2008 Kasım Anneleri

andinacım çok çok teşekkür ederim aynen dediğin kendi işini kurdu kocişkom tabi sonra kapattık 1 yıl issiz kaldı sözümü dinlese keşke para konusunda hiç takmaz alırız ederiz yaparız yaparda istediğim herşeyi yapar muhakkak ama bununda ucu gene bize dokunur mert 23 kasım da doğdu 22 kasım akrapin son günü senin derdin sana yete ayy bide yorum istiyoz kıs ne alemiz sağol cnm

andinacım çok çok teşekkür ederim aynen dediğin kendi işini kurdu kocişkom tabi sonra kapattık 1 yıl issiz kaldı sözümü dinlese keşke para konusunda hiç takmaz alırız ederiz yaparız yaparda istediğim herşeyi yapar muhakkak ama bununda ucu gene bize dokunur mert 23 kasım da doğdu 22 kasım akrapin son günü senin derdin sana yete ayy bide yorum istiyoz kıs ne alemim sağol cnmopuyorumnanaktan

bugün yok son anda ışığı görüp gelen olmazsa...kaydirigubbakcemile3

ama eylülüm pirayecim ve tüm kasım annelerinin başımın üstünde yeri var ankaraya yolunuz düşerse her zaman beklerim :1hug:a.s.

kızlar saat 7 ye geliyor ben hala burda oturuyorum salata yapılacak şinitseller kızartılacak çorba ısıtılacak ben en iyisi kalkayım ama buradan ayrılamıyorum ki...

selam kızlar
bugün hiç giremedim misafirlerim vardı
geçmişede 3966 ya kadar gelebildim en sonunda sıkıntı geldi
geldim son sayfaya
ayy başladı aşkımemnu gidiyom ben
gelirim yine :)))

banada yenidank etti daha başlamadımı dizi
uyuz varmısın yokmusuna bakıyodu bende unuttum
birazdanda kahve köşelerine gidicek gıcık
asosyalherif kahve deyince sosyalleşiyo birden nasılsa
bigünde demiyo çay içmeyegidelim biyere diye

mmmf erkekler kahve deyince akılları gidiyor gerçi benimki ankarada hiç gitmez ama kırşehire gidince her gün kahvededir bende orda çok kızarım gezelim diye ama sen git istediğin yere der 2 çocukla nasıl gezeceksem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…