2008 Kasım Anneleri

ay kızlar bende çok üzüldüm inşallah kısa sürede atlatırlar çok şükür bizde hiç bukadar erken dogum olmamıştı yanlış hatırlamıyorum dimi

dünkü kalabalığa bak bugünkü boşluğa bak hergün çekilişmi yapalım kızlar herkesin burda olması için kaydirigubbakcemile3
eve gittim geldim iki şey yazılmış sadece tüüü yazıklar olsun :mymeka:

insanoğlu da ne nankör dimi çok yazarlar amma çok yazmışınız okuyamadım geçmişi diye şikayet ederiz az yazılır kimse yok diye ne yapsak yaranılmıyor

valla beyazmelekcim ben kestirdikten kısa süre sonra azaldı ve şimdi durdu dökülmesi, yaplılan şeyler pek işe yaramıyor bildiğim kadarıyla, uzatmak istiyorsan kızlardan vardır illaki bilen yada kuaförüne sorabilirsin, birde bu konuda o kadar çok şey varki bitkilerle yağlarla yapılan üşenmemek gerekiyor, ayrıca yılmamak gerekiyor,
ha unutmadan kansızlıktanda kaynaklanabiliyor, doğumdan sonra kan sayımı yaptırdınmı hiç?

Ben yılan yağı kullandım saç dökülmesi için. 1. ayın sonunda fark etti biraz... Aktarlardan bulabilirsin canım. Yalnız bu aralar yine başladı saçlarım dökülmeye. Yine bi kür yapsam fena olmaz sanırım...

valla canım doğumdan sonra kan sayımı yaptırmadım hamilelikte yapıldı sadece o zaman sorun yoktu
ben kestirdikten sonra da bitmişti şimdi yine başladı her uzadığında yeniden mi başlayacak benneyaptımki

valla yılanyağını iyi dedin canım ama işte denizanasının dediği gibi böle şeyler için üşenmemek lazım o da bende yok iki gün sürerim sonra biter kaç tane ürün öle gitmiştir benim mirmirmirmir

selamkızlar...
dün giremedim 2 akşamdır misafirim geliyor çocuklu..dünküler habersizdi..dün bir de öğleden sonra
eşimin işiylealakalı katılmamaız gerekenbir davet vardı..derken bugün oldu..

yaa benim deaçar açmaz gözüme karakız doğurdu topiği takıldı..allah yardımılarıolsun..çokerken..

geçen sene hatırlıyorum eylül annelerinde daimond gibi bir isim ama yanlış yazdım tam hatırlayamadım

oarkadaş ta 28 veya 29.haftada doğum yapmıştı..yaa hamileleik bana çok zor gelmişti..bekle bekle..offf

eski günler geldi aklıma..

beyaz melek canım bende saçlarımı kestirince dökülme azalmıştı..oğlum uyurken geçmişe bakayım

hoşgeldin canım valla ben de kestireceğim heralde öle kremle yağla falan uğraşamam ben kendimi biliyorum ilk defa da bu sene uzun saçlara bir özeniyorum ki sormayın puff neyse ileride uzatırım artık

bebeklerimiz biraz daha büyüsünler o hevesimizi de alırız meleğim..uzatırız fön de çektiririz boyarız da zaten benim üst önlerde bayazlamalar var..halbuki sülalede yoktur erken beyazlama..kadınlarda yani..

ama ben şuan kısadanb da memnunum.bu halde bile gece uyanıyorum ya o an sıcaktan ve sıkıntıdan o boynuma değen saçları bile kesmek istiyorum bazendelikafadulden

O BENDE DE VAR CANUM BAKMA UZATICAM DİYORUM ENSEDE AZICIK SAÇIM VAR ONU BİLE BAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUM YANDIM DİYE
AMA İŞTE BÖLE ÇARŞIDA SAÇLARINI SAVURA SAVURA GEZEN ÇITIRLARI GÖRÜNCEDE İÇİM GİDİYOR HEVESLENİYORUM :çok üzgünüm:

ay bende üzüldüm karakız a ,allah şifalar versin tez zamanda

bende saçıma röfle yaptırmıştım hani bir ara :)) sıkıldım ,geçen gün kocam boyadı saçımı çikolata kızıla :)) pekte becerdi ama haa ,kırk yıllık kuaför gibiydi ..

şişşşttt neler oluyor burada bakiimmm kaydirigubbakcemile3
evett son hazırlıklar yapıldı annemdeyiz şimdi
sabah buraya geldik eşim bıraktı ve işe geçti o
öğlen gelene kadar bende kuaför işlerimi hallettim
şimdi herşeyimiz hazır iftardan sonra yola çıkıcaz hayırlısıyla

neler olmuş diye şöle bir baktım
aklımda kalan 2009annelerinden karakızın erken doğumu
allah anneye de bebeğe de acil şifalar versin
inşallah toparlarlar kendilerini
içim fena oldu okuyunca

beyazmelekcim saç dökülmesi bende inanılmaz durumda
hatta az önce annemle de onu konuşuyorduk
kel kalıcam sonunda diyorum
şuan mevsim dönmesi zaten dökülme başlar ama benimki 4. aydan sonra sürekli devam ediyor ne kestirmeyle ne de boyamayla toparlanmadı.. en sonunda dermotoloğa gidicem heralde ..

eylülcüm yeni imajın hayırlı olsun tatlım

bu arada iyi yolculuklar ve iyi tatiller diyen herkesi kocaman öpüyoruz bol resimlerle geri dönüces inşallah a.s.

bu arada ben yokken çok konuşmayın valla gelince okumak zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…