- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #40.401
Canım geçmiş olsun.Beline bişi sar iyice üşütme.Sıcak sıcak çay iç.Benim de mide üşütmem çok ve ağır olur.Ayağa kalkamam.Bu arada Eylül nasıl büyümüş maşallah.Diğer topikde gördüm.Bayağı bayağı yürüyo herhalde.Maşallah fıstığıma.kaydirigubbakcemile2
ıcırcım geçmiş olsun
hmınecım tesekkur ederım bu karagoz tatlısı nasıl bısey ben bılmıyorum kaydirigubbakcemile2kızlar annem dün misafirlerime karagöz tatlısı yaptı süper oldu bayıldılar valla
zeyna hanım bir önce ki sayfada seni sevdiğimi söledim ama hiiiç tınlamadın bilem
ayy güllaçtan nefret ederim ağzıma bir kere vurdum daha da vurmam hiç beğenmedim tadını
eylül bugün ne yaptı ev telefonunu aldı kulağına tuttu aloo baba mama dedi tabi bebek diliyle
bende yoğurt çorbası barbunya kırmızı biber dolması ve tatlı var çok alakasız ama çorba ile dolma bugünden barbunya dündenbende dun prenses tatlısı yaptım gusel oldu ama tepeleme oldugu ıcın bıraz cıvık oldu ama tadı süper oldu bundan sonra hep yaparım
mıdem bıraz duzeldı ayaklarım ve ellerım soguk
aksama yemegım yok off ne yemek yapsam
belki öğleden akşama kadar gelir yoksa yarın kesin gelir herhalde..yok tatlım daha gelen giden yok
hafta sonu da gelmemiş sordum ofistekilere bana bişey geldimi not bıraktılar mı diye ama yok beklios biz daha :))
slm kizlar dün hurma yani halburabasti tatli yaptim cok beyendiler birdaha isdedi herkes yine yapcam bu sefer iki kati tabi annem gildende siparis geldi
off kalbura batı dedinde bende geçen gün ilk defa yaptım bilmiyorum sen nasılyptında ben içine elma şeker ceviz tarçını pişirip koydum
hayatımda böyle güzel bişi yediğimi hatırlamıyorum bide öyle dene bak
ayy yine tatli konusuluyor,hep canim istiyor hepp..
minecim karagöz tatlisini bende kuzenimde yemistim cokta begenmistim ama
hic denemedim kendim,kolaymi zormu bilmiyorum yani yapimini.
yasmin benim tatlida biraz civik gibi oldu sanki,yani borcamdan cikartirken öyle
kalip gibi cikmadi acaba bidahakine unu ve nisastayi cogaltsakmiki diyorum?
slm kizlar dün hurma yani halburabasti tatli yaptim cok beyendiler birdaha isdedi herkes yine yapcam bu sefer iki kati tabi annem gildende siparis geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?