2008 Kasım Anneleri

Walla bende hanımın çiftliğini izlemek istiyorum ama bi izleyemedim.

benim kız kalkacak gibi.totoşu çevirip duruyor.

mmfcim olabilir canım.Ben geçen dönem okudum.belki kitaptan kitabada değişebilir.bazıları bazı yerleri atlıyorlar.

Önemli olan dozunda ayarlayabilmek mmmfcim.Ama yapamıyorlar bi türlü.

Ben isterimki kendime ait zamanlarım olsun.Kızkıza takılalım,alışverişe gezmeye çıkalım.

benimki heryerde benimleydi öğğ demiştim artık.

Bu yaz lise arkadaşım geldi bize yine eşiyle tabi :)) o zaman bizim eski halimizin ne kötü olduğunu anladım.Arkadaşımla istediğimiz gibi sohbet edemedik.

ya aslında nankörlük değil bu .. evet beraber bişeyler paylaşmak güzel ama ben mesela arkadaşlarımla akşamları da olsa dışarı çıkıp yemk falan yiyip geliyorum.. mesela yarın akşam liseden çok samimi kızlarla yine buluşmamız var akşam yemek falan yenecek. yani ben yaparken onun çıkmaması benim zoruma gidiyor .. o da çıksın arkadaşlarıyla arada deşarj olsun gelsin. nasıl biz kız kıza bişeyler paylaşıyorsak onların da mutlaka erkek erkeğe paylaşacakları şeyler vardır diye düşünüyorum. ama yok benimki ev kuşu. ver eline bilgisayarı discoveryi adam bütün gün evde kalabilir hiç sorun yok onun için ..

azocum geçmiş olsun canım ,bende ufak bir operasyon ile açılacağını biliyorum o kadar ,bizi de bilgilendir ..

aşkı memnu olayı na gelince ise adnan gibi karizma bir adamın üstüne, behlül gibi bir sümsüğü nasıl tercih eder anlamıyorum şu bihter ..

sümsükmü lmaz:çokayıp
tamam adnan süper karizma adam behlüle 5000 basar ama behlülünde hakkını yemeyelim

juli kafa anlamadım kocan neden seyret sakın biyere kıpırdama dedikikendineden opturup seyretmiyo

aha bi tane daha ,ay bana hiç çekici gelmiyi bu herüf ,sarışın sevmem ondan mı acep ,böyle kardeşim gibi kuzenim gibi geliyi ..kaydirigubbakcemile3

sağolun kızlar.
yazdıklarınızı(tabi gözle ilgili olanları)eşime okudum tv seyrederken o..
dr.zaten ufak bi operasyon demiş.dediğiniz gibi bebek ve kımıldar diye az narkoz vereceklermiş.
ve o ufak dediğimiz operasyon için 1 200 (emekli sandığı indirimli olarak) para istemişler.
görümcemde memorialde 870 e düşürmüşler..
darilgencim eşin nerde ve kaça olmuş?

bu arada benim kocamda hep dizimin dibinde..
antakyadan eş durumundan tayinle geldiğinden 4 yılda çok fazla arkadaşı olmadı henüz.ee ben doğma büyüme istanbulluyum ve bi sürü arkadaşım var.nekadar arada onlarla görüşmeme bişey demesede ben o evdeyken vede şimdi çocuk varken pek rahat olamıyorum.
artık evlilerle eşleri ile falan ailecek görüşüyoz.
özledim valla kız kıza gezmeleri..

evet ya julicim bizim için dizileri geç koysalar bende çok memnun olurum.hep uyku saatine geliyo ve kaçırıyoruz.

evet mmf,nazlı melek kuzularınızın 11.ayı kutlu olsuuuuuuuuuunnn..
benim sıpa mızırdandı babası süt ısıtıp verdi ve geri uyudu.
benim alerjim azdı ve hapşurmaktan başım ağrımaya başladı..
yaniiiiiiii
BEHLÜL KAÇAR:))),
ay pardon azo kaçar.
hepinizi öptüm.
kaan için iyi dileklerinize tekrar teşekkürler.
fırsat buldukça gelişmelerden haberdar ederim sizi..

yaw bu arada ben hala şu face deki kasım anneleri grubuna katılamadım.
nasıl katılıcam bi yazı verin hayrına..
yarın okurum artık..
iyi geceler..

Işığı gören geliyo sonra :))))

Dişiniz kolay çıkar inş.

bne konuştum juliyle sonrada çıkmak zorunda kaldım yaa iyiyimiş annesindeymilş bugün çok yoğunmuş ondan girememiş
bıcır bıcır genç kız gibi sesi var çok tatlı benim dünürüm
Eee ne saadın Kasım annesi sonuçtakaydirigubbakcemile5

Zeyna beni bi şetsene sen yani muayene:)))

Yarın doktora gitcem bakalım ne dicek.

Çitos hocam nerelerdesin.Ortalık boş, sahte doktorlar türedi dün burda.Kadın doğum uzmanı olduğunu iddia eden biri var:))
Ahahahhahkaydirigubbakcemile3 Haydar Zeynadan randevu aldım yok yok zeyna Dümen miydi kafamçokkarıştı

O ne ayol kim hamile,kimin hamilelik şüphesi varrrrrrrrr kaçırdım bennn..dark mı?mmf mi?
Yok şüpheli değilim yoktur kesin.daa yani oldum regl.
Ama bulantı var başdönmesi var

Limitleri belirlerken önce bir yeni sezonların fiyatlarına bakmalıymışızkaydirigubbakcemile3
demikaydirigubbakcemile3

oyyyy aşkitom 11 aylık olmuş
geri sayım başladı:)
Nice mutlu yıllara.Bi da yazim bari alıntı yapmış bulunduk

Kızlar ben eşimden ayrı yatıyorum.Küs değiliz ama o horluyo ve uyuyamıyorum.Bu yüzden başka bir odada yatıyorum.Sizce haksızlık mı ediyorum.Bu durum yaklaşık 3-4 günlük.
Bende dün öle yattım.Benimde boynum ağrıyo.birde o horlayınca.Ayrı yattık.arada oluyo böyle ben yatamıyorum.O zaman anlıyo zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…