2008 Kasım Anneleri

gunaydın kızlar
dun gıremedım annemelere mısfaır geldı ıftar ıcın.sabahta mert oglum ıcın bayramlık almaya gıttım.wenıcede ındırım vardı. sıyah yumusak keten gıbı bır kot alttan cıtcıtlı bır de kırmızılı-sıyahlı sweet aldım.dun bır heves gıydırdım kucuk adam oldu oglum.ıcıme sokasım geldı opuyorumnanaktan
gecmısı de okuyabıldıgım kadar bakayım ama once 10.aya gıren bebıslere nıceeeee aylar olsun
hasta bebsılere gecmısler olsun
mısırla ılgılı bısıler gordum ben konserve mısırı yemeklerde pek sevmıyorum ama pızzada ve salatada fena durmuyo.bır de hazır garnıturlerı yemekelere pısmeye yakın konursa dagılmıyo.yoksa hamur gıbı dagılıyolar.

Son düzenleme:

cnm sasırdım valla masallah nasıl ınmıs yataktan.yere cok mu yakın yatagı.korumalıkları mı asmıs CADIARZU

gunaydın cnm bende gece saat bası uyanıp durdum.mert ustunu cok acıyo benım acılen uyku tulumu almam lazım.ama adanaya donunce uzun bır sure gerek kalmaz sımdı sıcacıktır orası.ankarada donduk resmen.

selam arkadaşlar günaydın..
farkındayım hep bişeyler soruyorum ama yine sorucam :)

bebeklerinizin yemeklerini dışarı götürürken neye koyuyosunuz..
ben termoslu bi kap istiyorum ama istediğim gibi bişey bulamadım..
siz aldıysanız nerden aldınız..
geçenlerde oğluma tupperwareden suluk alırken mama kaplarını gördüm ama bana çok basit geldi..kullanan var mı memnun mu..

şimdiden çook teşekkürler:)

cnm dısarı gıderken corbasını hazır kavanoz mamaları varya onların sısesıne koyuyorum ben.hem cam oldugu ıcın daha guvenlı ve temız.gıttıgım yerdede benmarı usulu ısıtıyorum.rahat oluyor cnm.

bende kısa süreli çıktığında öyle yapıyodum canım ama artık oğlum büyüdüğü için daha uzun süreli dışarda kalabiliyoruz o zamanda yoğurt benzeri şeyler bozulur filan diye korkuyorum ama tabi en sağlıklısı cam o kesin:)
teşekkürler cevabın için:)

gunaydın
bende tupparenın mama kabını aldım kasıklarıyla beraber bır yere gıderken pratık ıcıne koyuyorum mıkro dalgaya gırebılme ozellıkgıde var memmunum kullanmadım ama zararlı olur dusuncesı var

mikrodalgadan bahsediyosun heralde ıcır kullanmadım diye..

ben kendim için bile kullanmıyorum mikrodalga çok pratik olmasına rağmen..

tuperin kabından memnunsun demek işte ben termos özelliği olan bişey olsun istiyorum..

günaydın bizde kahvaltımızı yaptıkk
tabi Duru zorla birkaç kaşık yedi ama olsun zorlamıcam ..
şimdi biraz oynaşalım gelirim sonra yine

kızlar ben mıcro dalganın zararlı oldugunu dusunmuyorum ve evımde kullanıyorum.mıcodalganın calısma prensıbı zaten ıcınde su ve ya yag yanı sıvı olan bısıyı ıstır.yanı tası koysanız koydugunuz gıbı alırsınız.makınenın gonderdıgı dusuk dalga boylu frekanslar sıvıyı hareketlendırerek ıstır.azaten dıkkat edersenız mıcrodalgadan cıkan urunler cok cabuk da sogur.yanı ocakta ısıttıgınız gıbı olmaz.hem mıkro dalga avrupa ulkelerınde yıllardır kullanılıyor sakıncalı bır durum soz konusu olsa kenılerını atese atmazlar.

mikrodalganın besinlerin kimyasını bozduğu ile ilgili bişeyler okumuştum biyerlerde. ben ketıl da ısıttığımız suya bile sıcak bakamazken, mikrodalga hiç bana göre değil:)))

günaydın kızlar.
dark ve nazlımelek geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.
üstüne bide oğlum sanırım grip olmuş.
arada bir öksürük ve hapşuruk,burun tıkanıklığı var.
gece peditus verdim.
hasta olduğunu çok zor anlıyoruz.çünkü çok şükür ateş ve huysuzluk olmuyo..

ecemim çok korkuyorum bende yatağından düşecek diye.
korumalıklara tutunup ayağa kalkıyo.
parmaklarının ucunda aşağı doğru bakıyo.
maşallah boyuda uzun..
sanırım yanlardaki korumalar artık kısa geliyo.
napıcam bilmem..
bazen gece uyanıp dikiliyo..

hepinize günaydın kızlaar bugün geçmişi okumadım valla baktım 11 sayfa yazmışsınız işlerim de var ama sizden de kopamıyorum
inşallah herkes iyidir ecemim senin oğlan yataktan inmiş canım bir onu gördüm az önce valla tebrik et benim yerime de paşayı ama allah korumuş yani

dün yemeklerim çok güzel oldu prenses talısı çok beğenildi başta gülizgül olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederim a.s.

kızlar gece bir rüya gördüm anlatayım da güldüreyim sizi artık bu KK bizi ne kadar sardıysa buluşmalar hediyeleşmeler falan rüyamda da KK'daydım bir çekiliş yapmışız çekilişin konusu şu kim kime çıkarsa o onun çocuğuna bir gün bakacak kaydirigubbakcemile3 ben de nazlımeleğime çıkmışım aynı zamanda da buradan kamera sistemi ile birbirimizi izleyebiliyoruz nazlımelek canım benim Eymen'i idare edicem diye uğraşıyor Eymen oradan oraya koşuyor emekliyor falan nazlımelek evin her yerini minderlerle kapatmış çarpıp kafasının bir yerlere vurmasın diye ben de izliyorum ekrandan size de yazıyorum ay kızlar nazlımeleği gördünüz mü oğluma nasılda iyi bakıyor vs... böyle garip bir rüyaydı heralde benim de bir taraflar açık kaldı heralde sanırısam :roflol:

azocum;
benim kızda gece kalkıp ayağa dikilip bize kızıyor bağırıyor. emziğini atıyor karyolasından dışarı.
ben şanslıyım galiba biraz, karyolası 3 kademeliydi, en alta indirdik. yatağının yüksekliği yerden 1 karış yukarda. ayağa kalkınca alnı anca denk geliyo parmaklıkların en üst noktasına. düşme tehlikesi yok yani.
belki böyle bir yatak deneyebilirsiniz. park yataklar falan zaten hep böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…