- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #39.281
askolsun kızlar ana yemek fıkrı ıstemıstım ama kımse gormedı anlasılannn
neyse ben cıkayım en ıyısı
ben geldimmm , sefil haldeyim , tüm gün hadımköyde müşteri gezdim , ayaklarıma kara sular indi :sinifsinif:
şimdi de kuaföre gidicem , kendimi sarışın yapacam laelaelaelaelae
kızlar ya eve erken geldim ya , benim bakıcı almış batuyu yolun köşesinde sevgilisiyle buluşmuş , tam taksiden iniyodum bi baktım bunlar köşede , bende 10-15 metre gerideyim beni fark etmediler.. bi an tereddüt ettim gitsem mi yanlarına diye sonra neyse dedim annemlere girdim ama içim rahat etmedi indim tekrar aşağı el salladım beni görünce adam hemen uzaklaştı bakıcı yanıma geldi , bişey yokmuş gibi yaptım sanki görmemiş gibi ama çok tuhaf oldum, bi de en kötüsü adam habire batuya sarılıyodu içim gitti benim oğlum 45 gündür babasını görmüyo , sarılamıyo elin adamı sarmaş dolaş offf siz olsanız napardınız?
Andinacım zor durum.Ne tepki vereceksin.Tanımadığın bir insan bir de.Ya valla ben olsam kızardım.İzinli zamanlarında buluşsun derim.Ya ben güvenemem bakıcının sevgilisine.Ben olsam ufak yollu uyarırdım.Mesela az önce gördüm seni, kimdi gibi ufak ufak sorarım, mimiklerimle rahatsız olduğumu hissettiririm.Bir de sevgilisi yanındayken bakıcı ihmal ederse ufaklığı.Yarın birgün yürüyecek bebiş.Sadet şu ufak yollu uyarı yaparım ben olsam.
koskoca hatunum maşşallah enine boyuna:) hala düdüklüde yemek yapmaya korkarım ve benim düdüklü tencerem yoktur ...
Gülbeşeker hoşgeldin canım
hmmm güzele benziyo
ben bu milkföyleri dedğin gibi açıp içine ceviz şeker tarçın ceviz yerine fındıkta oluyo koyup sarıp 2 parmak genişliğinde kesip tepsüye dizip üzerine erittiğin margarinden sürüp fıreına veriyosun çıkınca şerbet döküyosun
gürün baklavası bunun adı ama çok güzel oluyogürün ne demekse
koskoca hatunum maşşallah enine boyuna:) hala düdüklüde yemek yapmaya korkarım ve benim düdüklü tencerem yoktur ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?