2008 Kasım Anneleri

minik kalimero yemek konusunda uzmanlarımız(mmmf, safiş) yanıtlar diye sesimizi çıkarmadık
kız safiş senin yanına staja geliceğim
eğit beni, ben de buzluğa sebze atmak istiyorum, değişik çorbalar yapmak istiyorumzemuszemus

askolsun kızlar ana yemek fıkrı ıstemıstım ama kımse gormedı anlasılannn
neyse ben cıkayım en ıyısı

Kalimerom hazırda köften varsa fırında patatesli köfte yap.İzmir köfte gibi yani.Köfteleri diz, sonra patates, domates ve biberleri.Salçalı sosuna biraz sarımsak katıp ver fırına be gözüm.Sıkılma canım.Yanınada bezelyeli pirinç pilavı yapıver be güzelim.

ben geldimmm , sefil haldeyim , tüm gün hadımköyde müşteri gezdim , ayaklarıma kara sular indi :sinifsinif:

şimdi de kuaföre gidicem , kendimi sarışın yapacam laelaelaelaelae

kızlar ya eve erken geldim ya , benim bakıcı almış batuyu yolun köşesinde sevgilisiyle buluşmuş , tam taksiden iniyodum bi baktım bunlar köşede , bende 10-15 metre gerideyim beni fark etmediler.. bi an tereddüt ettim gitsem mi yanlarına diye sonra neyse dedim annemlere girdim ama içim rahat etmedi indim tekrar aşağı el salladım beni görünce adam hemen uzaklaştı bakıcı yanıma geldi , bişey yokmuş gibi yaptım sanki görmemiş gibi ama çok tuhaf oldum, bi de en kötüsü adam habire batuya sarılıyodu içim gitti benim oğlum 45 gündür babasını görmüyo , sarılamıyo elin adamı sarmaş dolaş offf siz olsanız napardınız?

kızlar sağolun canişler
remediosçum staja gelipte sen bana öğretmeyesin )
benim söylediğim usülü kimse bilmiyo anlaşılan.bende bildiğim usül yapayım bari.bizde denohutta kuru fasulyede çok az pişer o yüzden çok tecrübeli değilim

ya yoruldum ama ben
saat kaç oldu hala işlerim bitmedi
ne olacak benim şu halim
altta kk açık belki iki kelime yazarım diorum bi bakıyorum hop 4 sayfa ılerlemıs
geçmişe üstünkörü baktım ama zeyna hastalanmış canım çok geçmiş olsun
hasta birileri daha vardı ne olur kusura bakmayın kızlar ama tüm hastalara geçmiş olsun dicem
kafam bir dünya
bir ara gözüme mmf in ıspanaklı böreği takıldı
mmf gelicem kız sana
beykoz tarafına geldiğimizde ki ben artık hiç gitmem o kadına kocam beni sende bıraksın kendisi gitsin anasına :))
kalimerocum misafirin varmış sanırım en hızlı yemeklerden biri tavukları biraz düdüklüde haşla sonra salçalı baharatlı güzel bir sos garnitürlü patatesli ver fırına .. hem hızlı hemde el oyalamaz o fırında pişerken sen de diğer işlerine bakarsın .

koskoca hatunum maşşallah enine boyuna:) hala düdüklüde yemek yapmaya korkarım ve benim düdüklü tencerem yoktur ...

Andinacım zor durum.Ne tepki vereceksin.Tanımadığın bir insan bir de.Ya valla ben olsam kızardım.İzinli zamanlarında buluşsun derim.Ya ben güvenemem bakıcının sevgilisine.Ben olsam ufak yollu uyarırdım.Mesela az önce gördüm seni, kimdi gibi ufak ufak sorarım, mimiklerimle rahatsız olduğumu hissettiririm.Bir de sevgilisi yanındayken bakıcı ihmal ederse ufaklığı.Yarın birgün yürüyecek bebiş.Sadet şu ufak yollu uyarı yaparım ben olsam.

canım çok bahsediyo sevgilisinden zaten biliyorum öyle biri olduğundan hayatında ama tabi tanımıyorum adamı , bide sarılıyo ya esas ona taktım kafaya ben napsam ki , kırmak da istemiyorum kızı..kızlarr yazın bişiler , kaçıyorum şimdi gelince okurum hepsini

andinacığım batuş büyümüşte date'lere bile eşlik eder olmuş
küçükken ablamızın yanında sevgilisi ile buluşmasına bizim de gidip suç ortağı olmamıza benziyor
şaka bir yana bakıcınla mutlaka konuş kimdir nedir insan yeri geliyor kırk yıldır tanıdığı komşunun kucağına bile çocuk vermeye çekiniyor

andinacım bence çok yanlış elin adamı nasıl götürür çocugu onun yanına sonuçta o dakika işinde nasıl başına buyruk hareket edebiliyo bence senin haberin olmadan kapı dışarı adım atmaması lazım ciddi ciddi uyar

andina canım kendi fikrimi yazıyorum..bebeğime baktığı süre içinde sevgilisiyle buluşmasını asla kabul etmezdim ve bunu bakıcıya söylerdim..kaçamak bile..elin adamı korkutmak istemem ama tedbirini al canım..taviz verme..

lelal anım kolay gelsin..çalışan anne çok zor..benhala yaşamadım bu durumu..şanslıyım sanırım2 yıl daha

haberlere bakamadım şimdi duydum sel mi oldu ya..istanbul ne durumda kızlar

kızlar selam herkeze sabahtan beri canım çıktı bütün evi güzelce temizledim ütü yaptım yemek yaptım geçmişe fazla bakamadım hastalara şifa dertlilere deva versin rabbim.4 ten sonrada teyze kızı geldi onla oturduk akşam dışarı çıkçaz hazırlancam birzdan evde müsafir var ben kadınlar kulübündeyim bağımlılık mı yaptı ne herkeze iyi akşamlar ben kaçtımmmmm.

canim gürün sivasin bir ilcesi o tatliyi duymusdum ama gürünün oldugunu bilmiyodum simdi canim cekti yapsammiki ama milföy yok neyse yarin ins

koskoca hatunum maşşallah enine boyuna:) hala düdüklüde yemek yapmaya korkarım ve benim düdüklü tencerem yoktur ...

aynen bende cok korkarim annem kullanir bazen biraz degisik ses cikarsa hemen baska odaya kaciyom aslinda bende su karacanin yeni cikmis ondan istiyom ama bilmiyom kullanan varmi klipsli mi neyli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…