- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #39.881
Aaa canım senin oğlan akrep değil mi nedense pek şaşırdım , demek en geç doğan kasım bebeği seninki , bizimkilerin hepsi akrep çünküm 
ben boğa eşim balık oğlum yay – canım boğayı zaten yazmıştım , eşi balık olan biri daha vardı ama yazim yine de , balık erkeği duygusal , karısına ve ailesine düşkün , fazla hayalperest , özellikle iş konusunda daldan dala atlayan bir burçtur , senin daha mantıklı hareket ederek eşinin uçarılıklarını dengelemen gerekir , bir gecede milyonları bile batırabilir balık erkekleri , çok çabuk yıkılıp çok çabuk toparlanırlar.. şahsen ben balık burcunu severim , su gurubundan zaten akreple de iyi anlaşırlar bu vesileyle , ikisinin de duygusallığı had safhadadır .. boğa kadını olarak ailede ayakları sağlam basan bi sen varsın , ilerde oğlun senin omuzunda ağlayacak , kocan da senin dizlerinde gözyaşı dökecektir zor günlerde , ama aile olarak sıcak , birbirine bağlı sevgi dolusunuz , öpüyorum çok canikom
ecemim geçmiş olsun cnm.bende çok sık sistit olurum.bol bol su içmek gerekiyo iltihabı atmak için.en iyi çözüm bu.o anki sancını ise ılık duş alıp ben havlu ısıtıp koyuyorum.dene istersen.çocukluğumdan beri hep olurum..
kızlar bende oğlanı uyutup geldim.aslında moralim çok bozuk ve böle durumlarda hemen yatar uyurum(herkesin uykusu kaçar..)
hatırlarsanız daha öncedende bahsetmiştim:
kaan ın göz pınarlarında tıkanıklık var doğduğundan beri ve sürekli sulanıyo,çapaklanıyo.ilk 6 ayda geçer dedi dr.
2 ay kadar önce sağ gözü iyileşti çok şükür.
ama sol hala aynı hatta son zamanlarda resmen sürekli iltihap gibi çapak akıyo çocuğun gözünden.
eskiden oyunla falan kandırıp masajını ve temizliğini kolay yapıyoduk.
şimdi onlarada kanmıyor ve kıyametler kopuyor.
dün akşam baktım baya kızarmış etrafı ve hala çok çapaklı.
eşimle konuştuk ve bugün dünya göz hastanesine götürdüler kayınvalidemle.
(daha önce doğum yaptığım nisa has. götürmüştük göz doktoruna ama onu pek beğenmemiştim.
üstün körü muayene etmişti.)
bu dr.da aynısını sölemiş.eşim değişik antibiyotik damlalar kullandığımızı ama artık fayda etmediğini sölemiş.dr. normalde 18. aya kadar bekliyoruz geçer diye ama bu geçmeyecek gibi görünüyo.ameliyat edilmesi lazım demiş.
15.dk bi operasyonla göz pınarına girip açacaklarmış.narkoz verilecekmiş ve 3 saat kadar hastanede bekletip taburcu edeceklermiş.
muayenede sol gözünde yarım derece diğerinden farklılık görmüş birde..buda ileride göz tembelliğine yol açabilirmiş.
bunun içinde 18.ayda tekrar kontrol edilmeli önlemler alınmalıymış.ozaman ilerlemesi önleniyomuş.
eşiminde sol gözünde tembellik var ve zamanında farkedilmediği için şimdi tedavisi yok.gerçi eşim çok iyi görür.sanırım diğerini geliştirdi..
şimdi karar verdik ve görümcemin çalıştığı memorial hastanesinde fiyatlarıda öğrenip ikisinden birinde ameliyat ettiricez.
allah daha başka dert vermesin.
dr. bebeklerin ilk göz muayenelerinin 10.ayda olması gerektiğini,sonrasında 18.ayda vs. böle periyodik aralıklarla devam etmesi gerektiğini sölemiş.
sizlerde götürün bence muayene ettirin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?