2008 Kasım Anneleri

günaydın ;

geçmişe bakamadım ama fazla geçmiş te yok zaten ,leloşumun durusunu gördüm ,ben onu yerim plajların son gözdesi olcak ,maşşallah ..

h.mine sevindim canım boncuk gözlümün iyi olmasına ...

merhaba kızlar
sabahın 6 da gelen telefonla uyandık eşimin eniştesi (teyzesinin kocası) ölmüş kalp krizi geçirmiş eşim yola çıktı bende sersem gibiyim oğluşu uyuttum ama 7 de yine kalktı uykusu kaçtı herhalde biraz önce tekrar uyutmuştum 20 dk uyumadan kalktı bende hem onu sallıyorum hemde size yazıyorum
bu arada gece benden sonra ne kadar konuşmuşsunuz oku oku bitmedi

darkcım okullare ne zaman açılıyo cnm
bi rivayet bayram ertesi çarşamba diyolar ama
canım biz 1 eylülde başlıyoruz 1.sınıflar 14 ünde başlıyor diğer sınıflarda bayramın hemen ertesi günü çarşamba günü başlıyor canım

biz uzun zamandır 4+ kullanıyoruz benim oğluşta 9kilo ama primanın bezleri öyle çok büyük değil zaten ...gerçi sulu yaptığı içinde geçmiş olabilir

bu arada saat 1800 itibari ile iznim başlamış bulunmakta
yaşasın tatil diyorum ve hiçbitmesin istiyorum :lepi:

bu arada baksanıza beni kız hazır bile tatile

canım şimdiden iyi tatiller ve kızını kocaman öpüyorum o ne tatlılık allahım

canım sen mutlu olda önemli olan o ...

canım çok sevindim inşallah en kısa zamanda tamamen düzelir

beyaz melek oğluşunun alışmasına sevindim yeni evinizde huzurla oturun inşallah

basınız saolsun

ecemim başınız sağolsun canım allah sabır versin

yasmin benimkinde yakın görünmüyor, ba ba de de falan diyor hatta bazen kendi kendine çok şey söylüyor en son z sesini çıkardığını gözlemledim:) ama bilinçli kelimesi yok henüz, aman o da gelir endişelenmiyorum zamanla olur

basınız saolsun

ecemim başınız saolsun tatlı

ayrıca teşekkür ediyoruz a.s.

ecemim başınız sağolsun canım benim

ay öğrenciler bir bastırdı boş kalamadım yahu

başınız saolsun ecemim

hepinize teşekkür ederim kızlar

merhabalar herkeze,ecemim basin sagolsun hayatim..

biz bugün uzunca uyuduk kuzucumla..hala alisamadim hava degisimine galiba sürekli bi halsizlik var
üzerimde..burada havada serinledi benim kuzucugun üzerine giyicek mevsimlik hicbiseyi yok..babasi
gelince cikicaz biraz alisveris yapalim danaciga.offf bune yaa al al bitmiyor bunlarin eksikleri..cokta
cabuk büyüyorlar hepsi elimde patliyor..

kızlar koptum gülmekten zeynep ceylin uyurken çabuk çabuk çorbasını pişirip buraya döneyim diye acele ederken bardak kırdım tarhanayı döktüm .acele edermisin öyle olur

ecemim başınız sağolsıun canım

ecemim başınız sağolsun tatlım

hepinize teşekkür ederim kızlar
çilekçim malesef öyle o kadar çabuk büyüyorlarki giydirmeden küçülen kıyafetleri oluyor bu konuda tecrübeli olduğumdan oğluşa çok fazla almıyorum ama yine bir dolu kıyafeti var daha giymediği...

kızlar koptum gülmekten zeynep ceylin uyurken çabuk çabuk çorbasını pişirip buraya döneyim diye acele ederken bardak kırdım tarhanayı döktüm .acele edermisin öyle olur

gerçekten öyle bende şimdi savaşla çorbasını içirdim çekilişe az kaldıya yarı yere yarı üstüne yarı ağzına... ama bana daha çok iş çıktı tüm üstü değişti

ecemim ben ne görürsem aliyorumyaaa,bu yaptigima herkez kiziyor elinde kalicak yazikmi diil diye ama nebilim cok heves ediyorum aliyorum ..bundan sonra almiycam diye söz vermistim kendime ama olmadi..

minecim sana bi ton is cikti desene:))))

bende evlerimi süpüreyim bari oglusun keyfi yerindeyken.

selam kızlar.
yine kara batak gibi bi kayboldum bi geldim))
ee yeni şef geldi ya ..
işte o nefes aldırmıyo evde kaan bey..
3 gün boyunca ateşlenen oğlum gece gündüz bizi uyutmadı geçen hafta..ama çok şükür iyileşti.
şimdide huy değiştirdi ve istediği olmayınca sürekli ağlıyo
sürekli ellerinden tutup yürümek istiyo..
kayınvalidem isyanlarda..
napıcağımızı şaşırdık.
ben bu gidişle acilen bir bakıcı,anneme yardımcı almalıyım.
varmı tanıdığı olan yakınlarda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…