2008 Kasım Anneleri

güle gülekullan canım..

röflenin üzerine tuttumu..ben de düşünüyorum/...

lelalcimiyitatiller şekerim..iyi eğlenin

lelal güle güle git canim sende tadini cikar

karakiza bende cok üzüldüm ya gecen sene hamilelik dönemim geldi aklima

herkese hayirli iftarlar
daha ben yemek yapcam daha 3,bucuk saat var

aa pek iyi olmuş benimkine de desem becerirmi acaba

hadi canımcım iyi yolculuklar sana da iyice gez eğlen enerji depolamış bir vaziyette bomba gibi dön :smiley-cool:

merhaba kızlar
o kadar yorgunumki daha yeni oturuyorum akşama iftara misafirlerim var yemekti temizlikti çocuktu derken saat altı buçuk olmuş bi sofrayı kurmak kaldı biraz dinleneyim onu yapacağım
misafirlerime
süzme mercimek çorbası
paçanga böreği
zeytinyağlı biber dolma
kağıt kebabı
patates püresi
ve incir tatlısı yaptım
keşke hepimiz yakın otursaydıkta sizlerde gelseydiniz ne güzel olurdu
biraz geçmişe bakayım gelirim yine...

beyazmelek benimde hala saçlarım çok dökülüyor bide röfle yaptırmıştım denizede bolca girdik kel kalmasam iyidir vallahi tomar tomar dökülüyor şu yılan yağını bide ben deneyeyim

Selam kızlar,

Eşim geldi bugün bizi almaya.Yarın eve döneceğiz inşallah.bu yaz tatili de burda bitti :))

Bugün arkadaşım eşim ben ve kardeşim dışarıdaydık biraz lafladık felan.ıyiydi.Son günü iyi değerlendirdim.

Şimdi valiz hazırlayacağım.Sonra duşumu felan alırım.Gece boşluk bulursam girerim.Bulamazsam artık evden girerim.

Görüşürüz kızlar çok öptüm.Muakssss

meraba ben nisan annesiyim,,,, korkmayın şaşıbeş deilim biliyorum kasım annelerindeyim ama nisan anneleri beni şutladı : )))) bu güne kadar çok fazla bilgisayar başına oturamadım, dolayısıyla da konulara hakim olamadım bu yüzden de beni aralarına almak istemediler....... yani çok fazla elektriklenemedik..... ben bu elektiriği kasım annelerinde buldum sankiiiiiiii..... ilginize şimdiden teşekkür eder, ellerinizden öperim.... bi de ben çatlak eylülün ,,,, çılgın arkadaşıyım....

ayy kuzuumm çok geçmiş olsun kıyamam yakışılımaa yaa :gitme:

iyi geceler kızlar
denizanası geçmiş olsun canım ,allaha şükürki bişey olmamış ,allah korusun ,çok dikkatli olmak lazım artık
lelalcim canım güle güle git gel ,eğlen iyice tadını çıkar canım yokun açık olsun

scsayse hoşgeldin canım ,güzel paylaşımlar dileğiyle ..

Hoşgeldin o zaman
Seni Çok Seviyorum ayşe :))))) Nickinin açılımını böyle okudum nedense kaydirigubbakcemile3
Bizim elektiriğe dikkat et yannızz çok fazla akım oluyo :jeyyar:

Bunların hepsini yaptıysan bravo ne diyeyim ki sana.Eline sağlık.Süzme mercimek çorbası nasıl oluyor?Ben süzmem hiç? Dün de erkek kardeşim sordu bana ,çorbayı nasıl yaptığımı ve süzüp süzmediğimi.Bak sen de üstüne geldin.Hangi aşamada neyi süzüyorsun canım?
Annem geçen güzel yapamamıştı da Kardeşim bana o yüzden sordu.benimki lezzetli olur ama süzmem hiç.Blendırdan geçiryom ben.En son.

yi tatiller canım

Öyle boyadı etti demekle olmaz şeker,hadi foto çek de göster bize en kısa zamandaa-tatlicadiarzu-

bende çok kötü oldum yaa allah yardımcıları olsun

bizde en erken 10 ekimdi
Canım ya Denize çok geçmiş olsun.
Ayağa kalktığına göre bişey olmamıştır.
Bende senin gibiyim yaaamafoldumben
Onun acı çığlıkları bir ok gibi batıyo değil mi:gitme:
Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın.Yavrularımızı korusun:Saruboceq:

hoş geldin aramıza canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…