- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #39.921
tebi ednanda para var demi çakaaall,sende bihter gibisin ne yardan geçerim ne serden diyon yaniordan öle gözüktüyse öledir kuşum ama ednanada kıyamıyomyahuuuu
tebi ednanda para var demi çakaaall,sende bihter gibisin ne yardan geçerim ne serden diyon yani
Işığı gören geliyo sonra :))))darkcım hiç sorma ışık kapalı oturacağız bundan sonra...kaydirigubbakcemile3
bizimde 6 dişimiz var ama herhalde 7. yolda el hep ağızda perişan oğlum
bu arada öbür tarafa yazdım ama teşekkür ederiz canım sizden gelen her türlü hediye bizim için çok değerlidira.s.
bende eşime tembih ettim yarın duru kızımızın hediyesini yollayacağım bakalım beğenecek mi
Eee ne saadın Kasım annesi sonuçtakaydirigubbakcemile5bne konuştum juliyle sonrada çıkmak zorunda kaldım yaa iyiyimiş annesindeymilş bugün çok yoğunmuş ondan girememiş
bıcır bıcır genç kız gibi sesi var çok tatlı benim dünürüm
Zeyna beni bi şetsene sen yani muayene:)))gunaydınn
tukkanı ben acıyorum galıba
aksamkı ıftar davetınden gelınce makıne bosalt cocugu uyut, dus al derken yıne gec yattım
bu ıs benı zorluyor yaa zaten kocıste sahura kalkamadı ama hala tutuyor
vıcdan yaptım valla hos aksam lımıtının ıkı katına cıkmıstı yemek konusunda ama
neyse
canım mıde bulantısı hıcbırsey goremeyecek kadar cok olursa,
kokulara karsı duyarlılık afedersın mıdenı bosaltma ıstegı ama basarısızlık
uzeırne de huysuz olursan bu teshısı koyuyor sanırım
sen bı muayene ol ıstersen cıvanım zeynaya
Ahahahhahkaydirigubbakcemile3 Haydar Zeynadan randevu aldım yok yok zeyna Dümen miydi kafamçokkarıştıÇitos hocam nerelerdesin.Ortalık boş, sahte doktorlar türedi dün burda.Kadın doğum uzmanı olduğunu iddia eden biri var:))
Yok şüpheli değilim yoktur kesin.daa yani oldum regl.O ne ayol kim hamile,kimin hamilelik şüphesi varrrrrrrrr kaçırdım bennn..dark mı?mmf mi?
Limitleri belirlerken önce bir yeni sezonların fiyatlarına bakmalıymışızkaydirigubbakcemile3Kalimerocum sınrılarda kalmak zor biraz.Ben sınırı aştım çünkü aldığım şeyi çok beğenerek aldım.İçime sindi.Güle güle kullansın yavru.Kendi oğluma da alacam.Bebişler sözkonusu olduğunda limit yok.
Nice mutlu yıllara.Bi da yazim bari alıntı yapmış bulundukoyyyy aşkitom 11 aylık olmuş
geri sayım başladı:)
Bende dün öle yattım.Benimde boynum ağrıyo.birde o horlayınca.Ayrı yattık.arada oluyo böyle ben yatamıyorum.O zaman anlıyo zaten.Kızlar ben eşimden ayrı yatıyorum.Küs değiliz ama o horluyo ve uyuyamıyorum.Bu yüzden başka bir odada yatıyorum.Sizce haksızlık mı ediyorum.Bu durum yaklaşık 3-4 günlük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?