2008 Kasım Anneleri

canım geçmiş olsun. ateşi falan da varsa bekletmeyin hemen doktora götürün. zehra da aynı olmuştu, ilaçsız iyileştiremedik çünkü.

az önce doktordan geldik
oğlum mikroplardan kurtulmuş ve tam tamına 150 gr almış :bbo: bugün itibari ile 8.750
20 günlük bi ilaç verdi onları içirip 20 gün sonra tekrar gideceğiz bakalım nasıl olacak gelişimi diye
bide doktordan çıkarken bize dediki "bu zamana kadar hiç bir anne baba için dilemedim ama sizin için diliyorum Allahtan booooll bollll sabır civa gibi bu yer sizi " dedi akannehir

geçmiş olsun zeynacım, benim kızda geçen hafta tartıldık tam 9 kg
bizim doktor da çok hareketli olduğundan dem vurdu hep. kız değil sanki, fıldır fıldır heryerden çıkıyor ayol.
senin ki de belli zaten zaten resimlerinden falan, cin gibi bakıyor valla.:))

zeynacım yiğit efenin iyileştiğine çok sevindim çocuk hastalıklaradan yıpranmıştır çok inşallah bundan sonra hafif hastalıklarla atlatırız hepimiz.benim oğlanda 8.800 olmuş boyuda 71 gelişimi biraz geride sanırım özellikle boy olarak amann canı içinde olsunda hepsinin gerisi boş

zeynacım ay çok sevindim canım valla çocuğum biraz toparlamış kendisini

benim oğlanda geçen gün tartıldı 9.445 olmuş yalnız boyunda bir tuhaflık vardı geçen ay 74 cm. dediler bu ay 73 cm. olmuş oğlum çekmiş kaydirigubbakcemile3 iki ölçümden biri yanlış bir daha ölçtüreceğim bakalım ne çıkacak kaydirigubbakcemile3

canım evet mıkrodalga kullanmıyorum
termoslu ne olabılırkı acaba sıcak tutmak ıcınmı yemek mı yoksa mamamı
bı tanıdıgım kucuk termoslardan almıstı ılık su tasıyordu gıttıklerı yerdede bıberona su ve mamasını koyup bebegıne yedırıyordu.

ilahi beyazemelek almöesin rüya işte :))
gerçekten bir yerler açıkta kalmış dicem

valla ben evde microdalga kullanıyorum ama kendimiz için .. daha Durunun yemeklerini ısıtmak için kullanmadım hiç . zaten hep ona anlık öğünler hazırlıyorum taze taze yiyor sonradan ısıtmama gerek kalmıyor. ısıtacaklarımı da benmari usulü ısıtıyorum .

asorticim atlamışım seni yaaaaa..
kusura bakma.
çok geçmiş olsun.ne dokundu acaba?

zeynacım çok sevindim yiğitin iyileşmesine.
kilolu olmasın önemli değil; sağlıklı olsunlar yeter..

elifcim evet ya yatağımı değiştirsem bilmemki?
ben biraz araştırayım.böle olmayacak..

maşallah benim oğlumda çok hareketli yaa..
babaannesinin ve babasının bütün gün canını okuyo valla.
buna rağmen 11,200 gr. 77 cm.di son olarak.
ama bizimkinin genlerinde var irilik.
ailecek baskül ailesi olduğumuzdan..

zeynacım yiğidimin iyi olmasına sevindim
bende geçenlerde s.ocağına götürdüm kilosuna baksınlar diye boyunu ölçtürmeyi unuttum
çokta merak ediyorum olsa olsa 71 dir haziranda 69.5 falandı
zeynacım sen minyon tipliisn yiğitte sana benzicek belki çok takılma zayıflığına canım benim
benim abvilerimin ikiside 1.95 ben aralarından 1.62 çıkmışıme babada 1.70 falan çocuklarda bize benziyo ufacık tefecik

selamlar,
bende damladım buralara bir bakıp çıkacağım..

saphıcım teşekkürler tarifi için kaydettim hemen deneyeceğim...
asortim geçmiş olsun canım bizde gece hiç uyuyamadık..(

estel canım bende kavanoza koyuyorum.. çorbaları biz devam sütüde içtiğimiz için onun içinde kaynamış ılımış su koyuyorum küçük termosumuza gittiğim yerde yapıyorum..

ay azocum geçmiş olsun benim oğlanlarda grip olmuş gece 2 ye kadar uyutmak için uğraştık zor uyudular burunları tıkalı gibiydi onlar uyuynca bende sahur için bişeyler hazırladım ye yat 4ü buldu daha yatar yatmaz önce kaan bey sonra kerem mızıldandılar al pışpışla kucakta başka susmuyorlar sbah 6 oldu ondan sonra yattık uyudum 1 saat ama beni kesmedi sabahta 9.30da kaktılar arada mama için uyanmışlardı.. odaya geldik hapşırdıkça keremin burnu akıyor salyalıydı kuzum şimdi salya sümük dolaşıyor ne yapılır gripte ya sabah nane ıhlamur verdim pekmezli aam burnu durmuyor kaanında akıyor ama keremin fazla..
o bir saatlik uykuda ecemimden etkilendim bende keremi yanımıza gelmiş görüyorum..:))

tatlım hayır olsun rüyan.. öpüyorum eymeni ee iyide bakmışım maşallah banazemuszemus gerçekten oğlanlarla evde öyleyim her yan yastık düşmesinler betona gelmesinler diye..

zeynacım sevindim canım kiloyuda alır bundan sonra dert etme..
beyazmeleğim gerçekten çekmiş olmasın senin oğlan...kaydirigubbakcemile3 bence 74 cm olmuştur bir cm felan hata payı oluyor..
bizimkilerde 78 cm civarı bazen 76 çıkıyorlar tabiş biz evde ölçüyoruz izin verdikleri sürece çok hareketliler durmuyorlar düzgün ölçmek mümkün olmuyor...

nazlımelekcim geçmiş olsun canım
peditus yada aferin plus versene varsa evde burun akıntısını ilerlemeden kesiyo
burunlarınada sprey sık açık tut
ikisindende yok ya sadece calpolumuz var olmazsa eşime aldırayım azoda peditus demiş iyi demekki bizimkiler yeni hasta oluyorlar grip anlamında..

canım geçmiş olsun kıyamam kuzuya...

cnm sasırdım valla masallah nasıl ınmıs yataktan.yere cok mu yakın yatagı.korumalıkları mı asmıs CADIARZU

canım benimki yatağından ayağı kalkıp sürekli sarktığı için yatağında yatırmıyorum odalarımızı ayırdık şimdilik oturma odamdaki koltukta yatıyor açılınca koca yatak oluyor kenarlarını felan hep kapattım ama benim oğluşu hiç bir şey durduramıyor

canım bende cam kavanoz kullanıyorum ama uzun süreli durumlarr için tupperları kullanabilirsin gerçi ben almadım ama tupperın kullandığım tüm ürünlerinden çok memnunum

canım geçmiş olsun peditus iyi gelir aferinde kullanabilirsin böyle durumlarda
yatak meselesine gelince bizde o yüzden beşiğinden artı k çıkardık gece gündüz farketmiyor uyandığı an ayağa kalkıp sarkıyordu allah korusun düşer diye çok korkuyorduk huzursuz olup hiç uyumayacağımıza yatağından aldık şimdilik oturma odasının koltuğunda yatıyor ablasının odasına yatak alacağız orda yatacak artık

gözünüz aydın canım mikroplardan kurtulmuş ya artık kilo almaya başlar merak etme canım allah esirgesin

canım boyunu çok doğru ölçemiyorlar benim oğluştaa öyle bazen çekiyor bazen uzuyor

maşallah tosuna azocum dediğin gibi bu tamamen genetik anne baba uzun olunca çocukta uzun oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…