- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #37.841
ay bende üzüldüm karakız a ,allah şifalar versin tez zamanda
bende saçıma röfle yaptırmıştım hani bir ara :)) sıkıldım ,geçen gün kocam boyadı saçımı çikolata kızıla :)) pekte becerdi ama haa ,kırk yıllık kuaför gibiydi ..
ay bende üzüldüm karakız a ,allah şifalar versin tez zamanda
bende saçıma röfle yaptırmıştım hani bir ara :)) sıkıldım ,geçen gün kocam boyadı saçımı çikolata kızıla :)) pekte becerdi ama haa ,kırk yıllık kuaför gibiydi ..
şişşşttt neler oluyor burada bakiimmm kaydirigubbakcemile3
evett son hazırlıklar yapıldı annemdeyiz şimdi
sabah buraya geldik eşim bıraktı ve işe geçti o
öğlen gelene kadar bende kuaför işlerimi hallettim
şimdi herşeyimiz hazır iftardan sonra yola çıkıcaz hayırlısıyla
neler olmuş diye şöle bir baktım
aklımda kalan 2009annelerinden karakızın erken doğumu
allah anneye de bebeğe de acil şifalar versin
inşallah toparlarlar kendilerini
içim fena oldu okuyunca
beyazmelekcim saç dökülmesi bende inanılmaz durumda
hatta az önce annemle de onu konuşuyorduk
kel kalıcam sonunda diyorum
şuan mevsim dönmesi zaten dökülme başlar ama benimki 4. aydan sonra sürekli devam ediyor ne kestirmeyle ne de boyamayla toparlanmadı.. en sonunda dermotoloğa gidicem heralde ..
eylülcüm yeni imajın hayırlı olsun tatlım
bu arada iyi yolculuklar ve iyi tatiller diyen herkesi kocaman öpüyoruz bol resimlerle geri dönüces inşallah a.s.
bu arada ben yokken çok konuşmayın valla gelince okumak zor olur
merhaba darkcım ben burdayım ama çok kötüyüm, deniz akşam 9 gibi balkonda perdeye ulaşmaya çalırken her zamanki gibi poposunun üzerine düştü ama düşerken sağ ayağı bilekten fena kıvrıldı, böyle düşünce hiç ağlamazken çok fena ağlamaya başaladı, kucağıma aldım falan susmadı neyse buzdolabının önene götürüp kapağı açtım orayı çok sever, sustu sonra yere koydum allaha şükür iki ayağınında üzerine basarak bir güzel karıştırmaya başladı, ama ben çok kötü oldum ağla ağla, tansiyonumda düştü, çok başım ağrıyor şimdi
Hoşgeldin o zamanmeraba ben nisan annesiyim,,,, korkmayın şaşıbeş deilim biliyorum kasım annelerindeyim ama nisan anneleri beni şutladı : )))) bu güne kadar çok fazla bilgisayar başına oturamadım, dolayısıyla da konulara hakim olamadım bu yüzden de beni aralarına almak istemediler....... yani çok fazla elektriklenemedik..... ben bu elektiriği kasım annelerinde buldum sankiiiiiiii..... ilginize şimdiden teşekkür eder, ellerinizden öperim.... bi de ben çatlak eylülün ,,,, çılgın arkadaşıyım....
Bunların hepsini yaptıysan bravo ne diyeyim ki sana.Eline sağlık.Süzme mercimek çorbası nasıl oluyor?Ben süzmem hiç? Dün de erkek kardeşim sordu bana ,çorbayı nasıl yaptığımı ve süzüp süzmediğimi.Bak sen de üstüne geldin.Hangi aşamada neyi süzüyorsun canım?merhaba kızlar
o kadar yorgunumki daha yeni oturuyorum akşama iftara misafirlerim var yemekti temizlikti çocuktu derken saat altı buçuk olmuş bi sofrayı kurmak kaldı biraz dinleneyim onu yapacağım
misafirlerime
süzme mercimek çorbası
paçanga böreği
zeytinyağlı biber dolma
kağıt kebabı
patates püresi
ve incir tatlısı yaptım
keşke hepimiz yakın otursaydıkta sizlerde gelseydiniz ne güzel olurdu
biraz geçmişe bakayım gelirim yine...
yi tatiller canımşişşşttt neler oluyor burada bakiimmm kaydirigubbakcemile3
evett son hazırlıklar yapıldı annemdeyiz şimdi
sabah buraya geldik eşim bıraktı ve işe geçti o
öğlen gelene kadar bende kuaför işlerimi hallettim
şimdi herşeyimiz hazır iftardan sonra yola çıkıcaz hayırlısıyla
bu arada ben yokken çok konuşmayın valla gelince okumak zor olur
Öyle boyadı etti demekle olmaz şeker,hadi foto çek de göster bize en kısa zamandaa-tatlicadiarzu-ay bende üzüldüm karakız a ,allah şifalar versin tez zamanda
Canım ya Denize çok geçmiş olsun.bende çok kötü oldum yaa allah yardımcıları olsun
bizde en erken 10 ekimdi
meraba ben nisan annesiyim,,,, korkmayın şaşıbeş deilim biliyorum kasım annelerindeyim ama nisan anneleri beni şutladı : )))) bu güne kadar çok fazla bilgisayar başına oturamadım, dolayısıyla da konulara hakim olamadım bu yüzden de beni aralarına almak istemediler....... yani çok fazla elektriklenemedik..... ben bu elektiriği kasım annelerinde buldum sankiiiiiiii..... ilginize şimdiden teşekkür eder, ellerinizden öperim.... bi de ben çatlak eylülün ,,,, çılgın arkadaşıyım....
Bunların hepsini yaptıysan bravo ne diyeyim ki sana.Eline sağlık.Süzme mercimek çorbası nasıl oluyor?Ben süzmem hiç? Dün de erkek kardeşim sordu bana ,çorbayı nasıl yaptığımı ve süzüp süzmediğimi.Bak sen de üstüne geldin.Hangi aşamada neyi süzüyorsun canım?
Annem geçen güzel yapamamıştı daKardeşim bana o yüzden sordu.benimki lezzetli olur ama süzmem hiç.Blendırdan geçiryom ben.En son.
canım hepsini yaptım üstüne bide temizlik yaptım daha yeni gittiler
canım süzme mercimek çorbası dediğim bende blendırdan geçiriyorum mutlaka tavuk suyu kullanırım havuç patates soğanı rendeleyerek tavuk suyunda düdüklüye atıyorum piştikten sonra blendırdan geçiriyorum az bir unu bir iki yemek kaşığı sıvı yağla kokusunu aldıktan sonra blendırdan geçirdiğim mercimeği katıyorum ve bir taşım kaynatıyorum üzerine tereyağla pul biber yakar servis sırasında dökerim bildiğin mercimek çorbası ama çok lezzetli olur ama lezzetini veren tavuk suyu canım..
bu arada şimdiden iyi yolculuklar canım malesef tatil bitti salı günü iş başı hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?