyor
eğer çok kızdıysa ve sinirliyse anniiii diye bağırıyor
dayısı ve teyzesinin canavarlığı bu :))

bunları gördükçe kız doğurasım geliyor valla,
durunun annesi yazdım canım:)

nazar konusundada daha öncede düşüncemi belirtmiştim zaten size katılıyoruma.s.a.s.a.s.

bayılırım annesine ismiyle seslenen bebeklere:))

benimki hiç bişii demiyor daha

Minecim çok sevindim.Bebekler sanıldığından daha da güçlü olurlarmış.Gün gün iyileşir o.Bak 1 günde bile nasıl farketti.Çok yakında tamamı geçer, daha da iyi olur.

Denizannem yakında der.Belki de kendine özgü bir anne deyişi var.Ağlarken falan nasıl ağlıyo?

Lelalim bizimki de annni diyo.Şimdilik bu kadar söyleyebiliyo.En güzel gel gel ve mama diyor.

ya bu anne niye daha zor bende kuduruyum bizimkide baba ,dede ,vey,hadi,del,aba,abla diyo anne demiyo anca çok zora gelince aglarken ayye diye aglıyo başka zaman tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…