2008 Kasım Anneleri

Bi anlatsam yaşadıklarımı roman gibi.Yalnız değilsin Andinam.Beterin beteri var.Bneim kocam beni de tutmaz.Şükret canım

Kalimerocum doğum günün kutlu olsun.Nice sağlıklı ve mutlu yıllara...

iyi yillara minigim ailenle beraber..

aaa kalimeronun doğum günüymüş

nice senelere gülüm , bebeğinle eşinle mutlu ve sağlıklı bir ömür dilerim

kalimerocuğum yeni yaşın kutlu olsun canım
oğlun, eşin ve ailenle beraber nice mutlu senelerea.s.

ay kıs kalimero ,doğum gününü kutlar ,nice mutlu huzurlu yıllar dilerim canımmmmm..hemşomm..

hepınıze tsk ederım kızlar
dogum gunun yarın sımdıden kutladıgınız ıcın saolun
ama ben bugun bana hedıye almaya cıkan kocama cıkısarak rezıl oldum nasıl duzeltsem ortalıgı dıye dusunuyorum

kızlar ne çok konuşmuşsunuz yav
d.günleri konuşulmuş yine az kaldı gerçekten bende evde yapçam sanırım çatalcada biyerde yapsam dedim ama zor olur pastayı götür filan en iyisi ev
eylülcüm aynı şeyi benim annemde söyledi senin için andinayıda gördü ikinizide çok sevdi soruyo arada sizi:)
yasmincim kaynanan cidden moral bozucu bir kadına benziyor allah sabır versin sana ne diyim
benimki laf söylemez pek ama içten pazarlıklıkötükedihüso

Ayol niye çıkştın kocana???

Yasminim seni gördükten sonra şükreder oldum halime , yanlız şöyle bir durum var ben kocamla hala konuşmuyorum ilk defa bu kadar uzun süre küs kaldım , beni boşamazsa iyidir ama nedense hiç içimden gelmiyo , o aşık kadın gitti yerine başkası geldi sanki ben de kendime şaşırıyorum ama admaı görmek bile istemiyorum sizce neden böle oldum ki ben ?

Ayol niye çıkştın kocana???

aradım dısarıdaydı
neredesın dıye sordum bır sıparısım olacaktı ev ıcın
kacamak cevaplar verdı suphelendım ustune gıttım
ne yapıyorsun neredesın dıye
ısım var ozel dedı cok bozuldum kızdım
meger bana hedıye almaya cıkmıs
nasıl kabul edeceksem hangı yuzle hedıyesını bılmıyorum

kalimerocum doğumgünün kutlu olsun ailenle beraber nice mutlu yaşlara....

tsk ederım canım

Öyle mi dersin piroşum , hiç göresim yok inan bi tuhaf oldum ben , 19 ay sonra ilk defa adet olucam sanırım ondan olsa gerek tuhafım , gerginim , herkese parlıyorum bu yaşta babamla bile tartıştım yani daha ne olsun .. offf içim daraldı neyse bakalım neler olucak adamı görünce

bu arada bende anneni çok sevdim , dünyalar şekeri bir insan benden selam söyle mutlaka

ay kötü olmuş kalimerocum , neyse canım yanlış anlama olmuş , hiç üstüne gitme konunun bence bişey olmamış gibi davran hediyeyi alınca da gülüp “ canım ben sana neler dedim sen yine de vazgeçmeyip hediye almışsın , dünyanın en dadlu kocası “ de öp sarıl derim ben

eeee orası öle ben soğumuş olabilrim ama o sarılıp öpüversin canımmm , ben acaip öfkeliyim yani şimdi görsem gidip boğacam sanki adamı o kadar kötüyüm yani , yanlızlık başıma vurdu sanırım

Ya Andinacım uzakta ya ondandır.Bir de geçen gelecem demiş gelmemiş hasta diye.Çok kırılmışsın.Ben de çok kırıldığımda uzun süre küs kalabilirim.Kırgınlığın geçmemiş.Ama görünce yelkenleri indirirsin.Aradığında ters konuşma canım.Bak gör herşey düzelecek.

andinacım bende burçlara inananlardanım cnm bide bizi yorumlasan cnm zahmet olcak sana ama mükemmelsin yani bu konuda ben boğa eşim balık oğlum yay deniz anası için yaptığın boğa burcu harifi bana inanılmaz uydu dayanamadım sana zahmet olmazsa tabi

faldanda konu açılmış benim halam fal baktı daha önce eşim şsizdi 1 yıldan beri masa başı görüyorum dedi çıktı kayınvalidemle problemleri bildi içinde z harfi var kısa saçlı seni canından bezdirmiş dedi daha birçok şey ki ben ona derdimi falan anlatmam hiç bazı insanların bu özellikleri kuvvetli ama işin eğleneside var para veripte hacılara hocalara gitme taraftarıda değilim tabi ama gidenlerinde kendi tercihi tabi bize kimseye karışmak düşmez bana benim kendi kuzenim gidiyoo devamlı kurşun falan döktüüryoo kendi tercihi karışmam.

Aaa canım senin oğlan akrep değil mi nedense pek şaşırdım , demek en geç doğan kasım bebeği seninki , bizimkilerin hepsi akrep çünküm 

ben boğa eşim balık oğlum yay – canım boğayı zaten yazmıştım , eşi balık olan biri daha vardı ama yazim yine de , balık erkeği duygusal , karısına ve ailesine düşkün , fazla hayalperest , özellikle iş konusunda daldan dala atlayan bir burçtur , senin daha mantıklı hareket ederek eşinin uçarılıklarını dengelemen gerekir , bir gecede milyonları bile batırabilir balık erkekleri , çok çabuk yıkılıp çok çabuk toparlanırlar.. şahsen ben balık burcunu severim , su gurubundan zaten akreple de iyi anlaşırlar bu vesileyle , ikisinin de duygusallığı had safhadadır .. boğa kadını olarak ailede ayakları sağlam basan bi sen varsın , ilerde oğlun senin omuzunda ağlayacak , kocan da senin dizlerinde gözyaşı dökecektir zor günlerde , ama aile olarak sıcak , birbirine bağlı sevgi dolusunuz , öpüyorum çok canikom

söyierm cnm

yapma kız okadar adama da yazık özlemiştir seni:asigim: onunda başına vurmuşturlülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…