2008 Kasım Anneleri

2 tepeleme yemek kaşığı nişasta,2 tepeleme yemek kaşığı un,1 yumurta sarısı,1 su bardağı şeker,1 litre sütle güzelce karıştırılıp ocağa konur.muhallebi olana kadar karıştırılarak pişirilir.altı kapatılınca 1 yemek kaşığı tereyağ ve 1 pk. vanilya konulur mikserle çırpılır.ıslatılmış borcama dökülür.üstüne çikolata sos hazırlanır döklür.buzdolabında bekletilir.afiyet olsun şekerler.

Asorti hemşom bu senin için...

Mmmfcim geçmiş olsun canım.Gelince durumu bildir bize.

Kılzlar hafta sonu temizlik yaptım.Temizlik için bi hatun tuttum ama onun kadar ben de çalıştım.Ütüler yetişmedi.Bugün yarın ben de dağ gibi ütümü yapmak zorundayım.

bende deneyim baya basittt sağol canım

bende bisküvi pastası yaptım dün akşam..ya bu evde tatlı eksik olmuyo ,napiciim ben yaww..:CüvCüv: göbeğim gittikçe uzuyo ..:roflol:

Ne demek yarasın canlarıma.Löpür löpür et olsun...

Kızlar bu arada dün Dr.outkerin tavuk göğsünden aldım.Üstüne yarım paket çikolata sos yaptım.Küçük kaselere döktüm.Güzel olmuştu.Oğlum durmuyo pek bensiz.Ben de hazıra kaçtım ne yapayım.Dr.Outkeri saygıyla anıyorum.

ben de dün akşam gelen misafirlere en kolayından uyduruk bir tatlı yaptım
2 paket eti burçak'ı robotta un gibi parçaladım
2 bardak süt&su karışımına 2 yemek kaşığı neskafe koyup ıslattım un gibi olmuş bisküvileri(neskafe biraz fazla oldu ama çakmadı kimsedelikafadulden
üzerine çilekli crem ole yaptım
oldu da bitti maşallah

canım geçmiş olsun inşallah çabucak iyleşir canım

ayy safiş kolay gelsin bende bayram temizliğine başladım
neyimin gereği ise

canım kolay gelsin bende başlayacam ama hiç istemiyorum

inan bende dün gece 12 de anca ütüye oturabildim bende senin gibi yetiştiremiyorum akşam 7 den sonra zaman öyle bir hızlı geçiyorki dün gece yine yattığımda saat 3 ü geçiyordu sabahta kalk okula git offffffffffff sanada şimdiden kolay gelsin canım

kolay gelsin canım ben o konuda rahatım turşumu annem kuracak buzluğa bir şeyler koyayım diyorum ama bakalım patlıcan koyuyor musun ben çok seviyordum ama patlıcan için iyi değil diyorlar

günaydın kızlar 10.ayını kutlayan tüm bebekoları öpüyoru< kutluyoruz
nice aylara senelere inş
buygün 3 de randevum var bakalım ne diicek dr

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin bu arada senin migrenin var mı çünkü ben yıllardır migren ağrısı çekerim o boyun düzleşmesi yaparmış bende de yavaş yavaş başladı bakalım doktor ne diyecek haberdar et canım

canım geçmiş olsun sanırım senin oğlan fazla abur cubur yemiş hazmedememiş karnı ağrımıştır kıyamam nasıl canı yanmıştır düzelmesine sevindim resimleride bekliyoruz canım

bende uyumak saatlerce uzanmak tembellik yapmak istiyorum
10. AYINIZ KUTLU OLSUN ASORTİCİM NİCE AYLARA İNŞALLAH...
ZEYNA, YASMİN, REMEDİOS 10. AYLARINIZ KUTLU OLSUN CANIM NİCE AYLARA İNŞALLAH...

canım hoş geldin tatilinizin güzel geçmesine çok sevindim dinlenmişsinizdir.

27 kişi mi iftar çadırı kursaydın bari...

gunaydın kızlar
mıdemı usutmusum cok kotuyum kendımı sıcak tutmaya calısıyorum
evde mısafırlerım var kardeslerım geldı sabah gec kalmısım

geçmiş olsun canım nane limon iç iyi gelir bu arada gözün aydın

günaydın kızlar
biz de 10. ayı dolan gruptanız
14 kasım'da doğan tüm bebişlerimizin 10. ayı kutlu olsuna.s.

bende pekmezi öyle vermeye çalışıyorum ama pek sevmiyo zorlada olsa veriyorum ama

en iyisini yapmışsınız bizde aynen öyle yaptık ik sonra korkuluğun bir tarafını çıkardık sonrada odayı ayırdık ama sürekli uyanıp yataktan inyor ve bizi arıyor ne olacak bilmiyorum

canım 3e geçti biz ailecek 3e geçtik eşimde bende 3. sınıfı okutuyoruz

Benimkide hortladı yaaaaa offf offf babasıyla yan yana uzandılar şimdi.Uyusa bari.

Ecemim Ne oldu sizin okul işi kesinleşti mi?

Kardeşim adanada çalışıyor ve bu hafta gitmeyeceklermiş.

10. ayınız kutlu olsun Asortiecim

canım hala bir şey yok öyle bir söylenti var ama ortada yazı yok herhalde gideceğiz bende panoları düzenlerim diyorum bakalım..siz ne yapacaksınız gidiyor musunuz okula...

yemeğim yok ortalık batmış durumda en nefret ettiğim şey kızım tüm evde çekirdek yemiş ne kadar dikkat etsede her yer batıyor oğluş uyuyo uyanıncaya kadar yemek işini halledeyim sonrada süpürürüm artık

ay çarşambaya son misafir grubumu atlatmam lazım değişik kolay ama güzel yemek önerilerinizi bekliyorum kızlar

Canım tarhana çorbası, pirinç pilavı, tavuk sote, zeytinyağlı biber dolması, çoban salata, hazır kemalpaşa tatlısı.Ben marketten kurusunu alıyorum, şerbetini döküyorum.Yarım saatimi almıyo.Dene istersen.

ecemim canım çok sağol seni ödüllendirecektim emme dolanda gel dediopuyorumnanaktanbununla idare et
eylül senin gibi bir hamarat hatun olsam benim göbekte uzaaar gider:hulya:

ayy evet yasmincim yaa bende kurusunu alıp şerbet döküyorum nefiste oluyo valla
ama şu boğazımı tutamıyorum hele ki tatlı dedin miakannehir

miniğim hoşgeldin canım

kalimerocum tatiliniz güzel geçmiştir umarım iyice dinlenmişsindir iyi gelmiştir inşallah

minikcik hosgeldin canim sende,iyi gecmesine sevindim tatilinizin.

tsk ederım guzeller cok guzel gectı
basbasa cekırdek aıle olarak sakın bır hafta sonu gecırdık temız havada
esım pek bır romantık olmaya basladı tekrardan
ozune donuyor sanırım bılemıyorum

bayram temızlıgı ıcın kadın arıyorum bana cumartesı gunu ıcın soz verdı
arefe gunune denk gelıyor tamda ama ne yapalım olacak artık

zaten bayramda bız gezmekten evde oturamıyoruz pek aıle zıyaretlerınden eve gelıp sadece yatıyoruz ama bu kez nasıl olacak bılmem

ben artık ıftar olayını bıtırdım
bır aıle alacaktım ama musaıt degıllerdı son dakıka golu olmazsa tabıı

cooookkk uykum var yatsam ve rahatsız edılmesem ıkı gun bıle kalkmam sanırım

asortıe benım kocada bayagı bır koyvermıstı durumu ama ben rahatsızlanınca
basına bırsey dustu sanırsam
sımdı bana bırsey olacak dıye korkuyor
bırde tabıı ramazanda ıslerının hafıf olmasından da kaynaklanıyor

tatlı konusuyorsunuz habıre canım ıstıyor
gecen bımdekı hazır kuru sekerpare tatlısından almıstım denemek ıcın
evdekı kunefenden kalma serbetı doktum gayet guzeldı
ama ben serbet tutturamam hıc kendım yapsaydım guzel olurmuydu bılemıyorum

şu tatlı olayına hiç girmeyin canım nasıl tatlı istiyor yanımızdaki pastane sağolsun kadayıfı güllacı baklavası hepsi birbirinden güzel çok güzel yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…