2008 Kasım Anneleri

Çıktım iyi oldu ama ben nedense bunalım takılyom canım bu günlerde,içimde bi sıkıntı var sanki.
off hayır olsun herşey.

Sende güle güle git güle güle gel tatlım.
Kuaföre uğramak iyi fikir

günaydın kızlar

lelalcim sağol canım, ya düşmesine çokk alışkınım sürekli düşüyor kafasını gözünü çarpıyorda bu kez allah korusun kırıldı falan gibi geldi onun için işte, neyse hatırlamak bile istemiyorum artık,

canım gün içerisinde mutlaka karşılaırız amayinede şimdiden size iyi tatiller, gönlüne göre eğlen dinlen:) kendinize ve duruyada iyi baka.s.

darkcım sıkıntı nedenin tatilin bitiyor olması olabilirmi :)

günaydın kasım güzelleri
lelacim iyi tatiler bol bol stresini at gel
denizannem geçmiş olsun Allah korusun
darkcım bencede tatil bitiyor diye sıkılmış olabilirsin
ama ben neden bu kadar darım sıkılganım boğuluyorum peki :çok üzgünüm:

gunaydın
denızanası gecmıs olsun ınsallah onemlı bırseyı yoktur
dun kendımı cok kotu hıssedıyordum bugun ıyıyım cok sukur

eylulde dusunce hemen dudakları ve yuzu bembeyaz oluyor cok korkuyor herhalde

herkese günaydın
lelalcim hadi iyi yolculuklar iyi tatilller şimdiden Aydın taraflarına da yolunuz düşerse beklerim mutlaka
içi sıkılanlar daral gelenler hayrola noluyor ev çocuk iş vs bunalıyoruz artık aynı şeylerden sanırım ama aslında hepimiz ya tatildeyiz ya yeni döndük yani enerji dolu olmamız lazım biz daha bugünlerde böleysek yıl içinde ne yapıcaz
d,n gecem berbat geçti benim de oğlan mahvetti bizi yine biraz işten çıktım gittim mutfağı bitirdim kapı dolap pencere fırın makinalar ne varsa sildim yıkadım bitti şükür bir tek içi yerleşecekti onu da iftardan sonra dedik iftardan sonra da Eymen'i getirdik yarım saat zor iş yaptırdı ya babasının kucağına gitmek istiyor ya da benim yürütece koyuyoruz iki geziyor tamam sıkılıyor sadece yere bırakırsak sesi çıkmıyor çünkü karıştıracak çok yer var heryere girip çıkıyor onu da ben bırakmak istemiyorum yerler tozlu herşey yerde diye puff odasına götürdüm ortada çekmeceleri var gidip gidip onları karıştırıyor oğlum yat uykun geldi yok oğlum şöle oğlum böle oğlum kafanı vuracaksın diyoruz yok tın yani daha yere koymadan elimizden balık gibi kayıyor fırtına gibi gidiyor yaa ve en nihayetinde olan oldu kaşını yine çekmecenin köşesine vurdu allahtan gözüne gelmedi çok az kalmıştı tabi ağla ağla artık susturabilne aşkolsun bir de gurur yaptı bende vurunca biraz kızdım ben sana gitme demedimmi diye o yüzden daha da çok ağlıyor zorla uyuttum varya aç aç uyudu ne beni emdi ne mama içti sinirinden içini çeke çeke uyudu babası da bende sinir olduk tabi kötü bir geceydi yani babası hemen kantaron yağı sürdü o da buzdolabındaydı soğuk olunca daha da çok bağırıyor aman allahım bu çocuklar büyüyecek ama bizim içimizde yağ kalmayacak
sabahta kalkmış direk izim odaya aa bir baktım yatağın başında sırıtıyor yatağı kurulmadı henüz minderinde yatıyordu yerden onun için bulunmaz fırsat oldu tabi

sen niye kendini kötü hissediyordun canım kendini kötü bişey yoktur inşallah bu arada hediye bölümüne yazdım canım özel mesajın gelmedi bana

Herkese günaydın.
Denizanası çok geçmiş olsun, ilk okurken acelerle bileği kıvrıldıyı "kırıldı" diye okumuşum nasıl kötü oldum anlatamam,neyseki bişeyi yokmuş,
Beyazmelek eymene de çok geçmiş olsun, kız bebekler sanırım bu kadar yaramaz değiller, kız anneleri daha az şikayetçiler düştüler, çarptılardan, benim oğlumun da hep bir yerlerinde buz aküleri ile dolaşıyoruz, bu kadar çok vurmaya maaşallah kafaları sağlammış,
Zeyna sen de sıkma canını bu kadar, bu tarla bahçe işinin yanına sen bir de face de brain buddies oyna bence çok iyi kafa dağıtıyor, yani en azından bende çok işe yaradı.

gunaydın kızlar herkese... bebıslerı dusup kalkan herkese gecmıs olsun.:)benımkıde habıre dusup duruyor gecen yıkarken farkettım bacakları hep kucuk morluklarla dolu daha sımdıden. :) ozel mesaj sıstemınde br arıza olabılırmı? cunku hılal1975 e mesaj attım sanırım gıtmedı? belkı o cevap yolladı bana gelmedı. bu arada facedekı farmville e bende acaıp sarmıs durumdayım. cok eglencelı braın buddy de oyle..ıcı sıkılana tavsıye olunur

günaydın kızlar
denizanası geçmiş olsun canım
lelal iyi tatiller iyi yolculuklar sanada kendinize iyi bakın
zeynacım sıkma kendini o kadar kendini yıpratma
ıcır ve beyaz melek sizlerede geçmiş olsun allah korusun

canım ben o oyunu çözemedim ya kafammı basmıyo benim yoksa:gitme:bi anlatsana sana zahmet

zeynacım sıkılma iyiyim de gül eğlen bi süre sonra kendinde inanmaya başlıyon iyi olduğuna
bak sıkıla sıkıla erken yaşlanıcaz
gamsız baykuşlarda gencecik kalacak yanımızda
çok var etrafımda kadın kocasından yaşlı gösteren bak ona göre:)

canım ben o oyunu çözemedim ya kafammı basmıyo benim yoksa:gitme:bi anlatsana sana zahmet

cnm hangısı sordun anlamadım ama anlatılacak farmville var cunku braın buddys i acınca yonlendırıyo o senı zaten. farmville de bir tarlan oluyo baslangıcta bıraz para veriyorlar sana. ekıyosun bıcıyosun. urunlerı topluyosun para kazanıyosun. sonra ıste yenı eklemeler yapabılıyosun tarlana falan fılan. tohumları store dan alıyosun. ıste kımı 2 gunluk kımı 3 kımıde 1 gunde yetısıyor.

hepinize çok teşekkür ederim kızlar, allah korusun minikleri

beyazmelek sizede geçmiş olsun canım, o ev toplanana kadar sana rahat yok ama eymen acayip eğleniyordur tahmin ediyorum

hepinize çok teşekkür ederim kızlar, allah korusun minikleri

beyazmelek sizede geçmiş olsun canım, o ev toplanana kadar sana rahat yok ama eymen acayip eğleniyordur tahmin ediyorum

uff sorma canım yaa tam onun istediği gibi ev şuanda eminim inden hiç toplamasınlar diye geçiriyordur

Denizanacim cok gecmis olsun canim,Allah korumus insl.birdaha tekrarlamaz.

Beyazmelekcim sizede cok gecmis olsun,,nevar sanki canlarini acitmasalar ama yok illaki agliyorlar sonunda.

iki gün öncede Deniz kafasini tv dolabina carpti fena halde sisti,ben hemen Aloe vera sürdüm morartmiyor ve sisini indirdi ama nasil agladigini bir ben bilirim,eliyle kafasini tuta tuta yavrum benim.

lelalcim ve darkcim tsk,ler fistiklar sizlerede aldik ama bakalim oturcakmi benim yaramaz.

Darkcim gezmelere gidilmis ohhh keyfini cikarrr vallahi ..

Llelosum simdiden iyi yolculuklar ve iyi tatiller sana canim,aksam üstü giremeyebilirim belki.

Darilgecncim büyüyselerde bitse su carpma isleri diycem ama sanirim dahda artiycak.

Azeynacik iyi ol daaa sende,bahce mahce bisiler yap kendine gel hadi.

Swetterr,Mine ve Mmmf cikler merhabalar sizede.

selam kızlar..
yine işteyim offf..
çok zor geldim bu sabah.birazda geç kaldım,servisi kaçırdım..
asorticim ve darkcım evet biz anca 9. ayı doldurduk.en sona kalanlardan olunca..sağolun iyi dilekleriniz için..
kaza geçiren miniklerimize geçmiş olsun.
lelalcim iyi tatiller..
çilekcim koltuğunuz hayırlı olsun cnm.
ah beyazmelek okurken valla sanki bizim oğlanı anlatıyor dedim.
anam bunlar ne kurtlu:))
2 dk. rahat yok.
bizimki dün babasıyla gitmişler oyuncak almışlar.laptop gibi harfler var ve basınca kelime söylüyo,müzik çalıyo.
biraz oynadı sıkıldı hemen.bide biz yürüteç almamıştık.ama şu 2 haftadır sürekli ellerinden tutup gezdirmemizi istiyo.
akşama kadar..
dün bitanede araba almışlar.tutunarak kendi gidebiliyomuş.
daha pek anlayamadı akşamdan beri..
bende çıkıyorum şimdi..
Gizia nın defilesine gidicem 5 de taksime..
saçlarım çok fena dökülüyo..
kel kaıcam.
eve geçerken kısacık kestireyim diyorum.
hazırlanıp çıkarım sonra..
herkese iyi hafta sonları..

ay azocum aklımdaydı unutmuşum kızlara sorayım diyrdum iyi hatılattın
kızlar yaa benim de saçlarım çok dökülüyor gidip kısacık kestirdim iyi olmuştu biraz azaldı boyattım falan neredeyse sıfıra inmişti şimdi yine başladı biraz uzadı diye mi acaba yaa yine kestirmek istemiyordum aslında uzatasın vardı ama çok dökülüyor bir de keçe gibi oldu resmen çok sert kremler kullanıyorum ne yapsam faydasız:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…