2008 Kasım Anneleri

iyi akşamlar kızlar..
zeynacım geçmiş olsun cnm.hasta olmuşsun..
zencefili bala karıştırıp sabah akşam iç.süper iyi geliyo boğaza..
tecrübeyle sabittir kuşum.
şöle biraz geçmişe bakim geliyom..

andinacım bende onaylamıyorum bu durumu.kızların sölediği gibi bakıcını uyar bence.izin günlerinde buluşsun sevgilisiyle..
eylülcüm ben haber falan izleyemiyorum nezamandır.vakit yok valla hiçbişeye..ama haberim var sel baskınlarından sana ve madur olan herkese çok geçmiş olsun..

ay sağolun kızlar ,bizim civarda bişey yokta yakın yerlerde var tabi ,allah yardım etsin ne diyim ,ben sadece tüm gün yağmuru ve kapımdan akan seli izledim ,bilanço akşam çıktı ortaya tabi..

zeyna dikkat et tatlım yarında oraya geliyomuş haberin olsun ,kocaeli ,sakarya ,bolu da şiddetli yağış var dedi haberler..

Eylülcüm geçmiş olsun.

Zeynacım sanada acil şifalar.

Gulbeşeker bende düdüklü kullanamazdım.hatta senin gibi almamıştım bile.korkuma.
Ama tefal aldım clipso çok rahat.

mmmfcim dişiniz hayırlı olsun.

azo pek görüşemiyoruz canım senlede.nasılsınız?

selam kızlar
bayadır vaktim olmuyor kk ya girmeye, arada girip okuyorum ama yazmaya hiç zaman bulamadım, aralarda kalimero ve lelalin sorduğunu gördüm a.s.a.s. başka varsada kaçırmışımdır, mazur görün artık
tüm gün okuldayım, neyseki işlerimi baya toparladım, yakında daha sık girerim heralde

son sayfada gördüklerimden eylül geçmiş olsun canım aman dikkat et allah korusun ve madurların yardımcısı olsun

lelalcim tatilin güzel geçmiş anladığım kadarıyla senin adına sevindim canım

sanırım zeyna ve dark hasta, size ve tüm hastalara geçmiş olsun

bu kadar aradan sonra çok saçma ve bölük pörçük oldu kusuruma bakmayın hepinizi ve yavruları öpüyorum

Kızlar Ceren in spor tarzı patik ayakkabısının tekini annemlerde unutmuşum.

burdada ayağıa olan bi tane vardı, onuda dışarda giydirdim.

evde giyecek bi çorap gibi altı kauçuk şey aldım ama onu az daha sonra giyecek.

Şimdi evde ne giydirmeliyim??? Yerler soğuk yere basıyo.ne almalıyız?

kızlar günaydın

yorumları okudum , hepiniz ağız birliği etmişcene konuş bakıcıyla demişsiniz artık bana da konuşmak düşüyo , ama kırmadan bozmadan nasıl konuşcam önce bi plan yapmam lazım mafoldumben

eylülüm geçmiş olsun , gerçi diğer bir topicte daha yazdım ama babam da çatalcada mahsur kaldı , yollar gitmiş nasıl döncek bilmiyorum , dün tüm gece o fırtınada oturdu yazlıkta bi başına elektrikler de yokmuş tabi , çok merak ettim babişimi , seni , piroşun ailesini...umarım herkes iyi olur :sinifsinif:

darkcım ben evde çorap giydiriyorum , açıkcası batuya hiç ayakkabı giydirmedim daha , bi hediye gelen bi ayakkabı vardı ilk defa geçen gün piroşa ziyarete gittiğimizde giydirdim ama orda bile eve girer girmez çıkarttım , ben altı kaymaz çoraplarla idare edicem kışın da canımcım..

azocum katılım için sayfanın solunda gruba katıl gibi bi yer olması lazım onu tıklıyosun saphira da seni kabul ediyo , bilemem tabi kabul etmek ister mi istemez miiiii , şaka yapıyorum gülümcüm zemuszemus

öptüm sizi gidip çalışim biraz , öğleden sonra avcılarda randevum var bakalım nasıl gitcem oralara laelaelaelaelae

Herkese günaydın.Kızlar ıstanbul ne biçim olmuş ya.Bu kadarını tahmin etmiyordum.Eylülcüm çok geçmiş olsun.Sabah haberlerde gördüm.Allah daha beterinden korusun.

Zeyna geçmedi değil mi boğaz ağrın?Sıcak şeyler iç dinlen canım ya.

Kalimerocum sen düzeldin mi?

ıYı HABERLERıNıZı BEKLıYORUUUZ...

slm arkadaşlar günaydın..

bütün hasta bebişlere ve annelerine geçmiş olsun..

bişey soracaktım size ne zamandır..

temizlik ürünlerinizi değiştirdiniz mi..

ben amwayın ürünlerine geçtim oğlum emeklediğinden beri ama hala banyoda domestostan vazgeçemiyorum..
geçenlerde farkettim her banyo temizlendiğinde oğlum bi kaç sefer hapşırıyor..
annemlerde banyo temizlenirken baktım koku salona kadar geliyomuş meğer insan farketmiyo burnu alışınca ama farkettim orda..
organik olduğu için banyoyu sanki tam hijyen hale getirmez gibi geliyo..çünkü malesef oğlum banyoyada giriyo emeklerken yada duvarlarda sıralarken..

siz neler kullanıyosunuz..
o kadar çok kanser haberi alıyorumki artık etraftan çok tedirgin oldum bugünlerde..
en büyük zararıda detarjanlar veriyomuş..
cevaplar için teşekkürler şimdiden..

andinacım yeni gördün bakıcı meseleni bende kesin konuş derim..
neler okuyoruz..
hatta okuduğum bi haberden sonra dışarda insanlar istese bile vermemeye çalışıyorum kimi çok yadırgıyo ama o kadar savunmasız masumlarki o kendini koruyabilene kadar benim onu korumam lazım diye düşünüyorum canım..

sen fazlasıyla duyarlı bir annesin zaten..bakıcısıyla en iyi yolla konuşacağına eminim canım..

günaydın arkadaşlar..
geçmişe çok bakamadım..umarım herkes iyidir..
estel bende ıslak zeminlerde domestos kullanıyorum..Parkelerde pronto kullanıyorum..
Fayansların dezenfekte olması için çamaşır suyu kullanmam gerekiyor gibi geliyor ve asla vazgeçemiyorum..

Estelciğim ben herzamanki deterjanlarımı kullanıyorum.Alışmasını istiyorum herşeye.Yalnız o ortamdan uzak tutarım bebeğimi.Mutfakta, banyoda kullanırken onu salona bırakıyorum.Çok esirgemek istemiyorum.Ne zamana kadar onu koruyabiliriz ki bu durumlardan.Mesela şimdi işyerinde halılar siliniyor ama sırılsıklam çamaşır suyuyla.Nereye gideyim.Demem şu ki domestosa devam:))

bende domestostan başka bişeyle asla temiz olmaz zannediyodum ama oğlum hep emekliyor ellerini yüzüne gözüne sürüyor..
evin içine kullanmayı bıraktım ben..
bulaşık tederjanımı tabletimi filanda değiştirdim..ama banyo çoook zor..aslında eşim sanada zararlı diyor..aslında bi kutu amway alıp denemekte fayda var..temiz olacakmı olmıyacakmı anca öyle görücem heralde..

canım mikroba karşı bende senin gibi düşünüyorum çok sakınmıyorum parkta markette filan..istediği yere dokunsun hissetsin istiyorum..
ama kimyasalların bağışıklığı olmazki..yani vücudun alışması söz konusu değil..
canım sanada kolay gelsin oruçlu oruçlu hiiç çekilecek koku değil:)

günaydın kızlar,

deterjan yerine fayansları karbonatlı suyla ya da arap sabunu ile temizleyenler var

ben de yasmin gibi şimdiye kadar ne kullandıysam aynı şeyleri kullanmaya devam ediyorum
kendi evimizde çocuklarımızı koruyabiliriz ama dışarıda kocaman ve korumasız bir dünya var
o dünyaya hazırlıklı ve dayanıklı olmaları gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…