2008 Kasım Anneleri

andina,kalimero,hilal,zeyna,yasmin,ıcır ve çitos sağolun kızlar..
atlatıcaz bunuda allah ın izniyle..

miniğim kalimerom doğum günün kutlu olsun canımcım.a.s.

hilalcim sanada geçmiş olsun hayatım.
yoğurtun yeşil suyu iyi geliyor kum dökmeye..
eniştem midesine iyi gelsin diye bir akşam abartıp 1 sürahi yoğurt suyunu içmişti.
gece sancılanıp hastaneye götürdüler ve meğer böbreğinde kum varmış.ne var ne yoksa dökmüştü bir gecede:)
allah acil şifalar versin cnm.

mine ben saat 15.00 dan sonrasını tam 1 saatte okudum..
tüm günü ne kadar zamanda okursun allah bilir..kafamçokkarıştı
kasım 2008 annelerinin lafı çoookkkkk...Allah eksik etmesin:)))))))

Oha derler adama çüş derler ..o ne beeeee allah sabır versin canım sana..

Boş ver konuşmaması da iyi bişi.

günaydın kızlar

kalimerocum tekrar doğum gününü kutlarım, nice yıllara inşallah

lelalcim hayırdır neden üzüldün canım, şimdi nasılsın?

hilal geçmiş olsun canım

günaydın kızlar

kalimerocum iyiki doğdun canımmm iyiki bizi buldunn
nice nice yaşlara inş

hilalcim sanada çok geçmiş olsun
maydonozsuyuda iyi geliyo diye duymuştum
bide ıspanak kökünü kaynatıpiçmek iyi geliyomuş

işi olanlara kolay gelsin
burda hava çokpuslu balkon açık şuan veben üşüdüm

çitos gördün mü şeker burç yorumunu ?

Gördüm canım ya çok teşekkür ederim ağzına sağlık bi tanem..Süper süper..oğlumla babası geçinemez diyorsun yani..Allahım anneler hep arada kalır ya beni o annelerden yapma yarabbimmmmmmmm:Saruboceq::Saruboceq:

Aslan bitek benim kocam varmış sanırım koskoca topikte vay anasını beeeeee..

miniğim doğum günün kutlu olsun daha nice yıllara sağlıkla sıhatle inş.

Kalimerocum doğum günün tekrar kutlu olsun.Ne ballısın canım ya.Şu kocaları tanıştırsak.Belki benimkine el verir.Azıcık düzelme olur kazma kocamda.Ne dersin?

mınık kalımerocum dunde kutlamıstım ama tekrar kutluyum dogum gunun kutlu olsun

minik kalimero dogum günün kutlu olsun

miniğim kalimerom doğum günün kutlu olsun canımcım.a.s.

kalimerocum tekrar doğum gününü kutlarım, nice yıllara inşallah

Minikçim doğum günün kutlu olsun canım çocuğunla ve eşinle nice yıllara.

kalimero canımmm...
oğluşunun hediyesini aysu hanım aldı...
kısmet olursa yarın göndereceğiz..

kalimerocum iyiki doğdun canımmm iyiki bizi buldunn
nice nice yaşlara inş

hepınıze de cok tesekkur ederım canlarım
her ne kadar amerıka benım dogum gunumu kara gun ılan etse de ben bır basak olmaktan gurur duyuyorum
hos kocam cocuk dusunurken basak olmaması ıcın ayrıca bır caba sarfetmıstı

yasmıncım buyur gel tanıstıralım kocaları
bugun bır kez daha asık oldum kocıse
ne kadar surer bu saltanat bılmıyorum ara sıra uyuzlasabılıyor cunku benım koca

hılalcım hedıye ıcınde tsk ederız canım
gecmıs olsun

selamlar can kızlar hepinize günaydın

bu saat oldu ancak yazabiliyorum oğluşum burada bugün bir saat daha falan benimle kalacak bbasının dersi bitince götürecek bugün babası bakacak o yüzden ananeye götürmedik şuanda uyuttum yatıyor arabasında dershaneyi talan etti bir müdürümüze gidiyor bir sekreterlere bir öğretmenlere bir öğrencilere o kadar insanı örünce şaşırdı çocuk

geçmişi zorda olsa okudun kahvahane muhabbeti yapılmış dün akşam benim kocişte evden çıkmayanlaran kahveden nefret eder sigarada içmediği için asla gitmez maçta izlemez bir türkiyenin falan maçlarını izler onu da evde izler
erkek erkeğe de bir yerlere gitmezler çünkü arkadaşlarımız hep ortak bir de onun kendi arkadaşları memleketnde buradakilerle ben tanıştırdım hepsi de evli ortak arkadaşlarımız hep beraber takılırız hatta biz kız kıza takılırken bu da gelir bizimle onda da benim kızların suçu var sürekli çağırırlar abimizi de getir yalnız kalmasın diye bu da seviyor onları gelir kaydirigubbakcemile3

ecemim geçmiş olsun canım dikkat et kendine

azocum gçmiş olsun yavruna inşallah bişey olmz basitçe atlatırsınız

aşkı memnu konuşulmuş tabi her zamanki gibi ben de eylül gibi düşünüyorum sarışın erkeklerden pek hoşlanmam o yüzden behlül çok ta yakışıklı gelmiyor :umursamaz:

mmmf cim boynundaki çıtırdama için bence de bir doktora görün derim ilerde daha büyük problemlere yol açmasın

hilalcim geçmiolsun canım benim o şifalı suları dene bakalım, benim babamda da olmuştu böbrek problemi adaçayı çok iyi gelmişti
bu arada kafan niye bulanık senin bakiim

kalimerom dün kutlamıştık önceden ama bugün yine kutlu olsun canım benim bence kocişin gittiğiniz yerde verecek hediyesini alkisalkisalkis

lelalcim noldu dün akşam neden ağladın bakim sen kıyamam :teselli:

umarım unuttuklarım yoktur ayrıca ıcırcım öyle haberleri okumamanı tavsiye ederim inanırmısınız haber oumaz dinlemez oldum bu yüzden hep kötü hep felaket hele böle bebek ölümleri evlat acılarıasla tahammül edemiyorum o yüzden iyisi okumamak zemuszemus

siz bu yazdıklarınızı arka arkaya bir sayfada nasıl alıntı yapıyorsunuz ayol ben ancak bir kişininkini alabiliyorum

canımcım çok teşekkür ederim..ağzına sağlıka.s...benide eşimi de çok güzel anlatmışsınnn.gerçektende titizlik hastasıdır..uyumludur anlayışlıdır...ahahhhh bide anası olmasa klava:yemeğe doyulmayacak benim kocişşş..:icecream:

canım doğum günün kutlu olsun nice yıllara..a.s.

evet yasmincimmm. benimkide aynı..ben anlatsam bide kaynanmı inanki siz kendinizinkini alırı öper öper başınıza koyarsınız..yok onun gibisi..ve her zaman eşim desin ne olacak o yaşlı idare et falan filann..inanki onunla yılda 15 gün falan duruyoz ama eşimle boşanma devresine geliyoz o kadar kötü..

1 duymuyosun 2 duymuyosun 3 ye dayanımıyosun canım ya...

benimkilerde osmaniyenin kadirli ilçesindeler canım yazları, kışları adanada...benimkini anlatamam ya sözcükler yetmez inankii 2 yıldır anlatsam inanki inanmazsınız..abartıyorsun dersiniz..ama inanki yok böylesiiikötükedihüso:asigim: alalhtan kocam iyi biriside:asigim: onu nötürlüyo yoksa asla çekemezdimm..

günaydın kızlar
azocum çok geçmiş olsun cnm ömer kaan'a
hilalcim sanada çok geçmiş olsun cnm
kalimerocum dün kutladık ama bugünüde es geçmeyelim doğum günün kutlu olsun cnm
lelalcim sen niy ağladın akşam cnm yaa
ayrıca bende sadece benim kocam böyle sanıyodum demek hepinizinki ev kuşu ben istersem çıkarız kendisi demez şuraya gidelim diye
tek gitmek istediği yer bilgisayar parçası satan elektronik mağazalar
onun dışında ya b.sayar başında oturur,ya belgesel izler ya da film...
bugün için korkuyorum inş.beklendiği gibi bir felaket olmaz

günaydın kızlarrr

gece kabus dolu bir gece geçirdim diyebilirim
akşam face de şöle dolanıyordum bizim kızlardan biri kimdi hatırlamıyorum şimdi ama hani şu down sendromlu bebeğin ağlayan oyuncak bebeğe karşı yaptı ilgi videosunu izledim .. hani bebek ağlıyor ve susmuyor diye onu öpüp kokluyor sarılıyor.. allahım tutamadım gözyaşlarımı .. hala aklıma geldikçe gözlerim doluyor.. allahım sen koru yavrularımızı. yine ağlak bir anne oldum .. sonra tüm gece rüyamda o down sendromlu bebekle uğraştım durdum ..

neyse sabah kalktık kuzumla önce yatak keyfi yaptık ve kahvaltımızı ettik bir bakayım dedim ne var ne yok .. biraz ortalığı toparlayayım silip süpürme işleri kız uyumadan süpüreyim de silmeyi o uyuyuncada yaparım . akşama kızlarla buluşacağız ama hava fena olacak diyorlar bakalım iptal etmezsek akşam dışardayım Duru ya da babamız bakacak .. artık kim kimi canından bezdirecek görücez :))

benim kocam da bir iddia oynamaya çıkar , bide sigara içmek için balkona çıkar tam ev kuşudur , hafta sonu bile çıkmaz dışarı sürükleye sürükleye çıkarırım kapıdan

kız lelal benim de ödüm koptu bişey oldu zanettim ayol , Allah tüm bebekleri korusun ve sağlık versin , hergün şükrediyorum sağlıklı bir çocuğum olduğu için Allahıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…