- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #39.841
Ay yasmin ben hep kendi kaynanamı tek geçerdim ama seninkinin de aşağı kalır yanı yokmuş , ne biçim insanlar bunlar ya , benim aklım mantığım hiçbirşeyim almıyor bu yapılanları.. neyse dediğim gibi uzak olsun mutlu olsun sağlıklı olsun.. ben kocama da hep böle derim , aman annen uzak olsun mutlu ve keyfi yerinde olsun derim o da güler halime
Kalimerocum doğum günün kutlu olsun.Nice sağlıklı ve mutlu yıllara...
iyi yillara minigim ailenle beraber..
aaa kalimeronun doğum günüymüş
nice senelere gülüm , bebeğinle eşinle mutlu ve sağlıklı bir ömür dilerim
kalimerocuğum yeni yaşın kutlu olsun canım
oğlun, eşin ve ailenle beraber nice mutlu senelerea.s.
ay kıs kalimero ,doğum gününü kutlar ,nice mutlu huzurlu yıllar dilerim canımmmmm..hemşomm..
Ayol niye çıkştın kocana???
kalimerocum doğumgünün kutlu olsun ailenle beraber nice mutlu yaşlara....
ulen andi ne güldüm sana ,kocadan soğudum diyon ,miniğe akıl veriyon sarıl ,öp diye kaydirigubbakcemile3
Ayol niye çıkştın kocana???
Yasminim seni gördükten sonra şükreder oldum halime , yanlız şöyle bir durum var ben kocamla hala konuşmuyorum ilk defa bu kadar uzun süre küs kaldım , beni boşamazsa iyidir ama nedense hiç içimden gelmiyo , o aşık kadın gitti yerine başkası geldi sanki ben de kendime şaşırıyorum ama admaı görmek bile istemiyorum sizce neden böle oldum ki ben ?
kelin ilacı olsa hesabı dimi eylülcüm kaydirigubbakcemile3
kalimerocum evet ayıp olmuş biraz ama azıcık nazlı utnagaç tavırla yaklaşır öpresin kocişini hemen geçer :kedi:
al bi tane daha ,kıs beyazatlı sende dün demiyomuydun çok kırgınım diye akannehir
söyierm cnmÖyle mi dersin piroşum , hiç göresim yok inan bi tuhaf oldum ben , 19 ay sonra ilk defa adet olucam sanırım ondan olsa gerek tuhafım , gerginim , herkese parlıyorum bu yaşta babamla bile tartıştım yani daha ne olsun .. offf içim daraldı neyse bakalım neler olucak adamı görünce
bu arada bende anneni çok sevdim , dünyalar şekeri bir insan benden selam söyle mutlaka
eeee orası öle ben soğumuş olabilrim ama o sarılıp öpüversin canımmm , ben acaip öfkeliyim yani şimdi görsem gidip boğacam sanki adamı o kadar kötüyüm yani , yanlızlık başıma vurdu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?