2008 Kasım Anneleri

Ben kaÇıyorum kızlar herkese İyİ akŞamlar..İyİ hafta sonları....

kızlar ben kaçıyorum görüşmek üzereee öpüyoruz siziiii

neeee
tatlımııı..
yinemiiiiii?????
ay canım fena sütlü tatlı çekti yaw..
tam geçmişten alıntılar yapıyodumki şef geldi kapattım:(
şimdide hatırlamıyom.
beyazmelek sen sormuştun dimi alıntı olayını?
ALINTI YAP butonunun yanındaki küçük butona tıklıyosun istediklerini en son alıntına gelincede ALINTI YAP butonuna tıklıyosun hepisi geliyooo..

ya ama eylül ben daha göndermedim hediyemi.
hani hepimiz bir koyacaktık fotoları..
dur hele ben bi bakayım neler varmış?
kopya çekerim biraz belki:)

iyi hafta sonları gacılar aradabi uğrayın burayada araba bozulmuş servise bırakmış koca çıkmazsa servisten bu hafata sonu evdeyiz pöfffffffffffff unutmayın bizleride bayyyy bayyy

kızlar birazdan yine uğrayacağım az bi işim kaldı mola vermiştim

olmuş mu acep diye bir bakayım dedim alkisalkisalkis

bu arada krikitoscum sana da iyi akşamlar

selamlar,
buralardayım ama anca yazabildim oğluşlardan. birde resim yüklemeye uğraştım.. zaman çabuk geçmiş..
ecemim, hilal geçmiş olsun ikinizede..
azocum kaan oğlanada geçmiş olsun..
bende keremi göz doktoruna götüreceğim..6 ayda normal çıkmıştı ko[ntrollerde ama sanki gözünün birinde hafif kayma var gibi rahatlamak için gideceğiz en kısa zamanda kaanda muayeneden geçecek gdince..
kızlar dn az kalsın yanıyordu kerem bey..
dün çok uyumadılar mızırdanıp duruyorlar biri bir köşeye diğeri bir köşeye dağılmışlardı yemektan sonra bende çay yaptım cam demliğe 2 fincan içtim çay soğumuştu altındada örtü vardıucu aşağıya sarkmış aşağıdan örtüyü bir çekerse kerem demlik üsütüne döküldü hemen soydum yıkadım..
Allahtan çay soğumuştu biraz içindede az kalmıştı artık pişik kreminden sürdün bişey olmasın diye.. çok dikkat etek lazım ya ne yapasanız olacaksa oluyor..
diğer kızlar hepinizi öpüyoruz oğluşlarımla..
alıntılar için ecemime teşekkürler..
aklıma gelenler bunlar...
hasta olanlara geçmiş olsun..
11 ayımızı kutlayanlarada teşekkürler...

kızlar ben bayılıcam ya batu yine düştü , dün dudağı kanamıştı , bugün göz kapağı kanadı morardı şişti mafoldumben

ölücem artık dayanamıyorum bu çocuğun düşmelerine senağlama

laviş istiyorummmmmmmmmmmm istiyorummmmmm bananeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bende karışık kızartma yapıyorum domates soslu
bide makarna
z.yağlım var dünden
ezogelin çorbamda var
patlıcanla kapya biber salatası yapıcam

kızlar ben bayılıcam ya batu yine düştü , dün dudağı kanamıştı , bugün göz kapağı kanadı morardı şişti mafoldumben

ölücem artık dayanamıyorum bu çocuğun düşmelerine senağlama

andinacım tam gidiyordum okudum yazını cnım çok geçmiş olsun yaa üzme canını bi oku şu çocuğa nazar mı oluyor nedir koca adam olmuş dedik dedik maşallah subhanallah bişey olmaz inşallah

andina canım çok çok geçmiş olsun artık fazla kıpırdak oldu bunlar anneleri üzüyorlar ailenin büyüğüne bi okut istersen nazar değmesin bebklerimize allah onları kötülüklerden kazadan beladan korusun :nazar:

yemeklerimi yaptim geldim..

andidacim gecmis olsun canimya,nasil oldu?yoktur insl.daha önemli bisiy.

yalama oluyorlar bazen,benimkide oluyor böyle.

nazlim ama dikkat etmek lazim canimya,ben iceriye hic sicak bisi getirmiyorum..

birde ocagin arka taraflarinda yapiyorum yemekleri.

neyseki Allah korumus keremcigi..

ayyy nazlimelek cok cok gecmis olsun ya sicak olsaydi allah korusun düsünmek bile istemiyorum daha cok dikkat etmek lazim artik yazin izinde görümcemin oglu ikii yasinda sicak tencereye elini soktu yani düsünce eli yemege girdi nasil bagirdi agladi bizde agladik cok kötü yanik ya

sağolun kızlar.. evet Allah korudu yaa..
çok korktum sesi duyunca kendide hafif atlatınca çok ağlamadı benim sesime korktu mızıldadı..
bundan sonra dahada dikkatli olacağım malum 2 tane birinden sakınırsın diğeri gider ne olur olmaz yani..

.

ya ama eylül ben daha göndermedim hediyemi.
hani hepimiz bir koyacaktık fotoları..
dur hele ben bi bakayım neler varmış?
kopya çekerim biraz belki:)

canım çok ısrar etti kızlar koyduk resimleri ,ayın 14 üne kadar yolu var ,sende pazartesi alır yollarsın ,çok kasma cicim ,bu hatunlar azcık sabırsız

bu ASORTİE nerde acep CADIARZU

nazlim .ayiniz kutlu olsun yineden seker..

az kaldi yaa saka gibi dimi?daha dün bu iki canavar senin icindeydi birde simdiki hallerine bak:)

ay andina geçmiş olsun canım yaa ,gözün hep üstünde olsun .çok üzüldüm bak şimdi ..

nazlı melek sizide allah korumuş ,allahtan soğukmuş ..geçmiş olsun

Back
X