- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #39.961
günaydın kızlar dün bilgisayar bozuldu kafayı yedim bütün gün giremedim valla geçmişede bakamadım henüz oku oku bitmez valla biraz kopya çektigim kadarıyla
minik kalimero dogum günün kutlu olsun
azocum sizede geçmiş olsun
biraz bakayım bakayım geçmişe neler kaynatmışsınız
Nazlımeleğim kaynanam da yardım ederdi bize.Kışlıklar falan hazırlardı.Bana kıyafet falan aldı birkaç kere.Yemek yapar gönderirdi.Ama yönetmek istedi hep beni.Ben sevmem yönetilmeyi.Bkz.Andina. Gücü yetmeyince çenesini çalıştırdı ve olan oldu.Yaptıklarını da inkar etmem, yaptıklarını da unutmam.
En son hepimizin olduğu ortamda işsizlikten konu açılınca 'Oğlum da evde çalışıytur oğlum otur.Ben çok memnunum sen evdeyken, keyfine bak' dedi.Ve o zaman anladım ki terbiyesizlik de dizboyu.
Canım benimki bas bas bağırıyor.Sana bişi anlatıyım.Eşim işsizdi.Bebeğim 3,5 aylıkken işe başladım.Kaynanam hergün gelip 7,30 gibi bebeğe bakıyodu.Birgün hazırlanırken odama girdim bişi almaya.Beni çağırıp dedi ki neden uyurken oğlumu rahatsız ediyosun, akşamdan hazırla eşyalarını başka odada giyin dedi.Ben sabahın 7 sinde kalkıp işe gitmek için hazırlanıyorum.Oğlu işsiz yatıyo ve ben onu hazırlanırken rahatsız ediyomuşum.Sustum.Ama en az bunun kadar adi düşünceler sonrası dayanamadım.Duyulmayacak gibi değildi.senağlama
Gülizcim aynen benimki de öyle.Annesi ve kendisi haşa son peygamberler. Hatasızlar.Anasının laf sokmalarını, bağırmalarını bizzat duyuyor ama annesi haklı oluyor. Oğlana bakmaya bize gelene kadar kaynanamla iyiydik.Sonra her akşam laf sokmaları geldi ve sonunda tartıştık.Bir daha da gelmedi.Çok kincidir.Annesini aşırı kolladığı için çocuğum 4 aylıkken annemin evine gidecektim.Geldi sarıldı, ağladı , yalvardı.Affettim ama halen annesi haklı.Değişen tek şey artık o konuda konuşmuyor artık.klava:
çitos gördün mü şeker burç yorumunu ?
miniğim doğum günün kutlu olsun daha nice yıllara sağlıkla sıhatle inş.
Kalimerocum doğum günün tekrar kutlu olsun.Ne ballısın canım ya.Şu kocaları tanıştırsak.Belki benimkine el verir.Azıcık düzelme olur kazma kocamda.Ne dersin?
mınık kalımerocum dunde kutlamıstım ama tekrar kutluyum dogum gunun kutlu olsun
minik kalimero dogum günün kutlu olsun
miniğim kalimerom doğum günün kutlu olsun canımcım.a.s.
kalimerocum tekrar doğum gününü kutlarım, nice yıllara inşallah
Minikçim doğum günün kutlu olsun canım çocuğunla ve eşinle nice yıllara.
kalimero canımmm...
oğluşunun hediyesini aysu hanım aldı...
kısmet olursa yarın göndereceğiz..
kalimerocum iyiki doğdun canımmm iyiki bizi buldunn
nice nice yaşlara inş
Gülizim eşin pek muhlis herşeyden önce , başaklar sessiz sakin , iyilik melekleridir... titiz , düzenli , takıntılı , hastalık hastası da olabilirler ama azıcık kötü yanları haricinde gerçekten iyi insanlardır , onlarla yaşamak çok kolaydır , uyumludurlar , anlayışlıdırlar dediğim gibi bazı ufak tefek takıntılarına he deyip geçersen bir başakla yaşamak kolay ve keyiflidir. Hem kızınla da iyi anlaşacaktır , akrepler başakların sakinliğini , uyumunu ve iyi yüreklerini severler..
Sense bir ikizler kadını olarak her işe koşan , gezmeyi , sosyal yaşamı çok seven , herkesi tanıyan ve ordan oraya koşturan bir hatunsundur kesin.. ikizleri tutmak zordur , ama akreple de başakla da anlaşırsın canımcım
canım doğum günün kutlu olsun nice yıllara..a.s.ufff kocam telefonda kacamak cevaplar verıyordu sınırımı bozdu bende kızdımklava:
megerse bana hedıye almaya cıkmıs akannehir
yarın benım dogum gunumde
cok utandım yaa adama bır suru laf saydım cok kotuyum ben yaa cookkk -tatlicadiarzu-
Gülizcim aynen benimki de öyle.Annesi ve kendisi haşa son peygamberler. Hatasızlar.Anasının laf sokmalarını, bağırmalarını bizzat duyuyor ama annesi haklı oluyor. Oğlana bakmaya bize gelene kadar kaynanamla iyiydik.Sonra her akşam laf sokmaları geldi ve sonunda tartıştık.Bir daha da gelmedi.Çok kincidir.Annesini aşırı kolladığı için çocuğum 4 aylıkken annemin evine gidecektim.Geldi sarıldı, ağladı , yalvardı.Affettim ama halen annesi haklı.Değişen tek şey artık o konuda konuşmuyor artık.klava:
benim eşimde buradaki paylaşımlarım konusunda beni hep destekledi
bebek yüzünden hiç dışarı çıkamıyosun bari böyle iletişim kur dedi hep. şimdi de hediyemizi dört gözle bekliyor. mmf ye de hediye alırken ilk aldıklarımı beğenmedi gittim götürdüm değiştirdim yeniden aldım. işaaalllah mmf bacum da beğenir:)))
yasmin ve gülizgül kaynana demişler adına, duymazdan gelseniz biraz bence çok rahat edersiniz. şahsen ben öyle yapıyorum her lafını ciddiye alsam çoktan katil olmuştum. zira benim kaynananın çenesi de çoook berbattır.
oy gittim geldim bir uyku bastı ki sormayınmirmirmirmir
kalimerocum şimdiden teşekkür ederim beğeniriz sen hiç canını sıkma eminim hepimiz zevkli insanlarız
bu aradaaa doğum günün kutlu olsun cicim şimdiden nice mutlu senelere sevdiklerinle
andinacım sağol yorumların için byük bölümü doğru hakikaten evet ikimizde teraziyiz ve doğum günlerimiz yakın bizimde eşimin 25 eylül benim 17 ekim eymenin 5 kasım her ay doğum günü kutlayacağız anlayacağın kaydirigubbakcemile3
ay gülizcim sizin de aynı bizim gibi benim kaynanalarda adanada daha osmaniyede kaynanamın art niyetle bişey sölediği yoktur ama cahil biraz herkesin her dediğine inanır milletin lafıyla hareket eder çok çabuk dolduruşa gelir o yüzden arda kızdırır beni zaten yılda iki-üç kez bişey görüşüyoruz ben de bişey sölemem bozulmasın aramız yok yere ama kızarsam eşime sölerim hatta sölememe bile gerek yok aynı ortamda o da varsa anlar zaten o olaya ya da kaynanamın lafına kızacağımı annesini çok defa azarlamşıtır bu yüzden yani annesini haklı bulmaz bilir anlar onun yine dengesiz laflar ettiğini bu yaz tatilden dönerken vedalaşıyoruz kaynanam diyor kızım seni kıracak üzecek bişeyler yaptıysak affet bizi bilmeden oluyor bazen falan diye yok anne dedim estağfurullah sonra eşimin halasından öğrendimki bir ara eşimle kayınbiraderim ben uyurken bunu bir güzel fırçalamışlar yine dengesiz bir laf etmişti de herkesin içinde ucu bana dokunan onun için heralde o yüzden öle dedi ben de dedim yok anne olurmu öle şey estağfurullah falan sarıldık vedalaştık napayım ben kötü olsam kocamda üzülecek zaten benim yerime gerekeni yapıyor sağolsun hatta kayınbiraderlerim falan da hep arkamdadır asla laf söyletmezler o konuda rahatım o yüzden zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?