2008 Kasım Anneleri

benimkide krc düdüklü,eski tip olanlardan değil yani.içinde basınç varken açman,düdüklünün patlaması filan möümkün değil baya güvenli bişey yapmışlar.benim elim ayağımdır düdüklü

kızlar herkese merhaba

andınacım benım fıkrımde bakıcıyı uyarmak yonunde.ben olsam dırek uyarır ve asla benden ızınsız dısarı cıkmasını ve yabancılarla konusmasını ıstemezdım.

annemde tefalın yenı duduklusunu kullanıyor clıpso olan.cok da memnun ama ben kullanmıyorum.alırsamda clıpso yada benzerı bır duduklu alırım.

herkese hayırlı ıftarlar...

ay o clipso lu olan krc miydi tefalinmi karistirdim reklamlardada bazen cikiyor bend eondan istiyorum

kızlar atv de çatalcayı gösteriyor izleyin ,işte bizim burası bu hale geldi ..

seyrettim canım çok geçmiş olsun
senin yaşadığın yerde böylemi oldu canım benim ayy seyrederken tüylerim ürperdi
bi senesi bizim burası ortaçeşme tokatköyde de böyle bi felaket yaşamıştık
Allah bir daha yaşatmasın

evet eylülcüm bende seyrettim.. mübarek gün insanların içinde kaldığı zor duruma çok üzüldüm ya..
Allah yardımcıları olsun.. inş. devlet el atarda kendilerini toparlamalarına yardım ederler.. insanlarda ev eşya hiç bişey kalmamış..

maytabım sizinde 3. dişiniz hayırlı olsun kısa zamanda tüm dişler çıksın bitsin.
bugün yemeyen çocuk nasıl our anladım şimdiye kadar hiç yememezlik yapmadılar özellikle kaan biraz tontiş olduğumuz için çok mama tüketiyorduk bugün bir sabahtan kahvaltı niyetine verdiğim muhallebden az yedi bu vakit oldu ağzına sağlam bir lokma girmedi uyurken içtiği mamayla duruyor..çorbayı içmedi bir danone yedi meyve getirdim armudu çok seviyorlar yumuşakça veriyorum tükürüyor çorbayıda öyle yaptı zorla tıktım az armut yedirdim..kerem güzel yedi maşallah çorba felan..meğer üstten dişi çıkmış akşama doğru farkettim..çabuk çıksın bu dişler ya..

ayyyy kızlar ben geldim
ay çok özlemişim ya
hiç geçmişe bakmadım inşallah iyisinizdir hepinizi sevgi muhabbet ve hasretle öpüyorum...

hoşgeldin canım

canım ben senin yerinde olsam ciddi ciddi uyarırdım çocuğa bakarken böyle şeylere müsade etme canım

canım malesef diş çıkarırken öyle hiç bir şey yemiyorlar kaan beyin dişide hayırlı olsun canım inşallah tüm dişlerini kolay çıkarırlar

ayyy İstanbul,tekirdağ ne olmuş anam öyle,yazık günah o insanlara yaaa ((

evet gerçekten çok üzüldüm

eylülcüm geçmiş olsun

oğluşu uyuttum ama çok ağladı uyku gözlerinden akıyor 4:20 de uyandığı bir daha uyumadı ateşi felanda yok ama çok zor uyudu kuzum gazı vardı herhalde çıkarınca rahatladı uyuya kaldı uzun zamandır yaşamıyorduk herhalde üşüyor çorapta giydirmiyorum gündüzleri çıplak ayaklarıyla hep yerlerde ondan mı oldu acaba... inşallah rahat bir uyku uyur kuzum

sağolun kızlar gerçekten kötü bir tablo ,allah beterinden saklasın ..

bende muhallebili kadayıf yaptım ,soğumadı bile ama dayanamadım yiyorum ..çokta güzel olmuş hımmmm..

eylülcüm allahtan sen üs katdasın tatlım sizin orası da yokuş aşağı gibi
bizimkilerde hemen teyzemi aradılar eve bişey olmazda dükkandan kortular bizimkiler
ardından da tekirdağdaki amcamlar arandı neyseki zarar ziyan yok bizimkilerde çok şükür
valla allah yardımcıları olsun tüm zedelere
ben hani şu evi su basmışta anneyi sel suyu sürüklemiş sonra cenazesini bulmuşlar ya orada koptum içim elvermedi nasıl bir şeydir allahım bu

nazlıcım arada yapıyorlar böle yememzlik
aman dişten falan geçici olsun da sorun değil bir gün yememeleri .

eylül hanım afiyet olsun löp löp et olsun diyim ne diyim sana daha .. :)))

elıfsevdecım clıpso olan tefalın ama karacanında muadılı var.

eylulcum cok gecmıs olsun sana tum trakyada yasayanlara.Allah yardımıcınız olsun.cok zor bır durum.

kızlar bayram ıcın bende ankaraya geldım annemlere oglumla.ama oglumun uyku duzenı cok bozuldu.kendı kendıne uyuyan cocuk uyumaz oldu.ayagımda salla salla zar zor uyuyor.gunduzlerı sorun yok ama aksam yanı gece uykusuna yattıgında uymuyor kendı kendıne.bagrıs cıgrıs benı cagırıyor.ne yapacagım bılmıyorum.eve donunce umarım eskı duzene gırer.bırde rahat rahat yatsın dıye yatagını da getırdık pasanın.saga sola yukarı asagı tur atmazsa uyumuyo cunku.(yatagımız park yatak bu arada)

slm kızlar
nassınız bakem valla geçmişe bakamadım bakacak mecalimde yok hala toplanamadım boğazlarım çooook kötü
eylülcüm geçmiş olsun valla izlerken hep sen geldin aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…